galen tripp till lindesberg!

ifredags var det inte långt i från att man skulle stressa i hjäl sig kändes det som.. runt 11 skulle ja vara på jobbet då vi sa hejdå till carina =/ sen fort iväg till arbetsförmedlingen där det tog enormt lååång tid innan man fick hjälp,, sen rusa iväg till hm för att hitta nåot att kanske ha på sig till kvällen men när man inte har ngn ro i kroppen är de svårt att lugna ner sig å kika igenom kläderna,, å tjck som man är är de inte de lättaste att hitta ngt snyggt.. men blev iaf lösnaglar å en ny mascara,,, efter de åkte ja iväg till ica å handlade mat inför kvällen =)
efter de hem å packde upp matvarorna, slängde i mig några mackor å sen fort till jobbet,, att klockan ska gå så snabbt när man har bråttom? hmm förstår inte...

efter jobbet kom älskling å hämtade mig å släppte av mig hemma, började att förbereda maten samtidigt som man diskade å började duka å fixa så de ser lite bra ut nät gästerna kommer! men ja glömde bort mig själv lite,, prioterade mig sist,, tänkte att man kunde fixa iordning sig efter maten.. så när charlotte å sandra dök upp står ja i mysbyxor och ofixad.. och det godtogs inte av mina vänner! så charlotte fick en impulsidè om att stta i mitt löshår igen,, hmm å de är så ljust ett löshår an bli kändes det som och så blond är inte ja längre... men hade iof lite mörka slingor kvar så jag letade upp löshåret å satte tjejerna i jobb på en gång medans j började bleka lite sligor i mitt hår,, emn med tanke på min kassa kvalite så dröde de nte länge innan mitt hår började gå av,, som de tidigare gångerna,, sköljde ur sligorna längst fram å lät de bak sitta kvar,, då tog vi en liten paus å åt lite thaimat som hade stått klart sedan de kom haha riktigt gott blev de,, så iaf ngt som blev lyckat! sedan va de bara att hoppa in i duschen å fräscha till sig! efteråt följdes en hel del med isättning av alla slingor, hitta ngt bra att ha på sig, lite smink samtidigt som man tg fram till drinkar till tjejerna,, helt ovetandes om att klockan drog iväg så fick vi syn på att klockan var halv 11 när ja började puffa upp håret på sandra,, halv 11??!! vi skulle ju åka runt 10!! (eftersom de va snökaos)  så med ytterligare småpanik skyndade vi oss till bilen å sen kom vi iväg!!

det va inge roligt väglag att köra på kan ja säga,, fy f*n.... sakta men säkert tog vi oss fram med musik dunkandes allt högre ju närmare lindesberg vi kom,, musikquiz å paparazzi lekar drog igång samtidigt som vi sjöng för kung å fosterland!! (inte de vackraste med andra ord)

vi kom iaf fram innan 12 efter en del frågor om vart folkan 13 låg. men tillslut hittade vi det,, hah å inte de snyggaste å fräshaste stället direkt :D vi hann med å se 2 låtar när dennis å dom spelade haha jaja vi missade det inte helt å hållet! sedan lekte vi lite mingelfotografer å frågade folk om de ville vara med på kort 8i bris på annat) sedan blev de dansgolet för hela slanten! trots att man är nykter å gravid i 5e månaden lyckades man skaka loss lite ändå ;) tror håret hjälpte mitt självförtroende ganska mkt den kvällen! =D  hemvägen va de ja å sandra som sjöng för glada muggar,,, charlotte va inne i sin egna lilla värld tror ja men kvicknade till strax innan karlskoga =)
när vi kom hem körde vi några varv på stan för att kolla pulsen på folket, men sen skjutsade ja hem dom å jag fick komma hem å sova :D

bilder när vi är på väg till lindesberg!!









snyggt med glasögon va? haha












och här kommer lite bilder från när vi är framme på folkan 13 i Lindesberg hehe:
























hehe sån snygg bild på sandra!! :D





den där lilla gubben fck vara med på ett hörn oxå =)














ja, det var allt för den här gången!


vad ska ni göra ikväll?

jag ska iaf leta mig till Lindesberg å hitta folkan 13 för att kika på när dennis gör debut med sitt band "drinking on a monday" de ska bli grymt kul att se!! ska dra med mig sandra och charlotte,, så innan blir de lite tjej kväll här hemma hos mig med lite mat, å drinkar kanske (dock inte till mig, ja nöjer mig med en fanta ja!! )





där har ni grabbarna som ska spela ikväll! bilden längst ner är dennis :P se om de blir en flipp eller flopp då haha :D nej va elak jag är ;) men har ni brist på saker å göra ikväll,, dra till lindesberg vet jag!! ;D



igår va jag å älskling på första föräldragruppsmötet,, va faktiskt kul att se lite fler som är gravida,, vi var dock yngst,, men de förstod jag nästan :P å de äldsta va runt 40 så de va en riktigt blandning av människor.. första mötet handlade mest om att vi skulle presentera varandra så man har en susning om vilka alla är,, sen pratade vi lite om förväntningarna inför att bli föräldrar.. och jag hatar att prata inför grupp,, men gick faktskt bra,, de första gångerna ja pratade kände jag hur jag hettade till i ansiktet men sedan blev de bättre.. skönt.. hihi

idag är det sista dagen Carina ska jobba på salongen,, sedan måste hon sluta =`( usch vad tråkigt!! ska dit vid 11 å ge lite blommor och fika en sista gång.. fy vad sorgligt det kommer bli,, å eftersom man är extra känslig nu så kommer det nog att bli ännu jobbigare.. hade så gärna velat att hon kunde stanna!! för hon är en sådan helt underbar och omtänksam person!!


fan att de snöar nu oxå... igen!!!!! när ska våren komma på riktigt??

ultraljuds bild på våran bebis!

tänkte lägga ut en liten bild från när vi var iväg på ultraljudet,,




ganska härlig bild då man ser hela benet =) å bägge händerna med de pyttesmå fingrarna.. där var bebisen 16 cm.. och det är snart en månad sen redan.. gud vad fort det går.. igår gick jag in i vecka 22.. 18 veckor kvar!!! :D



och en bild på magen som togs förra veckan =)

varit å shoppat lite!

igår innan jobbet drog jag å älskling till karlstad för å köpa lite saker =)  vi åkte först ut till barnens hus, där vi hämtade ut en gratis baby basic box, som man får gratis,, den innehåller bla blöjor, napp, våtservetter, haklapp, vi föräldrar tidning, information, amningsinlägg mm.. Kanon bra att ha!! sen köpte vi ett jätte fint baby gym! en ganska stor matta med 2 bågar över som det sedan hänger gosedjur på,, olika speldoser med mozarts musik, prassel saker, spegel och andra roliga saker fanns det på den.. mamma tyckte väl att de va lite onödigt då vi kunde få begagnat både av pappa & mia, och av anna,, men kände att de är roligt med att få lite nytt oxå!!
sedan åkte vi in till stan, där jag hittade ett par nya adidas skor på eurosko! jätte sköna!! vit å svart,, känns fräscht med ett par vita skor oxå då jag redan har köpt ett par svarta. jag hittade även en vit vanlig tröla på JC som blev min ,) å niklas köpte ett par jeans,, jag hittade även en cool blomkruka som ja ska ha på balkongen som lyser =) kan va fint det nu mot våren,,, bara snön vill försvinna =/ innan vi åkte hem var jag tvungen att springa in på body shop å köpa mig ett nytt body butter! jag är helt såld för dem!! den här gången blev det med körsbärsdoft... Mmm..

sen bar de iväg hemmåt och iväg å jobba!
efter det va vi på willys å handlade hem lite mat... och sedan blev man bänkad framför tvn å kollade då färjestad åter körde över skellefteå md 6-0. härligt!!!
idag lutar det åt en fika med tjejerna,, och imorgon blir de å träna!!

   


soligt!

oj vad pigg man blir direkt när solen tittar fram! helt underbart!! våren är förhoppningsvist på ingång. Igår va jag lite vuxen å köpte blom frön som jag ska så snart som jag sedan kan ha på balkongen... för nu har ja inte kvar mitt fina eqalyptos träd (akta stavning) och jordgubbsplantorna å smultronsplanterna vet jag inte om de överlevde vintern.. de återstår att se!! lite huslig kan man att vara ibland ;)

ikväll blir det träning igen! Easy line,,, funkar bra för både min made å ljumskar,, kanon!! funderar om man ska våga på å testa body pump å Basic step igen,, för de är grymt kul!! helst skulle ja vilja köra ite combat igen men är nog ite tillräckligt smidig för det,, hoppa å sparka med den här magen som bara kommer växa? hmm nej tack.. tar det efteråt istället när man ska försöka komma i form igen =)

nu ska ja sätta på mig lite kläder sen knalla iväg till apoteket (måste ha järntabletter) sedan ska ja promenera lite till,, man måste passa på när det är så här fint väder!

Ha det fint!!!


gött!!

har nyss kommit hem från gymmet =) körde ett easy line pass,, och det känns kan jag lova!! ska köra imorgon igen,, se hur det går då,.. brukar alltid kännas trögare nästa dag om man kör 2 dar på raken när man inte är van å träna som man har gjort tidigare.. men nu har jag ändå köpt träningskort, så nu måste ja pallra mig iväg haha
fick ta en tshirt av niklas idag då mina gamla träningslinnen blivit för små,, magen kikar juh fram lite då å då hehe ;)
nu ska ja ta mig en kall dusch sedan göra iordning lite mat,,, efter det är det nog jobbet som väntar!
ha en bra dag!!!


en helg i stockholm

i lördags tog jag å älsklig riktning mot Stockholm, packade lilla blå bilen och åkte till mc donken för att köpa toast å juice, sen bar det iväg! trött som man var så sov jag nästan hela vägen dit, eller ja,, halv sov, så jag var inget trevligt sällskap =) väl framme började det roliga,,, att hitta rätt!!! och det är inte det lättaste när man är van å köra på småvägar för det mesta =) å en telefon med gps som var jätte trög, vilket inte gjorde saken lättare.. men tillslut hittade vi goldwell studion där kursen skulle hållas, då började jakten efter hotellet.. gick ganska bra ändå,, men försökte hitta parkeringsplats,, vilket slutade i ett parkeringshus där de kostade 12 kr för 10 min :P lte skillnad mot lilla karlskoga där de kostar 6 kr i timmen :D därför ska man inte ha bil i stockholm haha, men när vi hittade hotellet så fick vi cecka in tidigare då det fanns rum lediga redan, då passade vi på att byta parkering till det som tillhörde hotellet (så blev de lite billigare iaf)

innan kursen började ville ja hinna med lite shoppng, men eftersom det tog lite längre tid att snurra runt i sthlm med bilen så hade ja inte mkt tid över.. men jag hann med å hitta en lila skjorta till mig å en jätte söt dress till bebisen å  pack med mini strumpor i matchande färg =) så sött med så små plagg ^^


dag 1 på kursen
kom ganska tidigt till kursen, å tydligen lte för tidigt då de inte hade öppnat än =/ började på å bli lite små orolig om man hade kommit rätt eller om det fanns ngn annan ingång.. men efter en stund kom det fler som skulle på kursen.. och ytterligare en stund senare blev vi insläppta. Oj vilken härlig och fräsch salong och studio de hade! man blir faktiskt mer inspirerad i en härligare miljö, gärna med lite större ytor..
Den första dagen bestod mest av teori och inspiration då Björn och Therese (som var kursledare) gjorde massa olika uppsättningar. Man passade på och anteckna om det man tyckte var intressant. vi var ganska många första dagen kanske 25 st,, och varje uppsättning fotades så man lättare kommer ihåg (kan lägga upp bilder lite senare)
lite efter 17.00 slutade vi och ja ringde till älskling som kom å hämtade mig =)

vi åkte till hotellet och vilade oss lite. Sen in i duschen å fräshade till oss för att sedan leta upp ett mysigt ställe att äta på.. Även där tog det lite tid innan vi knde bestäma oss var vi skulle äta någonstans haha men det slutade på en riktig mysig restaurang vid gamla stan "Sallys". där åt vi grillad entrecote med varm tomatsallad, beasås, och pommesfrites.. Åh guuud vilken god middag det var!! mmm jag njöt verkligen av varje tugga hehe så det stället kan jag verkligen rekommendera! till efterrätt åt jag hallon sorbet, och Niklas chokladtryffel.. och min efterrätt kunde inte varit mer perfekt!! så gott med något kallt efter man ätit mat, å speciellt nu när jag är helt tokig i glass :D chokladtryffeln var inte helt fel den heller, men min var godare ;)     notan gick på runt 800 :) men de var det faktiskt värt! så sällan att vi kommer ut å kan unna oss lite lyx med varandra!
efter en mysig middag gick vi tillbaka till hotellet.. Och där blev det mycket mys ^^ och en riktig het stund i duschen... Mmm ibland undrar man om det är för bra för att vara sant? :D

dag 2 på kursen
nästa dag var de dags för oss deltagare att göra uppsättningar själva, är vi kom dit satt modellerna uppradade,, och man fick gå fram å välja vilken modell man ville ha.. Va lite nervös inan eftersom jag är ganska blyg när ja ät tillsammans med massa folk jag inte känner. Men hittade snabbt en modell som ja ville ha. Vi kom bra överens å hade riktigt kul tillsammans! vi va lika gamla å pratade å skrattade en hel del,, så det kändes skönt att man slapp å ha en kund som inte ville säga ett ord, då man ändå ska ha kunden i ca 5 timmar.. jag tränade på lite olika saker som ja tycker är lite svårt, å sen provade jag med 2 uppsättningar med inspiration från gårdagen. jag hade super kul! även fast det var svårt å många gick och kollade hela tiden så släppte jag allt runtomkring och fokuserade bara på min kund och hennes hår. Så skönt att kunna sluta vara nervös och ha kul istället, för de hade jag verkligen!

så tyckte att kursen var givande och gav mycket inspiration, man har lust att samla massa folk på salongen en kväll å bara göra massa uppsättningar för skoj skull och sedan fotografera dem.. tål att tänkas på.. :D

efter kursen så åkte jag å älsklingen hem igen.. båda väldigt nöjda med helgen ;)

hoppas ni andra oxå haft en bra helg!!



bild på receptionen vid Freys hotel där vi bodde under helgen =)

mer pics på magen

nu har det gått mer än 20 veckor, alltså är det nu den verkliga nedräkningen börjar lite smått.. och så här stor är min "lilla" mage nu:














Mmm vad jag myser!! *tihi*



Snart ska jag iväg å ta en fredags fika igen med tjejerna på melkers, tänkte ta med ultraljudsbilderna så får de se det lilla knyttet där inne ^^ så får ja lite update vad som händer i deras liv oxå,
alltid kul å träffas å prata en hel del!
det gör bot på det mesta kan jag lova!!

hej fredag!

veckorna går undan, och det med besked!!
idag ska vi ha en praktikant på salongen, från åk. 1. är alltid lite kul med praktikanter (om de är trevliga vill säga å inte är sånna som bara sitter på arslet å vill inte prata över huvudtaget, de är aldrig skoj).
ringde barnmorskan imorse för att se när ja ska dit näste gång, och de blir i början va april, sen fick jag höra att de tabletterna jag äter (för bla järn) är inte bra för mig!! och nu har ja ätit dem i några veckor,, så jag hoppas inte att de har gjort någon skada på fostret =S så nu ska ja kila till apoteket för att köpa rena järntabletter, å inte med några A vitaminer i... ska sluta lyssna på aretskollegor gällande kost råd.. de har haft fel hittills... jaja de försöker väl bara vara snälla..

imorgon bär de av till Stockholm!! Kursen börjar inte förrä kl 13, så jag hinner med lite shopping innan! sen slutar de runt 5-6 å då drar vi upp till gävle, hem till pappa å blir bjudna på mat och tittar på finalen av melodofestivalen.. kan bli skoj.. på söndan drar vi till stockholm igen, kursen börjar 11 å slutar runt 4.. blir alldeles lagomt det. ska ha med egna kammar å borstar, nålar mm har de på plats så det behöver man inte ta med eget..
det hade blivit n fel, så jag har fortfarande inte fått någon som hellst information om kursen förräns igår då vi höll på å ringde till godwell hela dagen.. me nu vet ja var ja ska å när det börjar å slutar.. kan vara en fördel =)
lite nervös är jag nog,, har aldrig åkt på en kurs helt själv någon gång.. men hoppas att de inte ska bli en besvikelse.

hittade en bild på mig å Emelie från gesällbrevsutdelningen, så får ja lägga upp fler bilder sen när ja fått dem, men här kommer den bilden iaf:



haha å jag vet att jag är mer rund i ansiktet nu,, men det ha sin orsak det med :D

morgonpigg

för en gångs skull vaknade ja tidigt å va inte ett dugg trött! härligt! så gick upp och åt lite frukost vid 8, sen gjorde vanliga morgon rutinerna som att duscha, fixa hår å lite make.. sen efter 9 åkte jag till sjukhuset för att ta lite prover på kemlab för hjärtat.. sen iväg å posta lite brev. hemma igen så betalade lite mer räkningar som kommit,, fattar inte hur mkt räkningar de kan komma ibland :P sen ringde jag till goldwell,, eftersom ska dit på lördag på 2 dagars kurs, men har inte fått ngn information alls. vet kanppt var de ligger, går dock att se på hemsidan, men sen brukar man få erbjudanden på hotell å "biljett" till kursen.. så tycker att det är lite dåligt att man inte fått det än,, men det fanns ingen som jag kunde prata angående om detta, så nu sitter man å hoppas att de ska ringa upp snart å att man ine blir borglömd...

så skulle ja ringa till barnmorskan, men telefontiden hade slutat redan halv 10.. så det får ja göra imorgon.. tycker ändå att man varit duktig och tagit tag i lite saker idag igen. tycker nämligen om att dra ut på allt till sista stund.. vilket inte är så bra..

när ja gick ner till bilen förut såg jag att de satt en stor nedrans böteslapp på volvon.. inge kul.. men får säga till niklas att han får försöka flytta den, men bateriet är slut, bilen är numera avställd, bromsarna å avgassystemet är paj... kul!!! och vi har inte hört nå nytt om radhusen vi är intresserade av, å en av lägenheterna vi eventuellt vile köpa var redan såld.. vill hitta en annan bostad än här innan våran lille älskling kommer! lägenheten i sig är det inget fel på, men för liten för en till, och på tok för liten toalett. sedan finns det ingen plats att ställa barnvagnen på,, jobbigt att släpa upp den till 3e våningen varje gång =S hade funnits hiss skulle de inte vara något problem, men nu finns de inte det..
ska få hjälp an Jörgen den dagen vi ska flytta härifrån med att tapetsera om på de ställen katterna har varit på tapeterna,, (dvs alla rum förutom sovrummet) det är från när de va små.,, så de är jätte snällt av honom!

ny bil vill jag ha oxå! kan inte ha min lilla blå två dörrars bil när vi får barn.. får inte plats ngn barnvagn där heller, eller jo det får de om man är lite envis å de är bara ja å bebisen som ska åka,, annars är de kört... inte bara små saker som behöver införskaffas nu inte.. men de ordnar sig!

nu ska ja göra lite mat =) ha det bra!



vill tillbaka... ^^

träningsvärk!

det börjar jag få nu,, å värre kommer de väl vara imorgon :P GÖTT!!! men mest värk är de vid bröstmusklerna från alla armhävningar igår,, men de ska kännas! körde lite easy line innan jag gick iväg å jobbade,, skönt att träna på förmiddan,, brukade ja aldrig göra, men ska börja med det nu tror jag =)


idag har ja 6 klippningar inbokade på 4 timmar =) så fullt upp idag!! igår tajmade min kund väldigt bra måste ja säga,, hade fått ett återbud runt 14, så hade inget att göra fram tills kl 16,en då kom min kund i en timme tidigare och undrade om det gick bra.. vlket det gjorde och det var tur! för det tog 3 timmar att fixa hennes långa tjocka hår med ljusa slingor i hela håret, men resultatet blev bra! känns kul när man kämpar med ett hår under en längre stund å man får ett bra resultat =)

men nu ska ja duscha, sen äta lite, och sedan börjar de dra ihop sig till att gå til jobbet.. men ha en fin dag!

jag är kär...

älskar dig såå mycket!! skulle kunna göra allt för dig!! älskar när du går å pussar på min mage å frågar hur de är med magen. Det värmer i hjärtat. Jag älskar dig för att du älskar mig fast jag ser mer eller mindre ut som en knubbsäl, känner mig inte ett dugg fin iaf.. så blir så glad när du säger att du tycker jag är fin. Vet inte vad jag skulle göra utan dig?
tänk om ni inte hade tagit data salen den dagen i skolan för 2 år sen? då kanske vi inte skulle prata.. dåskulle vi bara vara varandras fylleflört från statt... haha   men sen tog vi en lååång promenad runt hela Karlskoga och hann prata om allt mellan himmel å jord. Du sökte min hand, jag var osäker först. men i slutet av promenaden gick vi hand i hand.. väl hemma utanför mig gav du mig den perfektaste godnatt kyssen man kunde ge.. lite försiktig men ändå kärleksfull.. redan då visste jag att jag bara ville ha dig!

är så glad att vi firade våran student tillsammans, gick på balen tillsammans. gick i samma skola några månader innan vi slutade =) är så glad att jag träffade dig! jag är så kär.....


balen -07

lite bilder

på de underbaraste katterna jag någonsin träffat!!! (och nej jag ser mig inte som en typiskt katt manniska som endast pratar med dem å kommer sitta gammal å grå med endast mina tuse katter runt omkring mig hehe)

     

lite blandade bilder på Skorpan när han ligger å latar sig :P

     

å även på Skrållan =)

lite andra gosiga bilder när vi ändå håller på :D :








ni är ändå för gosiga!


magen!

niklas tog lite smyg bilder på mig imorse när ja  stod och fönade mitt hår,, å magen syns den med ^^



här är några andra bilder på magen som togs för någon dag sedan ^^





bilderna ovan är tagna i vecka 19 + 5 dagar :)  och imorgon har ja gått halvvägs! kan ni förstå??!! :D helt underbart!

i helgen såg jag på magen när den lille sparkade,, och det syntes utanpå, som någon pytteliten människa som petar på insidan haha blir så glad när jag känner hur bebisen sparkar å rör sig,, även om man är kanske lite små sur så går de över på en gång när jag känner den lille.. oj vilken lycko känsla det är!! och idag på jobbet kände jag bebisen flera gånger hur den rörde sig tihi, så mysigt.. så går runt på jobbet å myser hela tiden haha




älskar dig!!

<3 Du & Jag <3

trist...

i helgen har vi verkligen inte gjort något alls! har roat mig med å bada några timmar =) sedan har många filmer setts, 3 st igår kväll.. filmerna vi såg var:

Rallybrudar                          Batman The Dark Knight                  Apocalypto
                         



sen idag har man jobbat som vanligt å efter jobbet kom kroken hit å blev lite klippt.. det r lite tråkig vardags update från min sida,, inte så mkt roligt som hänt med andra ord :P

sådär!

nu är Jessica färdigkliipt iaf! klippte av väldigt mycket på längden å mängden med för den delen :D  det behövdes!

filmen igår va faktiskt bra den med!! kul med ngn bra svensk film!! och niklas har suttit som fastklistrad framför boxet hela förmiddan,, ända sedan jag väckte honom.. medans ja har hunnit diskat, dammsugit, dammat av hyllor, duschat, klippt, ätit frukost och varit lite social med fredrik å jesscia. så har han varit still på samma ställe hela tiden. :P

ska ta en promenad ner mot stan å lämna tillbaka filmen.. Annars har jag verkligen inga planer för kvällen.. trist juh! kanske åka till mamma? =) hon har inte set bilderna heller.. för trorinte att de blir något badhus idag inte... men vi får se! ha de så bra iaf!

fredagsmys!

efter ja slutat idag bar det iväg till nöjesbutiken för att få lite onyttigheter inköpt till kvällen! har ett starkt sötsug nu ja haha å sura godisar börjar bli en favorit ^^ på menyn ikväll var fantasin lika med noll.. så de får bli lite rester från igår,, några hamburgare.. usch vilken onyttig kväll det kommer bli! får göra en sallad tror ja för att väga upp lite :D

imorgon kanske jag och älsklingen drar till badhuset å simmar lite..lte träning är iaf någon träning! kan va skönt å simma lite.. (om jag får på mig bikinin??? den började å va lite liten sist jag testade den,, men kanske går bra ändå) sen kan man juh alltid hoppas på lite solsken så man kunde komma ut och röra på sig!

igår kväll kikade jag å babe på "Bolt" haha å den va rolig!! så ni som inte har sett den än, kika på den!! :D och  förrgår kollade vi på skattkammarplaneten, lite gammal men lite rolig den med =) men ikväll blir de ingen tecknad film! då blir de ARN av alla filmer :P haha fast tvåan,, ettan va faktiskt bra så vi får väl se om den här är lika sevärd! en annan film jag vill se är "Män som hatar kvinnor" den verkar ganska grym faktiskt..

hörrni tjejer!!!! vad hände med våra fredagskvällar på melkers??!! nu va det ett tag sen känns de som,, förra veckan :P haha tiden går fort :D











hehe underbara är ni!!!! <3

happy friday!

igår blev äntligen jennys hår fixat =) både med lite klippning å löshår, mest framtill. Sen på lördag kommer niklas brors tjej hit så ska ja klippa henne lite granna oxå.. tydligen bra med en frisör i familjen :P
fick papper om föräldragruppp nu,, alla tider va på eftermiddagarna, typiskt,, får höra med chefen om man kan jobba förmiddan de dagarna istället. annars blir de många timmar sammanlagt man inte kan jobba,, inte bra!!!!!!
nu ska ja kila iväg till jobbet å låta kreativiteten flöda! får prata med chefen på måndag igen,, då de andra slutar tidigt på fredagar.. lyllosar.. :D

undra vad man ska hitta på ikväll? tål att tänkas på!
ha de så bra iaf!

redan torsdag??

oj vad snabbt veckorna går.... men de är juh bra det!!! får man se den lille snart!! :D ÅH vad jag längtar!! och det är så härligt nu när man har fått sett bilder på våran lille skatt, då förstår man lättare vad den sysslar med när man känner att det rör på sig där inne! är så glad att man känner redan jätte mkt när de både sparkar åvänder på sig.. och ibland tydligare än de andra gångerna.. så mysigt!! det är vid sådana stunder man älskar att vara gravid!! :D

annars i veckan har de inte hänt så mkt mer.. (förutom i måndags en de har ja redan berättat,, har dock inte fått bilderna än, men sett bilderna som va i tidningarna haha) vi va till niklas mamma både i tisdags och igår,, först dit å visade bilderna på våran lille skatt och sen igår fyllde hon år! blev en vinflaska och en inpackning från salongen! vilket blev uppskattat!

nu har ja fått lite papper från sjukhuset angående mitt lilla hjärta... ska till kemlabb nästa vecka för att ta olika prover, sen ska de tydligen göra en utredning av mitt hjärta och den remissen kommer ja få innan slutet av juni någon gång.. at allt ska ta sådan tid? men tur att de kolla rupp det ordentligt =) av läkare fick jag även ett brev idag där de stod att en kardiolog bekräftar at jag har haft en sk paraoxysmal surpraventikulär takykardi... vilket ja fattade noll av... men ingen fara så vidare ja inte får nå er besvär tydligen.. så de är ett plus iaf! men ska som sagt ta massa prover till veckan,, bla sköldkörtelprover.. hmm få se hur det går då? gillar inte sprutor så där jätte mkt...

ikväll ska de bli av att sätta i jennys löshår! för de hade inte kommit ifredags,, så vi tar det idag istället! annars blir de en lugn dag,, ska snart iväg å jobba. har haft fullbokat hela veckan å det är kul!!

men nu ska ja göra lite lunch! ha det så bra!!


v. 19

nu är man redan inne i vecka 19! det ni :D

gesällbrevsutdelning!

ikväll var det dags att äntligen få mitt gesällbrev som jag har väntat på sen maj 08. började med start på Woodys 18.30 va rätt mkt folk där, satte oss i ett bord tillsammans med tre andra, mitt sällskap bestod av: Mig, Niklas, Pappa chefen Anelie och min fd handledare och nuvarande arbetskollega Jeanette =)
kvällen inleds med ett årsmöte för företagarna Karlskoga/degerfors och vi andra sitter å små pratar lite tyst runt omkring. När mötet är avslutat inväntas pressen (dvs lokaltidningarna) när de hade kommit var de dags för gesällbrevsutdelningen! tror det va 10 st gesäller, varav 8 var frisörer och en annan var florist, och sen var det till och med en mästare inom klockur tror ja att de va? jaja iaf så ropade de upp namnen var för sig och man fick komma upp ta emot det inramade gesällbrevet å en blomma och sedan ställa sig där framme för fotografering. när alla hade kommit upp (som skulle komma upp) blev det foto blixtrar åt alla håll och kanter, tillslut känns leendet man har på sina läppar lite väl ansträngt oc man börjar undra hur länge man ska behöva stå kvar :P jag fick blommor avsalongen oxå så det va lite skoj, en jätte fin bukett!! Tusen tack!!
tillslut fick vi sätta oss till bords igen. Och då var det bara att invänta maten som var black and white, en maträtt jag är riktigt förtjust i! men maten imponerade inte så värst,, likaså cheescaken med hallon sås, för den smakade för mkt smör. men ät bart var det iaf.. men men,, kunde varit bättre!

efter fikat blev det till och med lite rolig underhållning i form av en orkester som spelade och som hade frågesport med oss. det va super kul!!! var bla frågor om artister, låtar, grupper mm, så spelade de en snutt och an skulle gissa osv. och dom fick fart på de flesta där inne! blev en bra å härlig stämmning. och vårat lag kom tvåa!! :D hehe tack vare pappas fina skönsång.... behöver inte säga mer... :D till pris fick manvälja på lite småsaker.. inget märkvärdigt direkt,, men en kul grej! efter det tog vi kvällen, och de gjorde nog de flesta..
så nu sitter ja hemma å kikar på mitt väl förtjänat gesällbrev å de fina blommorna som nu är i vaser ^^

en här dagen har varit helt perfekt!! mkt tack vare ultraljudet :D kan inte sluta titta på korten.. helt underbart!!
ska lägga upp lite bilder från kvällen oxå, emn de får bli vid ett annat tillfälle.. nu ska ja krypa ner till världens underbaraste sambo!! Min älskade Niklas!! du är mitt allt,, det vet du väl? <3


ultraljud!

nu har jag och älsklingen äntligen varit på ultraljudet! jag va ganska nervös innan måste ja säga hehe och måste erkänna att man va lite smått orolig om det var fler än en där inne.
men allting gick jätte bra! när vi kom dit fick ja lägga mig på en brits och drog ner byxorna lite så man kom åt magen ordentigt. Sen hällde hon på en slags gel på magen, å de va kallt!! brr.. och sen helt plötsligt såg man på skärmen framför sig, sin alldeles egna bebis, var inte alls så svårt och urskilja näsa,mun, armar och ben, som jag hade trott. Och själva känslan att få se bebisen på den där monitorn gjorde en alldeles varm i hela kroppen, man nästan fylldes av en annan slags kärlek.. Min lycka kändes total!!! Niklas såg lika fascinerad ut =) efter att barnmorskan kollat upp lite saker började hon berätta om det vi så, var armarna var, hjärtat, magsäcken, urinblåsan, fingrar och tår.. och de är en riktig liten vilding vi har där inne hihi låg inte still en minut under undersökningen! vände sig, tog upp fötterna mot "taket" tittade mot oss, gapade, viftade med armarna sparkade iväg med fötterna.. ja helt underbart att se!! inte konstigt att man har kännt att det har rört på sig därinne :D
niklas undrade om man kunde se var de var för kön, och det kunde man (fast de är aldrig 100% säkert så man ska inte ta för stort allvar på vad de säger angående kön)  men hon va så säker hon kunde bli iaf så nu vet vi vad vi "eventuellt" kommer att få *tihi* så vi får väl se sen då om det stämmer eller inte =) men tänker inte avslöja något än.
annars såg allt bra ut, va lite längre gånget än vad vi hade trott såde va roligt.  så det nya förlossningsdatumet är 27 juli,, inte så mkt skillnad men de känns såå mkt roligare att de kan bli några dagar tidigare. Så då går jag in i vecka 19 imorgon redan. gud så underbart, är så glad!!!
4 st kort på bebisen köpte vi, ett när den har benen upp i luften och även ena handen, ser lite lustigt ut ^^

ja som sagt,, finns inga bra ord som kan beskriva hur man känner just nu, är inne i ett slags lyckorus haha

och nu ska ja måla naglarna lite, titta på en film å vänta tils vi ska iväg till sjukgymnasten, sen kommer pappa hit, ska bli så kul att få visa korten från ultraljudet för honom!  och vid 18.30 blir de gesällbrevsutdelning!! :D :D :D

ha en fortsatt trevlig dag!!

förväntansfulla och lyckligt blivande föräldrar!!

mys dag!

idag sov ja å älskling jätte länge!! åh så skönt de är att göra det ibland!! sen upp å göra en ordentlig frukost, eller borde vara lunch/middag då vi åt "frukost" halv 3 :D sen har vi suttit å nördat oss framför både dator å x box.. nu har vi ätit lite kyckling  å ris, å nu väntar en god efterrätt på oss, nämligen lite fruktsallad!! Mmm va gott de är! har även i lite melo, hallon å liite blåbär i för att variera lite..

igår kom pappa, Mia å lillebror Erik hit å jag fick min älskade filmkamera! sen fick ja även en väska där ja kan ha ilmkameran i, och sen en bok "stora boken om barn" men den hade jag juh redan så de va lite synd.. fick pengar istället :P sen passade de på å bli snygga i håret hela familjen, alla blev klippta å farsgubben fick även lite färg i för att ta bort liite av de gråa, men inte allt =)

på kvällen åkte ja iväg på årsmöte med domarna, och där fick man även lite kommentarer om magen haha!
sen va e lite kul å kolla på statestik dom hade gjort över domarna, där man låg bra till ^^ å ja va en av de få som skulle komma upp mig mer i år.. men de får vänta ett år till nu.. hoppas man har ork å tid å börja döma redan nästa år.

och imorgon är det ÄNTLIGEN DAGS!! ultraljud ^^ Jiiiiiises va ja längtar! å på kvällen middag på woodys å gesällbrevsutdelning,, kan de bli bättre? :D
nej nu ska ja gå å kika på en bond film med älsklingen å äta lte fruktsallad! ha de gott!!

RSS 2.0