det blir inte alltid som man tänkt sig

jag önskar att jag kunde göra mer, jag önskar att jag kunde kämpa mer, jag önskar att jag kunde orka mer,, men jag får hoppas att de lilla jag gör,, räcker till.. vill så gärna hjälpa..

jag är en person som tröttnar snabbt på saker å ting, jag behöver kärlek och uppskattning precis som vilken annan människa som helst. jag är en person som vill hinna göra tusen saker innan man blir för gammal å göra vissa saker. jag är en person som är osäker, men ändå viljestark. Vet att när jag väl går in för en sak så brukar ja lyckas med det. men ibland,, kanske det inte räcker till..


__________

imorgon är man ledig,, gott!! ska sova länge! men om ja känner mig själv kommer ja väl gå upp runt 9 å börja städa :P ska ta en joggingtur imorgon oxå hade jag tänkt, kanske sticka till jobbet å träna inför gesällen, men de känns väldigt ambitiöst :D på kvällen kommer Emelie å hennes kille hit å Charlotte kommer oxå :D hon har äntligen kommit hem!! :D så då blir de mys framför tvn med lite chips å dipp med grönsaker  ;) Inte helt fel! =D


första matchen avklarad

nu väntar bara resten,,, :D har haft ute premiär som hd för den här säsongen =) bara gått på linjen än så länge, men nu så och konditionen var inte allt för kass men inte allt för bra heller haha!  en lugn match med inga konstigheter, en varning men annars inge speciellt =) å tur med vädret fck vi iaf, de underlättar alltid =)

igår lekte älsklingen lite frisör på salongen ^^ han fick hjälpa mig att färga min utväxt. han va jätte duktig haha!
image349
sen passade ja på å tunna ut lite på hans björn hår :P bra långhårig är han nu ;) snygg bild på oss haha mobil kvalitet - javisst!

och nu är vi igång med storstädning hemma =) å jag har börjat med å anteckna alla utgifter förutom räkningar m,, se om ja får bättre koll på saker å ting haha! så skönt att niklas ska betala hyran å halva elen nu! kanske man kan få ngn krona över =D




 köpte ett par nya skor igår oxå:
image350

vårväder & härliga promenader!

tre dagar i rad har ja å niklas vart ute å gått efter ja slutat jobbet =) såå underbart härligt! i söndags va vi vid rävåskullen å ja gjorde tappra försök till att stå på händer :D kan erkänna att ja inte lyckades så bra ;)  så ja gjorde lite breakdance freeze istället :D haha

idag passade vi även på å sola,, men väl hemma så fortsatte inte vårat mys humör som har hållt i sig bra länge nu,, så de slutade med en trasig potatisskalare, hack i vägen efter stekpanna, å en nat på soffan :P mysigt vi kan ha det ibland! herregud.......... förstår verkligen inte, ena dagen är vi som ett nyförlskat kärlekspar å ena stunden är vi som katt å råtta.. jag tror att jag har väldigt svårt å förlåta å komma över vissa saker,, man blir ständigt påminnd om dem. sedan tror ja att ja har ett väldigt kort temprament,, börjar tråkigt nog bli uppstressad/nervös för gesällen.. så lätt irriterad är jag. å han lyckades övertala mig å låna honom 3500 fast ja va fast besluten å inte låna ut nå mer pengar... så bra gick det!  trist å läsa min blogg med de oändliga tjatet med min babe,, men de är min blogg, mitt liv :P så skönt å få skriva av sig ibland, =)

_________________________

mer å mer matcher börjar på å bli uppbokade nu inför fotbollssäsongen =D inbokad in till september nu iaf :P å macher på listan har redan blivit uppsatta.. två fina matcher å börja med :P
rävåsen - deje (damer div 5) å andra matchen,, en klassiker :P derby mellan filistad och lesjöfors! strulig match kommer de nog bli med mkt gnäll från båda lagen, å från filipstad känner alla igen mg :S lesjöfors flickorna hatade mig efter föra säsongen haha få se hur de går nu :P måste ge mig ut å springa mer!!! roligare å träna styrka än kondition ;)

söndag blire iaf att åka till anderstorp å kolla på lite roadracing med niklas. alltid kul =)
ha de gott!

mini me!!

har skapat en alldeles egen liten mini me! haha :D lr om de är syrran som tycker om att vara lik sin syster ;) hon skulle nämligen ha likadan frisyr som mig ;P försökte övertala henne om att hon skulle spara ut håret,, men de gick inte =) hon skulle se ut som mig XD min lilla sötnos! sagt å gjort,, så nu har systrarna lindqvist /gustafsson likadan frisyr =D förutom att ja å bra mkt ljusare..
hon ringde dock imorse å grät i telefon, hon hade lyckats blivit sjuk,, igen! men ja sa att hon gärna får komma iaf,, hon har juh sett fram emot de så länge nu snuttan =)

och mitt lilla expriment gick mkt bättre än vad jag hade vågat hoppas på! började med avfärgning, måste plocka bort alla svarta + mörkbruna pigment i håret, å det är inte bara de kan jag lova,, lite roligt för man vet aldrig riktigt hur de kommer bli, så ska man tänka på hårets kvalite hela tiden så inte allt hår plötsligt rasar av :S de skulle va en katastrof i sånnafall!! sedan färgade ja in med en ljusbrun färg å la till lite slingor, å de blev kanon bra å min kund blev super nöjd! hur kul som helst! :D

efter en väldigt låång arbetsdag på jobbet va alla tre hungriga, men för trötta för att göra iordning mat, så de blev pizza :P men de va som att kasta pengarna i sjön iaf när de gällde ida & mig för jag åt knappt en fjärdedel utav pizzan likadant med ida haha jaja :P

image348


så nu ligger ida å sover å ja bloggar lite medans babe spelar guitar heroes :D mysig fredagskväll ^^ imorgon åker jag & niklas till mamma å sover där til söndan,, ska grilla imorgon! Mmm de ser jag fram emot! hehe älskar att äta grillat kött/kyckling,, påminner om sommaren..

så har min dag sett ut! hoppas ni har haft en trevlig fredag :D

äntligen fredag!! =)

idag kommer min lillasyster till salongen=D ska färga å slinga henne ;) ska bli kul!
sen ska hon få sova över hos oss!! alltid kul med lite besök hihi min lilla snutta!

idag har jag även ett expriment framför mig,, en tjej som är nästan svart ska ja försöka få till en ganska ljusbrun med ljusa slingor,, hennes hår är dock väldigt preparerat så vi får se hur de går,, ska li kul iaf! =)

ha en bra dag allesammans!

ibland blir man besviken..

nu är de hårdträning inför gesällen kan jag lova!!! inte många veckor kvar :S
tycker de är jävligt dålig stil att man som modell backar ur när de är 5 veckor kvar,, säger visserligen att man kan komma men man vet att hon absolut inte vill,,, kul!! tack! det va den vänskapen det!
ibland blir man bara förbannad, lika mycket som man blir frvånad,,, hade verkligen sett fram emot å klippa å styla henne å framför allt träffa henne igen så att man kunde få lite rätsida på allting, men de va tydligen inte lika intressant,,, för hon mår så dåligt att komma ner hit när jag bor tillsammans med niklas.. och då erbjuder man sig att niklas kan få åka hem till sin mamma den natten,,, men egentligen behöver jag hans stöd mer än någonsin nu,,,  men som sagt, nu drar hon utomlands å jag får börja söka efter en ny model när de är mindre än 5 VECKOR KVAR!!!! tusen tack gumman,,, vet att du säkert skulle ställt upp men de är juh så jobbigt för dig? jaja ............


det gick bra med uppsättningen idag på Helena =) ska kika efter nå snyggt å sätta i som en extra touch bara hehe har inte bestämt mig än vad de ska bli.. =) nu märker man att träningstimmarna går åt,, å det är fort.. så den här å nästa månad blir de inte så mkt till lön haha för träningstimmarna är obetalda :P :P jävligt trist avtal handels har fixat, samma att man bara har rätt till 25 semesterdagar,, men de har ja att se fram emot nästa år, för nu till sommaren blir de ännu en somma utan någon ledighet, så 2 år utan semester :D snacka om att de kommer kännas lyxigt å va ledig i flera dagar i sträck nästa år! ;D hehe

ja å älsk firade ett år tillsammans igår... måste erkänna att de va mysigt, förutom att ja somnade i soffan av ren utmattning :P sjukt trött va ja på kvällen! men innan ja somnade gjorde jag iordning plankstek, guuud så gott de va!! Mmm me like a lot!! ;)

image347


nej nu sa jag gå å sova,, krypa ner i täcket å gosa lite med kissekatterna, Niklas sover redan :P
ha de fiint!

ibland blir man glad

speciellt när man läser om kunder som är nöjda med en annans insats, det värmer och det sporrar en till att fortsätta göra bra ifrån sig =)

kikade lite på bloggar å hittade detta =) det gör en glad =)


MADDE TIPSAR
Dagens tips är Sköna Rum.
Att komma dit och sätta sig i frisörstolen är som en lugnande tablett för mig.
Älskar även engagemanget kring min studentbal.
You shold try it!
0586-50099





veckorna bara springer förbi

och idag börjar äntligen en ny säsng av desperat housewives :D :D de har ja längtat efter kan ja lova!


image345




idag blev de lunch på Paris med Jenny =D kul å få prata av sig lite, haha kan behövas lite ibland kan jag lova,, händer en masa saker som får en verkligen att fundera..
vet inte om man orkar ta tag i allting som man borde igentligen.. men det märks va det blir med den saken :P

på salongen idag fick ja en lucka på eftermiddagen, så då passade jag på å testade lite lockar på en som ja ska göra balfrisyr på, ser fram mot det! ska bli riktigt kul å hjälpa ngn annan med håret inför en sån stor kväll =)

imorgon har ja å niklas varit tllsammans ett år..
ett år... har de varit bra?
ser man fram emot fler liknande år?
hmm.. ja du,,,, säg det.. :P


image346

frisör mässa i skövde

det var vad jag va på i lördags =) såg många snygga frisyrer, å även en hel del skit fula frillor oxå haha en alltid kul å komma iväg å se lite nytt! men de började dåligt måste jag erkänna, började med att första visningen va inställd! och det va första gången på 12,, hoppas inte de blir en trend, tråkigt när man komer dit i tid å vil se de visningarna så går det inte =/ för så stort va det inte inne på mässan så man kan fördriva tiden med å kolla på alla montrar..
sedan va den första visningen kass! skit bra underhållning kanske men som frisyr visning?? Nej Tack! sockervaddsfrisyrer & peruk? hallå är de det bästa de kunde komma på? bra dansare dock...
andra visningen va mycket bättre! en rullade det på bra,, väldigt blandat måste jag säga =) så svårt å säga va det är för frisyrer som är riktigt inne lr ute nu, för de finns något för alla stilar å det är riktigt kul å se :D

lägger in lite bilder från mässan,, enjoy!

första visningen (som var mer dans å ploj än frisyrvisning)
den va från warehouse





Andra visningen
den va såå mkt bättre!











Tredje visningen
revlon tro jag?
=)






fjärde visningen,
även den bästa enligt mig,, den hölls av Gocciani









Femte visningen
Mtarix









ja de va lite bilder från visningen/mässan i skövde =)





jiiiises!

image284


här händer det grejer,, kan jag lova!! både bra å dåliga...
E.M.D va absolut värt å se på ;) men 155 i inträde på statt kändes dock som ett överpris... så många låtar spelade dom ändå inte :P men man lyckades snika åt sig en kram från Dhanny ;P
skit kul helg har de iaf varit =) =) =) men gissa om jag är förvirrad? .......................

dagen efter va inte fullt så rolig,, drack lite väl mkt, å då mår man som man förtjänar :P
får nog bli lite lugnt med festandet framöver,, varit ute 5 helger i rad nu å så blir de igen på fredag :S
inte van med såå mkt festande,, brukar juh ta de ganska lugnt nuförtiden,,
men har varit riktigt kul & komma hemifrån,, ut å träffa kompisar igen!!
men vi får se vad som händer!

image285




ska ha en praktikant på fredag på jobbet :P en tjej som går första året på frisör,, å jag är juh själv hela eftermiddan så jag får försöka hitta på något som hon kan göra :P va juh inte längesen man va de själv å nu ska man försöka hjälpa en annan... haha få se hur de går, kan alltid bli kul =D
ska även hålla en smink kurs får några som skulle på lyxkryssning,, dom ville kunna göra sig snygga så de hittar någon snygg karl haha så då ringde de efter mig,, lite roligt med å göra lite annat =)

nu ska ja göra iordning mig för kvällen,,, godnatt gott folk!

det är vår gott folk!!

image283


å jag bara längtar till helgen!! :D ska bli riktigt nice!!
och man kan inte undvika å bli lite avis på alla som tar studenten/bal/resa mm iår... för ett års sen va man mitt uppe i planeringen.. Jag hade en kund idag som berättade at de blir så dyrt med studenten å allting, men att de nog är värre för de föräldrar som har flickor... Då måste jag erkänna att mina föräldrar hade riktigt tur, för dom betalade inte ett öre,, till varken balen/studenten lr resan! så jag kan vara duktig om jag vill ;) men samtidigt blev ja lite nyfiken hur mkt pengar ja la ner på allt de där,, å jag kom upp i ca 17000kr!! hehe å då har ja inte räknat med allt småplock som blir runtomkrig som tex smycken, alkohol,  å en hel del annat :) 
men de var värt allting!!!

ska nog ut på en promenix sen efter ja klippt fredrik,, så härligt å få lite frisk luft! det börjar på å bli sjukt varmt inne i salongen nu :S
åh för ett år sen va jag i paris nu :P sån födelsedags present fick jag inte i år haha ;D


tvivel,, bra passande låt :D stämmer in på mig just nu ganska mkt tror jag ;P

update

åh vilket underbart vårväder vi har idag!! kändes nästan lite tråkigt att vara inne å jobba hela tiden ...
i lördags dömde jag min första ute match =) Rävåsen  - lillstuga. så himla kul å börja döma igen! å revbenet kändes bra nu iaf haha bara att man va ganska mkt förkyld ,,, men de gick bra!
sen hem å tog ett långt härligt bad. Sedan iväg å solade litegranna,, kändes väldigt skönt måste ja erkänna ;)
lördagkvällen hade ja inge planerat tills Rikard hörde av sig :) så åkte iväg till honom där vi hade förfest på 2 pers! - Inte illa det inte ;) haha men vi lyckades å ha kul iaf, synd bara att han inte hade guitar heroes hemma för då hade jag ägt honom i det igen ;D efter 12 ngn gång drog vi till statt,, va ganska mkt folk ute,,, tror jag :P

söndan drog det iväg till ikea :D inhandlade en ny matta till vardagsrummet,, brun,, skitfin! & en tavla till hallen,, såg så trist ut innan,, å som vanligt blir de en hel del annat smått å gott därinne ;P

ska ringa hb till veckan och höra om man får tapetsera om =) någon som vet?? skadar iof inte å fråga =)

ha det gott!!

RSS 2.0