jag läcker!!

nu tror ja inte längre att jag kommer få problem med att få mjölk så det räcker till amningen till våra lille skatt. Mina bröst börjar redan läcka :P och inte bara om man sulle komma åt dem eller klämma lite, utan nu kan de ha läckt över natten.. Inte så kul kanske. Men då vet man att de fungerar ändå!

nu börjar det bli lite mer omständigt när man ska sova. Det är svårt att hitta sovställningar som är sköna. Brukar numera alltid vakna att man ligger raklång i sängen,, det har ja nog aldrig gjort tidigare.. Sen har ja kuddar vd fotändan då mina fötter är gansa svulna på kvällen, och gärna ha en kudde mellan knäna, då ligger jag fin fint!

nästa vecka på tisdag ska vi på visning av ett hus :D för vill verkligen inte bo iden här lägenheten när familjen blir större pga praktiska skäl. Så huset vi ska kika på ligger ungefär där vi bor nu, så de skulle vara kanon! och på onsdag ska vi till banken för att kolla om man kan få bolån med det utgångsläget som vi har idag, alltid bra att kolla upp möjligheterna även om det inte skulle bli beviljat. Men det hoppas vi på :) annars får vi leta efter antigen ett billigare hus eller större lägenhet. Fast det märks!

idag har jag gått in i vecka 27, alltså bara 13 veckor kvar, exakt 3 månader då det är den 27e idag oxå, åh vad kul att det börjar närma sig!! Längtar så tills H*n kommer!!

första skorna!

här kommer en bild på de första skorna som jag lovade att lägga upp =)


hemma igen!

det har varit en väldigt intensiv men riktigt lyckad helg nere i ullared! =) och vi fick väldigt mkt handlat! så nu är nog det mesta fixat inför att våran lilla goding kommer ut!  och de första skorna köpte niklas oxå,, såå söta! ett par mini mini adidas skor, kan lägga ut en bild på dem senare så kan ni få se.
och en massa mysiga mjuka babyfiltar köpte vi,, så nu är det bara å vänta till 27 juli! "bara" 14 veckor kvar nu, för i dag går jag in i vecka 26 ^^
på lördan låg vi och myste vid en liten sjö därborta, solen värmde och det var så skönt å ligga tätt intill niklas och bara vara.. mmmm....
på kvällen gjorde vi oss iordning och gick till Harrys och åt plankstek Inte helt fel! fick vi fira lite mer hehe
sen söndan fylldes med shopping hela dagen, åkte hem runt 5 tiden, stannade i varberg och åt Pizza på stantos, även den var god! vi kom hem runt halv 10 ungefär. Somnade ganska fort båda två när vi gick in och la oss.
idag har vi oxå åkt en hel del mil,,, 14 mil helt i onödan tack vare mig som glömde mina saxar hemma hos mamma och kom inte på det förrän vi var hemma hos oss igen 8hade tidigare under förmiddan åkte till nordmark för att lämna bmwn som vi hade fått lånat ner till ullared, då våran bil skulle bli för tok för liten). så det blev en extra tur till nordmark... så kan det gå....

och på salongen idag fick jag ett oväntat besök :D Linnèa kom in och hälsade på en snabbis! Gissa om man blev glad :D var hur längesen som helst man träffade henne känns det som. så vi ska hitta på ngt här i veckan, KUL!!

men nu ska jag äta niklas stuvade makaroner!! ha en bra kväll!!


nu åker vi igen!

det är en väldans farande å flängande på oss :D men nu till mamma, imorgon mot ullared! ut och äta imorgon kväll i falkenberg, mysa å rå om varandra å sedan på söndan drar vi hemmåt igen!

och nu är det bara 14 veckor och 2 dagar innan våran efterlängtade skatt kommer!


ha de gott!

flopp!

igår blev det inte en lika bra dag som man hade hoppats på... men den slutade ganska bra tillslut! upp idigt för att tvätta innan man började på jobbet kl 9.00 sne kom niklas och hämtade mig runt ett. När vi kom hem stod en stor och fin ros på bordet med ett gulligt kort till, gissa om man blev glad? :D vi åt lite lunch och tog det lugnt innan vi skulle iväg på föräldragruppsmötet. Den här gången pratade vi om förlossningar och smärtstillande, var de finns för alternativ och vad de är bra för mm. När de gäller smärtlindring är jag ganska öppen för förslag när den dagen kommer, helst skulle ja vilja undvika det men sen vet man inte HUR ont man får, men vill helst inte ta ngn epidural iaf,, den kan göra att själva förlossningen tar ännu längre tid och man får vara mer observant med bebisen.

sen hem igen och jag hade världens rygg värk å magen som spänner på = En lättretlig Caroline. så resten av eftermiddagen bestod av en ensam caroline som vek ihop kläder nere i tvättstugan å en butter pojkvän uppe i soffan.. blev klar med all tvätt runt halv 6 då drog jag iväg till finbageriet och köpte 2 bananbakelser ( resten av deras bakelser vad det nåntning med mandel i å det ville jag inte ha) sen iväg till partaj å köpte 2 fina stenar där det stod you och me på vardera sten, sen blv ja frestad att köpa en sån där gosig nalle, och om inte niklas skulle bli glad över den så skulle den göra sig väldigt fin med min lilla samling med miranda nallar :D
sen hem igen, fortfarande grinig på niklas å han på mig,,, sen drabbades jag av världens gråt attack... men det var nog bra för min del, har känt att man har varit på vippen att brista ut i gråt i flera dagar nu,, så de kändes riktigt bra att få gråta ut.. Nedrans va känslig jag är nu!!! kan ta illa upp för knappt någonting!! men hoppas att de är mina hormoner som spelar mig ett spratt för så här är inge roligt att vara.. men efter det blev det bra mellan oss igen.
det är STOR skillnad på nu än förut, för tidigare när vi tjafsat så va de mkt värre å vi kunde vara sura på varandra mkt längre tid, men nu de gånger vi blir oense går de över ganska snabbt. SKÖNT!!!

vi gjorde oss några varma mackor och myste ner oss i soffan. han fick sina presenter och blev jätte glad, till och med över nallen :) sedan frossade vi i oss lite bana bakelse oxå hehe och sedan var ja så romantisk att jag somnade i soffan strax efter 10, och där sov jag ända tills niklas väckte mig när han gick å la sig :P så det var den 2 års dagen de haha men vi får ta igen nu till helgen istället. Ikväll åker vi till mamma i nordmark (hade hellre varit med tjejerna å grillat vid näset, men får väl bli en annan gång) sen imorgon bitti får vi låna mammas bil, och då drar vi ner till ullared :) här ska de handlas saker till bebisen å kläder till mig som jag kan ha på mig nu! för de är inte så länge till ja ska vara stor nu =)
så bor vi på ett motell över natten, kan bli mysigt! och på kvällen blir det ut och äta.. inte helt fel!

men nu tror ja att jag ska lägga mig i badet ett tag,, kan vara skönt för ryggen. för sen på salongen idag är det fullt upp vill jag lova! KUL!!! :D men ni får ha en bra dag ute i vår solen!!







älskar dig av hela mitt hjärta niklas!!

påskhelgen!

ja i fredags drog jag å älskling till Gävle,, uppe med tuppen va jag å gjorde mig iordning,, men är inte lika lätt att få upp Niklas alla gånger... hade i tron att vi skulle komma iväg runt 10 men kvart över 11 hade vi lämnat våran nyckel till niklas mamma (Hon skulle ge katterna mat medans vi var borta) resan dit gick bra å de va skönt att komma fram 3 timmar senare,, börjar på å bli jobbigare å jobbigare åt både revbenen & ryggen att sitta längre stunder.
Hemma hos pappa blev de full rulle att busa med lillebror. På fredags kvällen var vi bjudna på mat hos Mias mamma och hon hade gjort en underbart god lax!!! Mmm en hel del smått å gott blev de att välja på. Efter blev de lite kaffe och chokladtårta.
När vi hade kommit hem till pappa igen mådde ja inge bra alls.. Min mage ville inte vara med längre,, så spenderade resten av kvällen liggandes i soffan växlandes med toalettbesök.. (jag skyller på laxen haha, sist ja åt lax hamnade jag på akuten, dock pga hjärtat men ändå. och den här gången inne på toaletten...mysigt värre)

lördan mådde ja inge vidare heller tråkigt nog, det blev en flopp resa till uppsala för att kika på motorcyklar men ingen provåkning för pappas del. I gävle var de betydligt kyligare än i Uppsala,, eller så var det jag som var lite små sjuk,, men jag bylsade på mig å satte mig sedan i en solstol på tomten och försökte fokusera på ngt annat än min värk i ryggen.. Jag ann självklart å busa med Erik under tiden oxå!!! =)
på kvällarna blev vi bjudna på riktigt god mat som sedan följdes av några spelomgångar av plump,, och det va riktigt kul! Speciellt första kvällen då pappa försökte supa ner niklas men blev ganska rund om fötterna själv å niklas drabbades av konstant skrattmani på slutet :D
den roligaste kommentaren under helgen stod min lillebror för,,, det var efter vi hade ätit grillad oxfilè och fläskfilè med potatis klyftor och en annan var ganska mätt,, och eftersom man känner sig så stor ändå gick jag med magen fri för att slippa känna att det tryckte mot magen, när Erik fick syn på mig kom han framtill mig å klappade mig på magen och sa " vilken fin å stor mage, MINSANN!" haha har väl aldrig hört honom säga minsann? :D så gullig lät han iaf tihi

var faktiskt riktigt jobbigt att åka ifrån honom i måndags,, vill umgås mer med min lille buspojk!

när vi kom hem fick jag ett ryck å skurade badrummet inklusive under badkaret! Eloge till mig! senare efter 6 kom tjejerna oh hämtade upp mig, skulle till ica för att inhandla mat inför taco kvällen!! så det blev ännu en kväll med mkt mat, skratt, spelande av buzz å kikade på en film som gick på 9:an..

det va min påsk det!! å i veckan har det inte hänt så mkt,, stor städat hemma, varit iväg å tränat, jobbat, köpt en till barnvagn :)  imorgon ska ja jobba förmiddag för ska iväg på det andra föräldragruppsmötet, se hur det går den här gången. Sen  imorgon kväll vet ja inte om vi ska ut och äta, eller om vi spar det till helgen.. Men imorgon har jag och MIN älskling varit tillsammans i 2 år...mys! och jag hoppas på många många fler år tillsammans!

ha de fint!!!
 
                                         

nu drar vi!!

som sagt,, nu ska vi alldeles strax åka iväg till gävle!! ska skynda mig in på ica om de är öppet vill säga? å köpa med ett påsk ägg till lillebror =)
de blir å åka i mysbyxor, på tok för jobigt att åka i jeans när man ska sitta en längre stund,, trycker på för mkt på magen fast de är mamma jeansen.. jag provade de nya kläderna som jag beställt igår oxå,, allt passade kanon!! så då blev man lite glad :D
ikväll blire påskmiddag hos mias mamma imorgon ner till uppsala med pappa för han skulle kika på motorcke, annars blir de nog att busa en hel del med erik :D så får vi med oss lite baby saker hem sen oxå, kanon!!
men ha en bra påsk!!!

en lååång dag

idag har timmarna på salongen krypit fram känns de som,, hade inte så många kunder idag å telefonen var i stort sätt stendöd... så arbetsdagen har gått åt till att städa.. vilket är mindre kul.. men det ska väl göras det med? så nu är salongen ren & fräsh!
vi fick ett sött påsk ägg från salongen oxå, med massa godis gott i, fast det hör juh påsken till!!



idag har bebisen varit lite lugnare i magen,, för igår vet jag inte vad h*n höll på med haha rörde sig för fullt iallafall. börjar dock bli hungrig nu så jag ska synda och äta pizza, var sugen på enchiladas men inte niklas.. så han övertalade mig till det mer onyttiga alternativet (vilket inte var så svårt) :)

imorgon bär det iväg till Gävle,, hem till farsgubben å lillebror! lite roligt att erik blir morbror vid endast 3 års ålder ^^ såkan de gå när man skaffar barn sent (och har en dotter som skaffar tidigt) ska bli kul att komma upp och träffa dom et tag nu, har inte varit där uppe sen i jul..
ikväll blir det iaf mys med älsklingen! Charlotte ringde och frågade om jag skulle med till red brick, skulle tydligen komma massa folk dit,, men kände inte för det ikväll,, vill bara ta det lugnt. Men jätte snällt att de fortfarande tänker på mig å frågar om jag vill med på saker å ting! :D






bilder från första semester dagen på thassos =) guud vad jag vill till solen!!!

ibland

är de inte roligt... blir jobbigt när de mesta man säger misstolkas å tas på fel sätt och att de ska bli sura miner. när man har en sak att berätta som ska menas som en komplimang i slutändan men hinner avbrytas och bli helt fel. min mamma har tyvärr blivit expert på det nu. och eftersom båda två kan vara lika vrånga kan de ta tid innan de blir bra.. usch vad jag hatar missförstånd å mammas sätt att överreagera. ska försöka förklara vad jag menade utan att få henne att gå i taket innan, se hur bra man lyckas med det? jaja blir juh bra tillslut iaf :)



igår hade jag värk i magen nästan hela tiden, och bebisen låg å tryckte på den högra sidan av magen å det kändes vill jag lova.. är inte van å vara så här stor å inte van att ha en liten guldklimp i magen som rör sig nästan hela tiden hihi men mysigt är det på sitt sätt, även om de är inte jätte bekvämt alla gånger, men varje gång bebisen rör sig blir man helt varm inombords! lika fantastiskt varje gång haha

nu har mina varor från HM kommit så ja ska iväg å hämta dom innan jobbet =) kul med lite nytt i garderoben,, som passar...



du är mitt allt min älskling!!

SM GULD!!!

lyckan å glädjen är total! fan va underbart det känns! ÄNTLIGEN!! :D
härligt å se Jörgen Jönsson får ett bra avslut på en helt fantastisk karriär!! underbart!

tränat

nu har ja varit iväg å kört lite easy line =) magen börjar faktiskt kännas mer å mer... har fått tillsägelse från barnmorskan att skippa stepbrädorna, s de blev å jogga brevid dem istället.. nu ska ja vårstäda lite här hemma! se hur mkt jag hinner med innan jobbet. sen ikväll blir de å ladda för hockeyn gen å hoppas på SM guld!! weeeiiiii :D

JA!!!!!!!!

äntligen gick pucken in!!! jag prata såklart om hockey matchen ikväll!!! tjohoooo vad glad jag är!!!! såg nte bra ut till en början,, lite väl passivt spel från fbks sida men sen i sista perioden kom dom in ordentligt å vinner i sudden!!!! GÖTT!!! nu hoppas man på SM guld i karlstad imogon! jäklar om man kunde varit där!!!!

kommer somna gott ikväll med andra ord :D



helgen

i lördags blev jag väckt av att Emelie ringde å ville ha med mig till Marieberg, och en timme senare va jag, Emelie & Nikolina på väg till örebro. handlade lite nytt till badrummet, alltid kul att byta ut å fräsha till!! hittade även en skjorta till älsklingen, tunika till mig å lite halsband mm på Gina Tricot =)
vi passade även på å titta runt inne på ikea. Där blev de inhandlat en hängkruka + plastblommor som ja ska ha på balkongen, kakfat, servetter å lite små plock =) vi fikade lite innan vi shoppade vidare.

vi kom hem runt 4 å då var det dags att göra sig iordning igen.. för det väntades 40 års kalas i filipstad,, min morbror som fyller =) för en gångs skulle kom vi i lagom tid hehe (vi har en tedens att bli lite sena lr komma i sista minuten)
kvllen i filipstad blev lyckad! god plockmat, å fika efteråt och trevligt sällskap såklart!! vi åkte inte hem förrän runt 2 på natten å då va min lillasyster väldigt trött kan ja lova å stefan & niklas lite lagomt runda om fötterna hehe väl hemma ville ida sova inne hos oss, och så blev det.

söndan var betydligt lugnare, åkte från nordmak tidigare på dagen, så hann lagom hem till hockeyn. Så jag satt fastklistrad i soffan å niklas låg å sov.. Mitt humör gick på topp när färjestad kammade hem segern trots de va borta match, HÄRLIGT!!!
på kvällen blev de film kväll här hemma. charlotte & emelie kom hit, och det moffades godis å popcorn!! mmm vi kollade på the grudge 3 men inte va det något att hänga i granen direkt..  va längesen man såg en "skräckfilm" SOM VAR BRA!!!

nu har ja varit i väg till barnmorskan å kollat att allt stod rätt till vilket de gjorde! mitt järnvärde hade blivit betydligt bättre, skönt...  fick lyssna på bebisens hjärtjud,, å de va lite svårt för barnmorskan att lyssna då itevåran lille krabat ville ligga still hihi den rörde sig hela tiden, MYSIGT! men allt verkade bra de med!

nu ska ja väl laga iordning nå mat och efter de blir de iväg till jobbet!
ha en bra dag!! 

ingen rubrik!

den här veckan har juh oxå gått riktigt fort!! vad gör ma om dagarna? hmm..

Måndag:
ingen aning vad ja sysslade med! förutom å jobba.. och på kvällen gick ja juh till inger å klippte henne å en till + lite färgning..

tisdag:
ännu en dag som ja inte har så mkt att tillägga, ringde runt till handelsakassa å krånglade lite, på kvällen handlade vi lite. Och tog en mysfka på melkers jag å älsklingen,, blev en kaffe mocha å en kladdkaka =) Mmm!!





Onsdag:
va uppe reda innan 7 å tvättade! hurtigt av mig ;) hann även med å städa lite. vid 12 kom mamma å syster yster å hälsade på en snabbsväng, de hade köpt med sibylla men jag va inte så hungrig så det blev en korv med bröd för min del. annars den här dagen var kropen fylld av härliga vårkänslor!  på jobbet va de fullt upp hela tiden, kul! och efter jobbet kom Charlotte å Sandra och överraskae med en semla med smak av blåbär, gottit! vi åkte hem till mig å mumsade i oss semlorna, sedan åkte de hem en stund för att fixa lite med grejer för att senare komma tillbaka  kika på film, vi passade även på å fetade oss ytterligare med lite sibylla haha. vi kollade på "Yes Man" grymt rolig flm!! efter den åkte sandra hem men ja å charly fortsatte å ika på film, den här gången blev de en sjukt dålig film istället,, "Pathology" sjuk film,,  enda handlingen va sex, mörda, sex, skära i folk å lite mer sex.... jaja.... sedan va de dags å krypa till sängs =)

 


TORSDAG:
lång sovmorgon med älsklingen (eftersom han va hemma från skolan) sedan ett skönt härligt bad innan man åkte iväg å jobbade. Efter jobbet åkte vi hem till niklas mamma å fikade lite, å pratade en hel del, alltid kul!!

Fredag:
inget planerat, förutom att ja ska sätta i löshår på charlotte snart =)

ja de va min vecka,, imorgon blir de 40 års kalas i filipstad hos min morbror Rickard. så blir de väl att sova över i nordmark skulle ja tro.. nu ska ja dusha lite.. ha det fint!!

bjuder på lite ego bilder på mig :P







magen den växer den med vill ja lova!! :D


 


vill att det ska vara 27 juli nu!!

RSS 2.0