att ha shoppat lite ;)

nu har man fyllt på garderoben lite ytterligare =) å jag tror helgen outft är avklarad =) sminket är iaf fixat, älskar å köpa nytt make! å det blir juh självklart från favorit stället make up store ;) så de blev 3 ögonskuggor, varav en lite mer skimmer =) en ny fräsh rouge, en grå kajal penna, en glitter eyeliner/eyeshadow och slutligen en rosa läppglans! såå snyggt va det! =) tur att man hade presentkort för kalaset gick på ca 1000kr =) men de är värt varenda krona, och man känner så mkr snyggare när man har nyt smink på sig när man ska ut!
blev även lite:
 armband från mq
örhängen från gina tricot
2 vanliga långa linnen från gina, ett lila å ett grönt
2 fest toppar, båda gråa men med olika tryck
björn borg trosor
ny bh
skimmer lotion från hm
svart vas från hemtex =)
å sen en massa små plock från ikea, varav 12 nya rosa vinglas =) det va tur att carro var med mig annars hade jag blivit snuvad på 500 kr :P dom slog in dubbelt på glasen :S men de löste sig iaf å jag fick pengarna tillbaka =)
har även passat på å köpt smala sugrör (ser snyggare ut till drinkarna) å lite drink paraplyn ;) tjusigt!

imorse skulle ja köra carro till jobbet men biljäveln krånglade! den ville inte starta! så kom en gubbe å sa att det inte var nå bensin i bilen, såklart att de finna bensin i bilen, blev mitt försvar men då blev han juh nästan arg :S så vi tog carros pappas bil sen fick min lilla pappa komma å hjälpa mig, å då va de ngn sladd som hade hoppat ur =S åh vad jag hatar gamla bilar! nej de ska va en helt ny så allt går av sig själv :P haha

idag åker jag hem! saknat min babe en massa mycket! ska bli kul å dra med sig all packning på tåget :S hehe
ha de gott!!

att ha åkt tåg

åkte upp till gävle idag,, sov nästan hela vägen,, vilket va riktigt skönt =) kände mig sliten efter jobbet idag :)
väl framme kom pappa å hämtade mig, å jag va nog inte så där överlycklig å åka ut till skutskär på en gång :S men men så kom jag på att jag inte har ringt ´mias mamma (pappas sambos mamma) å tackat för presentkortet på make up store =S det känns inte så kul, otacksamt å ringa nästan en månad efteråt å tacka juh.. men ja,, inte så mkt å göra åt!
imorgon ska ja å carro ut på lite shopping! känner verkligen att jag behöver det nu =) tänkte köpa lite nya tallrikar å lite små plock hem till oss,, alltid kul med lite nytt,, sen har ja en massa presentkort ja ska göra av med =D ska även hitta ngt snyggt till nästa helg ;) åhh vad jag längtar!!!!!

funderar på om jag ska ta å beställa nytt löshår,,,, jag vill jag vill jag VILL!!!! men,,,, har sagt att jag ska försöka vara utan det ett tag sen efter ja fyllt år,, men hur ska man klara det när man känner sig skallig utan allt fejk hår? Hmm illa,, tåls å fundera på nu under helgen iaf =)



ha det gott!

att vara utan dator

både min å niklas dator har pajat nu,,, =/ de är skiit!!! så de är därför ja är nedrans seeg på å svara på mail å sånt :P
idag har jag varit på ett ställe där jag trodde att jag aldrig skulle sätta min fot! haha nämligen rogers hårvård! den lilla blå kiosken brevid torget =) tog med min herr modell för att få lite tips om fönvågning :P jag hatar verkligen å göra gubbiga frisyrer, men de är ett måste det med :P men tydligen va de ingen bra modell så nu får jag gå ut på stan å ragga ngn gubbe ;)

jag & älsk va till örebro igår och va på bio,, firade lite 9 månader =) myys! älskar dig mest!!!

imorgon bär de iväg till gävle =) hälsa på carro å pappsen :P utgång på lördag men är dock inte sugen på det eftersom det är helgen innan löning å jag är mer sugen på nästa helg! =D skojsigt!! men hem till emma ska vi iaf å festa litegrann sen får vi väl se (=

haha guud va jag skrattade på träningen idag ;) provade mrl passet för första gången å jag hängde inte med ett dugg ;) hehe men roligt hade jag iaf =)

nu ska ja å niklas börja göra iordning lite tacos ! =)

att vara nöjd med sig själv!

jag måste säga att jag är ganska så nöjd med både vikt å kropp nu =) har gått ner till det jag vägde i 8:an, så slipper man känna ångest varenda gång man går upp på den där förbannanade vågen! =) och ändå slinker att en å annan pizza å godis bit ner, så nej jag har inte bantat, blir tokig på alla som springer runt med sina konstiga dieter :P haha förutom dom so mverkloigen behöver de, men de är en helt annan sak =)
men de blir både för å nackdelar,, :P

för de första, så hänger de flesta jeansen vid rumpan numera :P
för det andra tycker ja att tuttarna har krympt
för de tredje så vet ja att ja kommer att gå upp i vikt nu när man tränar, eftersom muskler väger mer än fett,, visst det är bara en dum siffra på en våg men den/de siffrorna kan göra en riktigt förbannad ibland!
och för de fjärde kan de bli ganska tjatigt på jobbet då arbetskamraterna tycker att man försvinner, så lite när jag inte! herregud, finns att en hel del kärlekshandtag runt midjan som man kan gosa med!! ;D

och just nu är man på den andra jobbet i filipstad igen,, inte det roligaste man kan göra på en lördag natt,, men men, lite extra pengar är alltid välkommet ! =) så nu håller man på å planerar inför den 26 ;) guud va jag längtar! då blire champagne! :D + en massa annat gott ;) som kanske lite bacardi razz å sprite! Mm va gott det är!! å självklart en hel del tjej drinkar ;) får be våran personliga bartender å göra iordning nå gott haha :D
så till början av kvällen blir de girls only! för att sedan släppa in resten =) ska bli kul å se alla igen som sagt!!
 image123image122



igår hade ja, charlotte å emelie mys/film kväll hemma hos emelie! och guud va fint emelie har fått i sin lägenhet nu! *avis* sjukt snygga tapeter!! 
och till film måste man självklart ha ngt gott å äta! fruktsallad, glass å godis, och dricka fick det bli!! =) underbart! 
filmerna som vi såg igår va the legend med will smith - sjukt bra film! och supernördarna! haha den va att lite skojjig ;) 

nej nu ska ja gå å kolla lite på sex and the city!
(tog med mig boxen så jag har ngt å göra inatt ;) )
ha det gott!!


att känna sig lite besviken

fick inbjudan till nästa stegs domarutbildning i måndags, men till min stora förvåning så va utbildningen bara med tjejer! hallå, vad är det här?? det är juh absolut ingen skillnad på reglerna mellan dam & herr fotboll, har alltid varit med de andra grabbarna förut,, nu känns de som att man kommer ännu längre ifrån karlskogas domarklubb,, visst förstår jag att de gör de här för att satsa lite på en annan å att man ska komma upp ännu lite mer, men kan man inte göra det samtidigt som man går med de andra?
nej nu ska man på kurs i karlstad å sova över,, sedan är det bara tjejer... visst det kan vara kul det med men jag trivs bättre med våran domarklubb.. så är deltagar avgiften dyrare nu oxå, förut har den kostat ca 600 kr nu kostar de 1500,,, men iof får man igen det på en helg men ändå :P


nu i veckan har jag kört igång med träningen :D passade på när de ändå va premiär för de nya passen, så de blev lite combat i onsdags å lite pump igår =) så nu känns de i låren vill jag lova :)

igår va ja hem till jenny å satte i lite löshår på henne igen, så till veckan ska hon hjälpa mig å ta ur mitt , behövs nu ;)

nu ska ja ta å åka iväg till emelie =) men ni får ha de så gott!


att ha kul med stjärtlapp

jajamen, är man rastlös så är man ;) martin ringde å undrade om vi ville med å åka lite =)
så martin, salle, larsson, älskling å jag åkte lite stjärtlapp ikväll,,, efter bilen :P såå kul! haha vet att man är barnslig med det får man vara ibland ;) många snöhögar man har åkt in i :P men är iaf glad över att man orkade hålla fast :D
blev ganska kall om både fötter å baken men de var det värt!

imorrn kör de igång med hårdträning inför gesällen oxå, nu drar det ihop sig =/
så måste ja plugga lite regler inför domarsäsongen nu med, mkt nu efter jul, skönt med ett 2 veckors break sen i februari :D
weeeiii nu är det bara 19 dagar kvar tills jag fyller år, sen behöver man inte bli nå äldre, trivs så bra med allting som det är just nu =D hihi

ha det gott!!

barnvakt !

jajamen, älskling å jag sitter barnvakt åt mina små syskon ikväll,,   så  vi har mutat dom med godis, kina mat  å en massa tv spel :P  blir väldigt uppskattat iaf haha  så har vi gjort det lite mysigt i vardagsrummet med madrasser å mys, så alla ska sova här ute ikväll =)   en annan anledning till varför vi gör det (å varför ja å niklas har sovit här inne den senaste veckan) är pga att det är nedrans kallt inne i sov rummet! :P

nu ska ja ta å städa bort julen, ska bli skönt =) känns alltid så fräsht när man har fått undan allt små plock överallt, mysigt å stämmningsfullt innan jul men nästan dagen efter har det genast blivit tröttsamt..

image119

så här ser det ut vid tvn nu, lite bättre än innan iaf! =)

image120



åh det finns ingen bättre än dig babe!!
gud vad jag älskar dig!!!
Du är mitt allt!



RSS 2.0