då va helgen över...

igår va de SO festen på statt, med god mat & prisutdelning =)
sen efter de va de väl lite halvsegt fram till allt annat folk kom till statt haha men de gick bra, träffade många nya trevliga människor =) å ja måste säga att de va bra tur att vi åt mat där iaf, med tanke på den mängd drinkar det efterföljde =)
Kul å träffa gamla kompisar!!! alltid lika kul! jag å niklas hamnade på harrys haha så där fick vi en stämpel,, men de är 25 där,, å jag kan absolut inte påstå att varken jag lr niklas ser ut å vara över 20 =) haha men det va roligare på statt så det blev inte så långvarigt där inne =)
jag hade riktigt kul med dig babe igår!!! en helt underbar kväll =)

innan utgången igår gick jag runt som en liten tant här hemma, ;) hade upprullat hår på spolar så jag skulle få lite svall lockar på det hela! cå jag blev faktiskt nöjd med resultatet, va dock lite svårt å rulla upp på sig själv :P

kom på att man skulle ställa om klockan nu oxå,, det hade jag glömt,, skönt imorgon å sova ut lite längre =)
nu ska ja städa lite =) ha de så gott!

stress dag =)

idag har ja haft fullt upp på salongen,, å ingen lunch hann jag med,, å man va lite hungrig när man kom hem hehe
jag å älsk har varit lite rockstars ikväll å igår kväll =) har kommit upp mig mer nu hehe det tar sig, sakta men äkert ;)

igår var jag & niklas å smällde ballonger på stan :D fick dock inga bra rabatter, den högsta va 20%  å den fick vi på det stället vi handla minst :P
hittade en jätte söt, svart tunika inne på hm för 100 kr =) å till älskade blev de en skjorta å t-shirt på jc, sj hittade jag en söt linne/klänning (kpt) på jc,, den kanske man kan ha till helgen =) har dock inte bestämt mig än,,   :P sen vet  ja inte  om ja ska ha lockigt lr  rakt  hår på lördag, lr lite av varje haha  vilka svåra  beslut man  måste ta ;P

nu ska va ha lite fredags mys å äta entrecote, bea, å klyftpotatis =) Mmm! gotti gott!
kommer att bli några st här som ska sova på lördag,  hoppas de får plats ordentligt =)
ska iaf bli kul å komma ut lite igen,,sist ja va ute va när björn rosenström spelade å det slutade med att jag fick en rejäl hjärnskakning :P haha hoppas inte de blir repris på det :S

image36

yeah!

gött! satt i löshåret idag =) helt underbart å va lite långhårig igen! det har ja saknat! =)
emelie va här å hjälpte mig å sätta i det igen,, skönt med nytt hår.. =) ready for the weekend! ;)



min babe ;)


Why???


du sa att ingenting skulle förändras,
men varför har det då gjort det?
♥...i really miss you....





skit dag

åh va trött ja blir!
ingen inspiration på jobbet idag,, tur att man bara hade äldre kunder idag :P å massa ögonbryn å fransar =)
min å jeanettes kund va riktigt sen idag,, så vi ringde till henne, men då va de hennes son som svarade. vi undrade vart hon hade tagit vägen med ironi i rösten. han sa att hon inte va där.. så då fortsatte vi med ironi "ja då kanske hon dyker upp snart då" ;) men till svar fick vi " nej hon kommer nog inge mer.. Hon dog i fredags"
oj va dumt allt kändes då.. å den kunden va inte gammal.. pratade ju senast med henne i ondags.. Men man ska aldrig ta livet för givet. Ta reda på varje dag å vara tacksam för de stunder man får tillsammans..

NU blev ja lite djup :P

ska beställa löshår imorgon =) mitt ljusa är nog lite föör ljust nu,, så får ta å beställa 2 olika tror ja så de inte blir fel :P vill boka tid för nagelförlängning igen,, men när hinner man et när man jobbar mellan 9-18 varje vardag?
Hmm ja klippte mig i fredags,, lr ja,, inte jag själv utan jeanette :D å nu har ja redan ångrat mig,, fattar inte varför ja skulle ha en sån nedrans kort lugg för,, va juh nöjd med den andra nyklippta luggen,, tröttnar iof snabbt.. tråkigt nog =D

kvällen för övrigt har varit kass!! stina å linnea va här en sväng å hälsa på å blev lite fixade.. men annars hade kvällen kunnat kvittat.. nedrans!


image34

underbar helg!

den här helgen har verkligen varit helt underbar!!
i fredags slutade jag tidigre från jobbet, sedan va jag & älsklingen å spelade lite bowling =D gud va roligt det va!! hihi å ännu roligare va att jag vann alltihop ;)
på kvällen blev de mys + film =)
lördan åkte vi till min lilla mor å sov över där. Åt plankstek på kvällen å gjorde lite höst drinkar på kvällen :)
söndan blev de lite promenader å lite extra pengar! vilket aldrig är fel =) så va det dags att klippa syskonen, dom hade juh blivit lite långhåriga, bäst att hjälpa dom lite när man ändå är hemma så de blir nöjda ;)
å nu i kväll blir de å laga iordning nå gott å bara må bra!



Till veckan måste jag besöka träningslagret....
speciellt nu när man inte dömer lika många matcher :P
har inte någon större lust att bli en soffpotatis :O

På tisdag kommer förhoppningsvist älsklingen få tillbaka sitt körkort :P hehe
Älskar min lilla fartdåre till pojkvän!!!







Åh sånt här svallande hår skulle inte sitta helt fel nu ;)

image31


6 Månader

så länge har jag varit tillsammans med min älskling nu :P hihi det går fort, men ändå inte känns de som.. men dom här månaderna har varit helt underbara och jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer hålla länge,, väldigt länge! för jag älskar dig av hela mitt hjärtta! du finns alltid där för mig, din kärlek värmer i mitt hjärta, du får mig att må bra!


DU & JAG


image28

lite nytt i garderoben

tänkte ladda upp lite bilder på lite av de jag köpte i göteborg =)


image23

den här sköna outfiten köpte jag på RUT =) så mysiga kläder! :)

image24

image25

underbar skjorta! =)


image26

hihi ♣

image27

en söt liten klänning hittade jag också



jobbar

så där,, ny kommen till mitt andra jobb,, trevligt trevligt,, jobbar som personlig assistent i filipstad i natt, ganska skönt iaf, för man får betalt för att sova,, å det är inte helt fel haha

idag har jag och älsklingen varit i karlstad å shoppat lite,, passade på å åka till ikea oxå,, å nu har vi köpt den där stora new york tavlan, den är så fin!  men niklas fick stoppa mig lite för att jag inte skulle köpa för mycket med tanke på att det gick åt ganska mkt pengar förra helgen då jag å caroline va till göteborg, å ullared :P & i gbg hittade jag precis det jag va ute efter förutom en sak, typ som ett bälte i midjan men ändå inte,, vet inte vad det heter,, men snyggt är det iaf!   =)
 
helgen i göteborg va helt underbar men ingen tid för att ta det lugnt,, slutade jobbet 19.30 i karlskoga, kom till göteborg lite innan 12, gick upp kl 4.15 åkte från gbg 5.15, kom fram till ullared ca 6.30, va där i 12 timmar!! kom till gbg igen runt 8. duschade, bytte om, sen gick vi ut och åt mat, sedan var tanken att vi skulle på krogen men vi va alldeles för trötta :P så det blev promenad hem till marcus igen :P sen nästa dag gick vi upp kl 9 gick ner  till stan till halv 11, men då visade sig att marcus hade lurat iväg oss haha det mesta öppnade juh inte förrän kl 11!
Men då hann vi med å äta lite frukost, en kanel bulle å juice på pressbyrån blev det! hehe å det klarade vi oss på till kl 18 :P  ja det va den stressiga helgen men kul hade vi! =)

i tisdags va ja å tog lite kort :P va roligare än vad jag trodde haha

å i onsdags va jag på visning på toni and guy i karlstad! Nice!! mer bilder kommer sen när ja kommer hem till min dator, men nu ska ja gå å titta på lite fiml ;)

ha det gott!!


Vill ha!!

åh vad jag vill ha det här armbandet =) passar perfekt!! *tihi*

image22



skönt att åka iväg till helgen,, min garderob behöver fyllas på ;)

Höst!!

Nu känns det verkligen att hösten har svept in.. Brr.. Blir nog att ta fingervantarna till jobbet imorgon...
idag har jag tränat inför gesällen i några timmar,, gjorde då iordning lite frisyrer,, tog även lite bilder,, kan va kul å ha ibland :P






Jag börjar på att bli lagomt trött på min frisyr nu.. den är såå tråkigt!!
helst skulle jag vilja ha en ganska kort, fräsch, ny frisyr,, men det finns ett problem,, haha
jag vill inte klippa av mig längderna som jag håller på å sparar ut :P
så då blir det juh ganska svårt :P
Men om jag fick välja så skulle ja ett långt svallande hår
som såg riktigt friskt ut :P men det har inte Caroline tålamod till å vänta så länge,, men gör ibland tappra försök :P

va inne ett tag på att följa sommartrenden å klippa page, lr "posh" frisyren, som är riktigt snygg,,men niklas ville att man skulle spara håret :P Osis *tihi*
såg en snygg frisyr på den senaste visningen jag var på
den skulle jag lätt kunna skaffa! tror de kanske blir den vid nästa klipp ;)

Men fördelen med att Lilla vickan klippte en sån frisyr är att många kunder som kommer vill ha en likadan lr liknande så man får klippa väldigt många sådana frisyrer =D

image15 image14

image17 image16


Rihanna har en riktigt snygg page oxå =)

image21


nej nu ska jag ta å kila ner till tvättstugan..
än så länge har jag inte kommit på ett bra sätt att få tvätten att tvätta sig själv ;)

ha det gott!!


RSS 2.0