Att njuta av ännu ett OS guld till Sverige!

SÅ otroligt bra jobbat björn! har väl aldrig intresserat mig för skidskytte innan, men det är något speciellt när det är OS.. Spänningen är på topp hela tiden när Sverige är med och kämpar om guldet! Så ja... tvn står på ännu mer än vanligt nu för att inte gå miste om något roligt i OS världen! Jag får erkänna att jag är en liten sport nörd ibland ;)


den här veckan har det inte blivit någon träning,,, har inte tagit mig tid till det, kommer alltid något i vägen,, ikväll skulle vi till Martin och fira honom när han fyllde år, imorgon på lunchpasset hinner jag inte köra då jag ska till läkaren vid 13.00 och efter det kommer Niklas mamma och hälsar på. så jag får väl satsa på torsdag. Passar lite bra iof, då jag har haft feber nu på kvällen och näsan är lika igentäppt som en packad snöhög för tillfället... Igen! Nedrans snoriga näsa! NU har iaf Svea hunnit blivit fri från den snoriga näsan,, måste det börja om på mig igen? *Suck!*


på lördag är det dags för domarutbildningen! hm tror nästan att jag är den enda från Karlskoga som ska dit? se hur många man känner igen sen när man kommer.. Roligare och veta när de är det "gamla vanliga gänget" känner sig lite mer bekväm då.. Men nu blir det nya ansikten och förhoppningsvist lite roliga människor som det går att prata med :) Så ska jag hitta till Scandic i Karlstad,, har inte riktigt koll på var de ligger.. får ta en titt på Eniro så jag kör rätt på lördag.. Inte kul att snurra runt i onödan.


 

Bild på mig i somras,, platsen där jag trivdes som allra bäst! - I vattnet!!

var så svalkande gott, speciellt för mina fötter å stora magen ;)


Att inte ha någon rubrik!

jaha, vad har hänt i mitt superhäftiga liv idag då? Hmm låt mig få se.. uppe med Svea imorse och busa, gick och la mig igen vid 10 och fick sova till 12! Gud så gott! Niklas var under tiden iväg med Svea och gjorde lite små ärenden. När de kom hem hade de med sig lyx frukost alà nybakad baguette med goda pålägg till! det gillas!
efter det en lång dusch och sen traskade jag och Svea ner på stan för att köpa present till Ida (min syster som fyller år idag) och en liten present till Niklas till stundande alla hjärtans dag :) köpte även text som det står "Välkommen" på Hus no 4. passar kanon till hallen! Efter det och fick i mig lite mat, pluggade lite, busade och myste med Svea och sen iväg och körde ett combat pass! Härligt!! sen har jag nog inte gjort så mycket mer.. gett Svea gröt, borstat hennes 2 små tand bissingar, nattat henne... Thats it!

å för den delen,, jag vann rond 3 igår! Tog mig ut och gick över en timme! Skönt med ny musik i lurarna, det gjorde nog susen ;)

Imorgon ska ja klippa Johannna innan vi åker till Nordmark och spenderar helgen där. Ska komma ihåg att köpa med lite hårfärg oxå... Ska färga mammas granne Ann :) Får se vad vi hittar på!


tänkte dela med mig av ett filmklipp på min lilla ängel från den dagen när hon började ta sig framåt ;)
inte något speciellt klipp men det värmer i mitt lilla hjärta när jag ser hur hon försöker =)






nu blir det (förhoppningsvist) lite mys i soffan med älskling ;)

Att se bilder från när vi var ute idag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

herre på täppan! - Svea!

 

 

Här bor vi! =)


Att kämpa mot latheten!

ja, förmiddagen har latheten dragit över mig. Skulle gått på promenad med emma å linn förut, men de fick förhinder. Niklas manade på mig att ut och gå iallafall. Fast sitta i soffan med en sovandes Svea lockade bra mycket mer än ut och övervinna kampen med alla snövallar vs modd snö! Och om inte det är nog jobbigt så hoppar hjulh*lvetet av vagnen hela tiden ! Så ja, soffan vann rond ett! Nu dags för rond 2!
har laddat ner musik till mobilen för att göra mig lite mer taggad. Se om det fungerar, sitter som sagt fortfarande vid datorn? :P
I väntan på att jag ska ta mitt förnuft till fånga fördriver jag tiden lite med Facebook, kära underbara facebook. Anledningen till att man ens har en egen sida beror nog på att man har tillgång å kika på andras bilder, hålla sig updaterad vad som försigår i andras liv. Sen självklart att hålla kontakten med nära och kära! Tror oxå att det är lika kul varje gång att se att ens mamma klickar på "gilla" knappen till varje status updatering som någon av hennes vänner/släkt gör.. samma visa varje gång. Och att min kära syster gärna skickar minst 3 förfrågningar om iheart varje dag :P Ignorera knappen gillar jag ganska mycket :P men accepterar då och då för att vara lite snäll :)

Imorgon ska min lilla Ida bli tonåring, TONÅRING!! 13 år.. herregud, vad gjorde en annan då?? neej fy f*an vill inte ens tänka på det juh, ångest så det bara skriker om de! Hoppas hon har mer innanför pannbenet än vad jag hade då... Hmm,,,.. men hon har en att se upp till ändå haha! *Mig* de har redan satt sina spår. hon älskar att klä upp sig, sminka sig lite, bli iordning gjord i håret, lägga ansiktsmasker tillsammans, ja på det sättet är hon bättre redan nu! Bara hon inte blir svart punkrockare eller något sånt.. det är hon för söt för ! :D



hmm var det datorn som vann rond 2 måntro?

nu kallar min kära lilla gulleplutt på mig,, dags å byta en fylld blöja hör jag :P ... trevligt värre !

ha det fint så länge,, ska gå och vinna rond 3 hade jag tänkt mig..

Att vara seeg!

tänkte att man skulle hinna med att göra lite ärenden nere på stan men latheten drar över mig och jag känner att dom sakerna jag skulle göra kan vänta tills imorgon då jag ända ska ner på stan (baby cafe) men då har jag lite med tidspress på mig då jag ska träna vid 12 men då får jag saker gjort. slipper jag gå och strosa och hitta på tok för mycket saker som jag vill köpa.. aj aj inge bra!

aj aj har man börjat sagt till Svea nu när hon har upptäckt väggutagen och sladdarna vid tvn.. Tror dock inte hon förstår innebörden av "aj aj det är farligt, de kan du inte leka med" För när man säger något tittar hon bara på en och skiner upp som en sol,,, sen fortsätter hon =D Nästa gång vi ska till Ikea får vi nog köpa en hel del barnsäkra saker eller som gör det säkert...  Hon har blivit bra snabb nu när det gäller att ta sig framåt! Så roligt att titta på lilla skruttan! För bara 3 månader sen låg hon mest i min famn och sov så gott, nu är det full fräs! Och värre blir det väl när hon börjar att gå. Det är så kul att se hur hon utvecklas!

Största projektet idag blir nog tvätten ;) längtar tills ikväll då man ska iväg och träna!! Så skönt att komma iväg en liten stund, den timmen är precis lagom tills man ska börja sakna henne ^^ lika kul varje gång när man kommer hem när man möts av världens sötaste lilla leende! Hur hon sträcker armarna efter mig! Sådan underbar känsla att man är så älskad! <3


 

Svea på dopet!

 

 

Mammas lilla groda!

 

I somras när vi var uppe till Gävle och hälsade på!


Att ha tränat!

då var dagens träningspass avklarat! Idag blev det body step! det var nog år och dar sedan jag körde det sist :P så kordinationen var inte helt på topp direkt, men roligt hade jag ändå! =) imorgon blir det Indoor walking igen och på tisdag lite easy line vid lunch.

Annars på shemat står det att fira Emelie när hon fyller år (visserligen fyller hon idag men vi ska fira henne på tisdag) så då blir det väl lite onyttigheter skulle jag tro :)


I helgen har det varit fullt upp med klippningar å lite färgning på både Niklas å Kentas hår så de blev tillfixade. I lördags kom Emma med lilla Linn hit. Svea blir helt plötsligt så stor när man jämför med en 2 1/2 månaders liten knodd =) Och Linn var hur lugn som helst, satt riktigt gott i soffan tror jag ;) Då när hon var så lugn hann jag med att klippa Emmas hår som behövde en rejäl genomgång ;) så roligt att klippa av lite längder så man ser skillnad på en gång!
Hoppas att det blev bra iaf!


Guud va Svea är underbar Kan bara sitta och stirra på henne i flera timmar känns det som :) idag låg både hon och jag och sov vid lunch tid - det var mysigt! Och när hon vaknar och slår upp sina stora blå då vet man att man är älskad!! <3

 

Svea när hon var ca 3 månader?

och jag var rundare i ansiktet :D




Idag har hon gåt från blöjstorlek 3 till 4 (intressant va?) och vi hade köpt både pampers och Libero Active fit.. säger bara de, fy fan vad dåliga pampers blöjorna är!! båda gångerna jag hade satt på de blöjorna var det både kiss och bajs utanför! medans Libero blöjan höll torrt och inte slöppte igenom något sånt! Libero blöjan var kanon då den ser ut som en liten mini byxa, jätte smidig! Finns även i vanlig comfort fit. Blit nog att köpa sånna oxå skulle jag tro.. ska nog bojkotta pamers nu.. de kanske passar bättre när hon blir ytterligare lite större =)

Att vara lättroad!




ibland krävs det inte så mycket för att hålla Svea glad =) Det här klippet är ifrån igår kväll :D
så underbart go är hon!!

Att ha "halva inne"

Nu har vi lagt en handpenning på Sveas nya åk ;) Så nu är det bara att vänta tiills den kommer!! Jippie vad glad jag blir!! Var iväg till Örebro och provkörde den lite mer idag. Och åter igen - uuh vad lätt den är att svänga med! Kan absolut INTE jämföras med nuvarande vagn! Ska bli så skönt att bli av med den!! Men nu har vi iaf "halva inne". Ingen återvändå! Den är på väg att bli våran!!!

imorse var Svea väldigt morgon pigg, vaknade 07.15 och somnade inte igen förräns vi åkte till Örebro vid 12!! Så länge brukar hon aldrig vara vaken, men då var hon bra sliten oxå! =)


Sedan sov hon nästan hela tiden när vi var inne på marieberg. Där hittade jag present till min lillebror å syster som fyller år den 11e respektive 14e februari! Hittade halsband och örhängen till mig själv som jag tyckte att jag kunde "unna mig".
Vi hann med en liten snabbis på Ikea (ja shopping tur - inge annat) så blev det fika stopp och mat dags för Svea.
Efter det hann vi hem precis i lagom tid tills jag skulle iväg å köra lite combat! Guud vad jag älskar att träna!! Man märker verkligen nu hur mycket man har saknat det! Imorgon blir det premiär med indoor walking på lagret! kul att se vad det är för något!

imorgon blir det att gå upp tidigt igen då jag ska till salongen för att börja planera min comeback! men kommer inte börja helt förrän i slutet av augusti men kommer börja jobba fredagar framöver.  Ska vara dör 9.30 så tänkte hinna med å sola lite innan.
14.00 träning sen runt 5 tror jag? Kommer Anders hit å snyggar till sig lite. Han är nog den som klipper sig mest och med kortast mellan rum :P men de klagar inte jag över. Fast jag tror att jag klagar på honom varje gång då hans hår är lika fullproppad med dax wax som petras tuttar är med silicon (Inga illa menat!) Men enligt han är det de enda som duger tills hans hår och enligt mig är det de enda som förstör hår så mycket (när det gäller wax)





På tal om silicon tuttar så skulle jag absolut kunna tänka mig ett par efter man fött barn färdigt.. Vill inte ens tänka på hur långt ner de kanske kommer att vara! Fy f**n.. Men bäst naturlig sägs de,, vet dock inte om det stämmer alla gånger. Trivs kanon bra med mina tuttar som dom är nu, men hur stora (små) kommer de vara när man inte längre ammar?? kommer kännas tomt att inte ha sina större tuttar där!



Att minnas julen!

 

 

 

 

Hemma i Nordmark!

 

Julklapps öppning kan vara roligt även fast man är så liten! =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Att hittat rätt!

 

Denna skönhet ska bli Sveas nya åk ;)

Nitro City

 

Och den där färgen älskar jag, men är lite små sugen på creme/beige färgad oxå, men tror nog att det får bli denna färg kombination ändå, eftersom den innehåller lite rosa :D

Fördelen med denna är att man kan ändra färdriktningar så barnet både kan sitta framåt och bakåt vänd. Sen att den är mycket smalare än våran nuvarande vagn, och att syskon del finns att köpa till. Ska se när vi ska till Örebro eller Karlstad nästa gång och få ytterligare information om denna skönhet och de största skillnaden mellan denna och en City Cross.

 

Lite andra saker som jag skulle vilja köpa till Svea är:

 

mysigt påslakan och kudde!

 

Gosiga filtar!

 

Badrock i favorit serien ^^

 

Hakklapp princess

 

Söta små tights!

 

Härlig sommar body!

 

En till gullig haklapp!

 

Lite stadigare sockar :)


Att äntligen börja se lite förändring!

Tänk att lite tjat och ett flertal disskusioner kan leda någonvart! Ibland såg det riktigt mörkt ut och man kände att det nästan skulle vara lättare att kasta in handduken än att kämpa, men nu SER och MÄRKER jag förändring! Så skönt! Nu hoppas man bara att det håller i sig och att personen i fråga förstår allvaret :)
Tänk vad lite mys kan göra? ;)


Svea älsklingen!!



Försöker få Älskling att få lite bättre självförtroende när det gäller Svea,,, och han har lyckats lagt henne så hon somnat 2 Gånger idag! Det syntes att han blev lite stolt trots allt :) Men nattningen är tyvärr lite för stor utmaning än så länge, då jag ammar lill pluttan innan hon somnar. Men det är bra för honom att få veta att det inte måste vara jag som ska lägga och mata henne hela tiden. desamma gäller å byta blöja.. hehe roligare å skruva på muttrar i garaget än å byta antar jag.. :P Sjukskrivningen är han hemma för en anledning.. - Vila upp händerna så att de blir bra! Men tydligen gällde de inte å greja i ett garage. Men idag har han varit jätte duktig med allting här hemma, bytt på Svea flera gånger, plockat å städat lite, till och med varit ner med tvätten. Är det verkligen min Niklas? :D
ja vet, han kan bara han vill,, han måste bara inse det själv och få mer uppskattning när han väl hjälper till för att sporra honom till att fortsätta. Så mitt nyårs löfte får nog bli att försöka tjata mindre på honom och uppskatta det han faktiskt gör istället för att kritisera det han inte gör! ( han kan juh inte vara lika duktig som mig i hemmet, det är bara att inse hehe) Men jag älskar verkligen hans tappra försök! Läste en väldigt bra text idag som fick mig att tänka till lite extra:

Istället för att säga:

"Varför är det alltid jag som ska städa?"

Säg:

"Det skulle betyda mycket för mig om du tog ut soporna"

*

"Dina händer är alldeles för kalla"

"det känns så mycket härligare när    
du värmer dina händer innan du rör vid mig."

*

"Du tar aldrig initiativ till sex."

"Jag älskar när du förför mig."




"Du är alltid borta - vi träffas aldrig"

" Jag älskar att vara med dig 
-våra stunder tillsammans är viktiga för mig!"



"Jag tycker inte att du bryr dig om mig"

"När du får mig att känna mig speciell
känner jag mig så nära dig - jag vill ha dig
genast!"

*

"Vi pratar aldrig med varandra "

"Jag vill gärna tala med dig, jag älskar när vi  har kontakt med varandra."

*


Det tål att tänkas på ibland! :D

















Jag på  "Som hemma"

Att vara städ tant!!

Om man nu ska hålla på och städa och fixa så mycket som man gör, kan man lika gärna köra på hela kittet och satsa fullt ut på utstyrseln oxå. Så KANSKE det kan bli lite roligare.. om inte annat får de som ser en ett gott skratt.. Så älskling,, om du fortfarande vill ha rent runt omkring dig,, införskaffa mig detta:

 

 

 

 

Så där ja! En riktig städ tant!! :D


RSS 2.0