måste hitta..

en bra ryggsäck =) niklas har nämligen ställt  ett krav på mig,, å inte vilket krav som helst... jag ska nämligen lyckas å få ner all min packning för 2 veckor i en ryggsäck!! och det är helt omöjligt för mig!!! det går juh bara inte =/
men då ska jag försöka hitta någon som inte är alldeles för stor (ska orka bära runt på den sj oxå,, det är lite det som är kruxet) men ändå så jag får med mig en massa saker som jag kan behöva =) haha

igår när ja kom till jobbet blev jag hemskickad på en gång,, de va lite mindre kul,, kände mig bra på morgonen men när ja kom dit både såg dom på mig å jag kände att ja inte mådde så bra,, så de va hm igen å bädda ner sig i sängen, men nu är ja bra rastlös,, känns som jag har bott i sängen å soffan sen julafton =S så förlåt till alla kunder ja skulle haft igår!!

haha innan julhelgen på fredan så gjorde jag ett tappert försök å få jennifers sönderblekta hår till mer mörkt,, å de va inte bara de,, haha =D började kvart i 4 å kom väl därifrån vid 9 på kvällen haha å då va vi inte färdiga heller ;) så halv 7 på kvällen nästa dag på lördan träffades vi igen för att de skulle bli bra :) å stackaren fick åka till örebro under dagen med en lite för röd orange lugg =D men så mkt som jag skrattade då va nog längesen! :D hihi efter ett tag hade vi väl umgåtts så länge att vi började säga samma saker ;) men tillslut tror ja att vi lyckades! =) hehe tålamod å lite tänkandes är vad som krävs ibland =) roligt hade vi iaf! =)


vad fint jag & älsklingen börjar få det här hemma nu =) Mmm vad jag triiivs!!!
älskar dig niklas!


jaha ännu en jul :P

ja,, den här julen blev juh inte riktigt som jag hade tänkt mig precis :P hehe jätte mysigt dagen innan med uppesittarkväll, slog in julklappar, spela bingolotto, hade mys med niklas =)
sen på julaftonsmorgonen vaknade jag å mådde inge bra alls =/  men bet ihop åkte iväg (försenade som vanligt) först till pappa å farmor, öppnade alla julklappar där å som vanligt blev ja jätte nöjd med klapparna från pappa =) sen vidare till mamma, började känna mig mer å mer orkeslös,,, där serverades julmaten fram, såg jätte gott ut,, fick dock bara i mig en prinskorv å lite skinka =S   sen va de dags för mig å niklas å öppna våra julklappar eftersom vi skulle vidare till nästa tälle :P många bra klappar fick vi =) inge å klaga på å jag slapp å få de där 7 storlekar för stora mamma trosorna från berit som jag brukar få haha :D
iväg bort till farmor å tog ett kort tillsammans med alla kusiner (måste ha sett helt slut ut på de kortet) sen iväg till niklas mamma, jätte mysigt hade dom gjort iording där,, men de va knappt att man orkade vara med på julklappsutdelningen så vi fick åka därifrån ganska omgående,,, väl hemma så fick man spendera mkt tid inne på toan,,,, det visade sig att jag hade fått magsjukan... KUL JUL! =) så de blev ingen utgång för varken mig lr niklas på juldgen :P sen på annandag orkade ja ta mig till örebro iaf på mellandags rean å shoppade loss lite granna =) köpte även lite nya saker till lägenheten =)
så skulle ja tillbaka till jobbet idag trodde jag,, men icke! gjorde ett tappert försök imorse,, men de va ingen idè....
så nu sitter man här,, mår inge bra alls, niklas spelar på sitt älskade x-box å det är piss väder....

men ja måste säga att jag är riktigt nöjd med julklapparna iår =D

så hoppas att alla andra har mått bättre iaf =) nu under jul ;)
ha det gott!!
image112

liiike it!

hehe me likie likie ;) hehe

kom hem!

Miss you so my babe!!!

image111

oj oj oj

nu är det verkligen fullt upp på salongen å jag trivs!!! kul med nya kunder som blir riktigt nöjda som sätter genst upp en ny tid =D då vet man att man har lyckats ;) å den nya mini plattången gör succè! direkt när man tar fram den å börjar styla till håret blir alltid varje kund intresserad ;) sålt slut på alla nu men vi hann beställa in ett lasa till,, men är dock bara 2 st kvar =/ så vill nu ha en innan jul.... skynda in imorgon! =D samma med pincetten med lampan har man sålt slut på,, synd annars hade vi sålt minst 10 st till idag :P

haha ojojoj idag hade jag en verklig speciell kund. jag va  tvungen å bita mig sj i läppen för att inte börja asgarva! haha vissa folk är verkligen underhållande ;) de andra på salongen fick att sig ett gott skratt de med efteråt :P tur att resten av dagen innehöll goa å underbara kunder!

måste bara säga att nedrans va skönt det är att ha i löshåret i igen!! jenny å jag hjälpte varandra förra veckan =) du är guld värd du med gumman!!!!

åh var i h*lvete ska man ta vägen på juldagen då?? jag får PANIK!!! hade totalt glömt bort å kolla upp med biljetter till statt =/ slutsålt är det juh nu,, så ska man åka dit tidigt som fan å stå å trängas med en massa andra människor som är ute i lika sen tid som en annan? lr ska man dra in till klaras i örebro med jenny?? åh beslutsångest juh! förra året på juldagen va allt så himla lyckat på statt!! men men,, de märks!

sista dagen på jobbet imorgon innan jul,, å jag har verkligen varit en tidsoptimist när jag bokat in kunderna,, så jag får väl se om man hinner ;) dagen kommer gå fort iaf! se om jag hinner iväg på lunchen å köpa den sista julklappen =)

under den gångna veckan har jag agerat som granvakt! =) våra katter är expert på att riva ner den! så om nätterna har ja sovit i soffan, beredd med vatten sprutan ;) på morgonen innan jobet har jag släpat in den till sovrummet =) vad gör man inte för sin gran? ;) haha!

image110

inte riktigt färdigklädd gran men på god väg iaf =)
fan, den blev juh nte snygg på bild juh =/ äh!
här hemma är den snygg iaf! :D

måndag

tråkigt när man får återbud på sina kunder å att de har bllivit sjuka :/ blir genst mindre å göra, men det droppade att inte fullt med folk i dag iaf =D

kul med alla julkort man får nu, för nu står det inte bara mitt namn utan även niklas *mys* å mormor skrev
"p.s hälsa din sambo!" haha :P sött..
älskling är på jobb nu igen iaf, han kom hem en snabbis förra veckan..

det känns som jag börjar inse mer å mer att allt känns så bra, visst det är upp å ner, men de lyckas det vara i alla förhållanden. och det är inte förrän nu jag på riktigt börjar tro att det här kan komma att hålla länge.. vågar aldrig på sånt riktigt annars,, för mkt skit har hänt hela tiden å efter allt har man knappast inte blivit ngn bättre människa själv..
men nu känns allt helt perfekt =) å niklas har mognat mer nu än i början, å jag med får jag väl erkänna då :P
inte lätt å flytta ihop med ngn efter bara 3 månader :s å man har alltid varit van å skött saker som man alltid annars har gjort, så kommer ngn annan å flyttar på ens saker, rör om ens inrutade liv totalt.. och tillslut blir det bra! känns som en lättnad att äntligen förstå att tallrikarna behöver inte stå längst in i diskstället, kläderna måste inte hängas upp på exakt samma sätt varje gång å alla andra knasiga vardags rutiner man har :P jag kan fortfarande sköta det på mitt sätt men vill jag ha hjälp av niklas får jag vara beredd på förändring =)
och ja,, det har varit jobbigt med att niklas inte har haft nå jobb & inte kunnat betalat som han lovat, men de blir bättre å bättre det med =)
men en sak som jag saknar som ja gjorde förut innan niklas dök upp i mitt liv är att träna :s visst på sommaren har jag nog med matcher å får den träning jag vill ha för då orkar jag ta mig mer tid å va ute å springa, men nu har det inte blivit ett enda träningspass på träninslagret =S har blivit lite för mkt toffel när niklas är hemma,, jag vet att han vill ha mig hemma när han är hemma å jag vill hinna med och umgås så mkt jag kan så det handlar helt enkelt att prioritera. Men önskar att jag fick in träningen på schemat igen å jag fick rutin på de =)


image109

har iaf lyckats fått tillbaka min mage =) tog 2 veckor haha å det blev fixat när inte älskling va hemma ;P kommer i mina "smal jeans" nu igen,, men efter jul å nyår tror ja att ja inte kommer göra det på ett tag igen =) men skönt å se att det går bara man vill =)

ja jag vet att jag bara skriver en massa dravvel men var tvungen att skriva av mig lite..!

nu börjar jag längta tills slutet av januari ;) Myyys det kommer bli då! :D


8 Månader

Mmm och de månaderna har varit helt underbara! underbar är du älskling!! <3

Du & jag




seg på att blogga :P

hmm ja de va juh ett tag sen nu ja! men de är för att älskling har varit hemma å då passar ja på å myser så mycket jag kan med honom =) weee !



i helgen blev det äntligen lite shopping! på fredan åkte niklas iväg å köpte tvn å ett x box 360 elite :P goooit


image98

ska bara köpa en hylla å sätta ovanför tvn oxå så det inte blir så tomt :P

sen på lördan blev det en tur in till karlstad å sen ut till bergvik =) å jag hittade ett par nya vinterskor på scorett! jätte mysiga! men har dock fått skavsår av dom,, men jag går väl in dem snart ;)
sedan blev det lite tröjor, t-shirts, smycken, klänning mm å självklart julklappar! =)
så nu har jag bara till älsklingen kvar å kanske nå mer till pappa,, han har juh fyllt år så har det juh varit fars dag :S

 
på kvällen visste vi inte till en början vad vi skulle hitta på, så jag slingade mitt hår, så tog vi ett bad =)
*MYS*



sen gjorde vi oss i ordning,, blandade lite goa drinkar å spelade lite gitarr haha
sen helt plötsligt bar det iväg till statt :P de va roligare än vad jag trodde, många gamla klasskompisar som va ute.
resten av kvällen när vi kom hem va lite luddig ;)

på söndan bakade vi pepparkakor! =D
 
 




hemma igen =)

jajamen! både ja å älskling har kommit hem,, gud va underbart å se honom igen! hihi å han kom hem några dagar för tidigt,, så man hade en riktig hemlängtan när man va i sälen kan ja lova när man visste att älklingen va hemma :P men han hittade sätt å roa sig iaf haha =D

sälen va helt underbart (förutom att man ville hem å mysa med niklas) det va hur mkt snö som helst där uppe =) riktigt vinterland,, gud va skönt! slippa allt regn blask tråk....
å jag blev imponerad över mig själv å carina! hon hade juh aldrig stått på ett pr skidor innan, men hon gjorde riktigt bra ifrån sig =) å jag märkte att gamla takterna satt i,, men tyckte inte om när det gick för snabbt till en början iaf hehe ville juh inte dratta in i en gran igen =D
på lördan va de snöstorm :S så de blev å bada lite bubbelpool å shoppa lite =) gott gott !
på kvällarna va de lite spel, glögg å vin som gällde, å det va gott vin som ja oxå kunde dricka haha
å vi blev gäster nr 1 på restaurangen tornet på hundfjället för den här säsongen hehe =)
här kommer lite bilder från sälen :)










längtar tills på torsdag! då ska ja å älsk åka iväg å julhandla ! weeiii

RSS 2.0