kan du förstå?

jag börjar inse =) Lycka!!!!!!!!!

loving, caring...

älskar dig niklas!! du är mitt allt !!!!!!!!!!vad skulle jag göra utan dig?
gud vad det har förändrats mellan oss två,, å till det mkt bättre! för ett år sedan trodde jag verkligen att de skulle ta slut mellan oss, allting var så svårt, allt kändes jobbigt.. en tuff period helt enkelt, men vi har klarat  oss genom den med å båda har mognat ganska mkt, speciellt du min älskade!!
att vakna upp å ha dig vid min sida betyder så otroligt mkt för mig ska du veta! du förgyller verkligen min tillvaro ;) även fast du är min sambo så är du också min bästa vän, å jag hoppas att vi kommer att få dela många underbara år tillsammans!

Älskar dig min underbar Niklas!!!!!!!!!!

tisdag

då är de dags att knalla iväg till jobbet sista gången för i år =)  

har varit lite duktig idag å diskat alla nya glas som vi fick i julklapp, se om ja kan fortsätta å vara duktig å fixa med en massa annat som måste göras..  usch vad vissa saker är jobbigare än andra, å det blir inte bättre av att folk runt omkring tjatar, då blir de ännu sämre å känns ännu jobbigare att ta tag i saker å ting,, blir ganska vrång ibland,, på både gott å ont!

å niklas den luven, har smittat mig med sin hosta! fy vad jag hatar å hosta.. jaja bättre än magsjuka iaf =) som ja hade förra året vid den här tiden,, de va inge vidare kan ja lova!

hmm,, undrar vad man ska hitta på att ha på sig imorgon?? hade inte tänkt å göra något speciellt därför man inte införskaffat sig ngn nyårs blåsa... får väl leta fram något gammalt i garderoben.. Något borde man juh kunna hitta?
ska tvätta imorgon mellan 7-12 så slipper ja ha på mig skitiga kläder iaf haha !!

nej,, nu ska ja göra årets sista arbetspass, å de är bara tre timmar idag haha va skönt!!!!!!!!!!


måndag

åter tillbaka till jobbet idag,, började med mjukstart, vilket kändes skönt! började kl 14 å hade bara stammisar som inte skulle krångla något =D ibland kan de va skönt med lätta arbetsdagar!
jag försökte ta mig ur lägenheten å dra mig bort till träningslagret, men de blev inte av, så istället lagar jag lite mat å går upp ännu mer i vikt! :P

imorgon händer lite roligare grejer,, ser fram emot..
imorgon kväll försökte ja dra ihop till en Buzz kväll,, men få se om de blir något, kanske blir ja å charlotte hehe sen på nyår har de äntligen blivit fixat vad vi ska göra =) så de blir middag här hemma hos oss, sen lite mys å tjejerna + några till kommer. ska hitta på ngn go efterrätt oxå, så de känns att man lagt ner lite tid på det =)

så ikväll ska ja städa lite efter ja fått i mig lite mat,, är vrålhungrig!!!
å ibland kan vissa personer reta galla på mig!! fan va irreterande! jaja...



nu är julen över!

har varit en väldigt intensiv jul trots att man var på ett å samma ställe under julafton men de ar på krafterna å äta all jul mat, all choklad, umgås å vara social. å nu märktes de att man har blivit äldre,, haha brukar alltid få e ordentlig hög med julklappar hos pappa, men nu blev de sammanlagt 5 paket + presentkort,, men fick en lite mer dyrare sak oxå,, fast den får ja när de kommer nästa gång,, blev en filmkamera den här julen =) så nu kommer vi att kunna filma å spara många fina framtida stunder!

åkte hem på juldagen till kga igen,, där väntade en ensam hemma kväll med katterna då älskling va ute å festade =) men tjii fick jag,, runt halv 12 staplade det in folk som niklas hade dragit med sig, å där gick ja,, i myskläder, glasögon rufsigt hår... som tur va hade ja precis tagit på mig mysbyxor för tidigare under kvällen hade ja strosat omkring i bara underkläder på nederdelen,,, ingen som skulle se mig ändå, trodde jag! så jaslog mig ner inne i sovrummet å började städa å vika lite tvätt,, för tjejerna som va med vågade knappt säga ett ord när ja va där ute, så tänkte at de är lika bra att hålla mig undan lite så flickstackarna törs prata,, men de va ett par riktiga fjortisar tråkigt nog.. tur va så slängde niklas ut dom efter ett tag,, å jag fick äntligen sova å 2 st stannade kvar å sov över i vardagsrummet.. marti fick iaf soffan haha medans den andra stackare fick sova på golvet... å jag å älsklingen fick vara ifred hela natten ^^ tihi
dagen efter vaknade man av ett mindre trevligt ljud,,, någon som hade druckit alldeles för mkt dagen innan å fick hjälp av toaletten... fy!!!!

sen skjutsade ja hem dom så de fick sova vidare å jag å älskling gjorde oss iordning för att åka till nordmark å fira jul hos mamma,, innan vi åkte iväg tog vi oss en meny på mc donalds, (trodde inte att en timme senare skulle vi bl bjudna på julmat) så hla dagen var man konstant mätt!! efter julmaten hos mamma blev de fika med ris ala malta =) Mmm finns de något godare?? :D blev sjukt trött efter all mat så somnade en liten stund innan de var dags att gå vidare... till nästa middag! å vi blev bjudna på tacos buffe hos thomas & lotta. blev en hel del poker den kvällen å de andra ganska onyktra :P men inte jag,, =)

och idag har varit en slappar dag,, å åter igen,, väldigt mkt mat!! åt lövbiff med vitlöks smör å vitlökskroketter + sallad,, guuuuud va gott de va! å självklart lite glass till efterätt =) som ni märker har man knappast hållt igen med maten nu, hehe men de är ju jul :D


å julklapparna hos mor blev både ja & niklas nöjda med =)
och av älsklingen fick jag  body butter från body shop,, Mmmm!!
sen en huvud massage spindel ;)
yoga matta =)
ett riktigt snyggt linne "metal mulisha"
å en huv tröja med märket spy på, så den här julen fick ja MYCKET bättre julklappar än förra året haha sorry älskling,, men nu har du verkligen lyckats!

så de va lite från min jul helg,, hoppas ni har haft de bra!!

snacka om att vara känslig!

är nog inne i en känslig period just nu hehe, igår så kollade jag och älskling på "P.S I Love You" å de dröjde inte länge inna tårarna kom, å inte ville de sluta heller. snyftade mig väl igenom halva filmen... sen va de nog dags å ta en paus, såskulle niklas upp så tidigt, så de inte blir allt för sent =)

Är så glad att jag har niklas att luta mig emot, få känna hans kärlek, hans varma famn, det finns inga ord sm eskriver hur mkt jag älskar honom!!! allt varar kanske inte för evigt, men jag önskar att vi gör det!










haha å det är någon rolg figur som har skickat in en julhälsning till kt tror ja att de va,, å den va till niklas hallbald på såningsvägen 10 b, pussar och kramar från din linda carlsson!
hehe ja,, vet inte vad man ska säga,, antingen är de någon hemlig beundrare (minst troligt för den skulle knappast skriva från din linda) eller så är de kanske någon som vill jävlas å spela oss ett spratt,, eller kanske någon som är avundsjuk på vårat förhållande å önskade innerst inne att jag skulle bli sur på honom =) Men icke sa nicke!
å niklas är ju inte ens skriven hos oss, han är juh skriven på en adress i karlstad, å det finns ingen mer niklas hallblad i den här stan, så de måste juh vara han de menar. Å de roliga är att niklas mormor ringde hans mamma å frågade om hon hade sett vad de stod  tidningen,, å vad de var för något. hehe ja ja kanske roar någon,, men väldigt uselt om de är de sist nämda..

det börjar ordna sig!

jag kan inte förklara de känslor som jag känner just nu,, men jag börjar få ett lugn inom mig, å jag känner mig till å från som världens lyckligaste Caroline i Världen!

å nu kan ja verkligen säga att de är körigt på salongen!! OJ ojoj! men kul är de! man drar verkligen upp tempot å blir helt plötsligt mkt mer effektivare haha
igår fick ja världens hår att hålla på med!! usch! långt ner till ändan, tjockt somm ett,,, ja jag vet inte vad! å håret hade inte blivit klippt på ca 2 år! så fick bara ta av 20 cm,, låter mkt på andra hår men inte på detta! å sen skulle de bli uppklippt, å en lugg,, å inte nog med de,, de skulle färgas! visste genast att ja skulle bli sen,, men inte hur sen.. kvart i 8 var ja klar! ca 300 ml färg gick de åt, vanligen går de åt ca 40 ml.. så då fick man en utmaning å de blev bra tillslut =)

idag blev de lite permanentning å klippningar,, tycker verkligen inte om att permanenta,, old shool! kul när man får fria händer å man gör en frisyr permanent, men inte en typiskt dam perm... men bra att hålla igång fingrarna!
imorgon börjar ja 11.45  så skönt att man får lite mer timmar nu iaf, å måndan börjar ja oxå tidigare å tisdan innan jul blir de en hel dag =)

å jag måste skärpa mig!! detta måste ja göra,, helst igår!

*fylla i kassa kort lr va de heter å skicka in till handels så man kan få ersättning

* gå til arbetsförmedlingen med mitt deltidsintyg

* skicka in några andra papper till mitt fack

* ringa försäkringsbolaget ang min bil, som ja fick en nedrans hööööög räkning på!


och jag vet inte varför ja tar tag i problemen? för att de är jobbiga? ja självklart men tar ja itu med de så blir ja av med de å jag får min lön som vanligt, jag drar bara ut på skiten,, å de är bara JAG som blir drabbad! illa!! jag måste verkligen verkligen skärpa mig!!

sen imorgon ska ja sätta i lite löshår på charlotte innan jobbet, å sen på kvällen kommer syskonen hit å ska sova över. och då passar vi på att baka lite jul godis weeei!

har varit duktig idag å klätt granen,, får se hur länge den får stå upp å se fin å julig ut,, för ca 10 min sen satt ena katten däri å lekte med kulorna...........

lycka till! Till Mig! :D

final i idol!

igår efter jobbet samlades tjejerna åter igen för att skåda Idol!! =) hehe å nu va de juh final så de va extra spännande! och självklart tog Kevin hem segern å vi moffade både godis, grönsaker med dipp å lite chips, inte helt fel!
mellan pausen å nyheterna kikade vi på lite old pics, å oj vad man skrattade! så otrligt fula bilder man har!!! haha,, jaja man måste bjuda på sig själv ^^ efter idol spelade vi lite supermario men tröttnade dock ganska snabbt då buzz verkade såå mkt roligare,, så ner till källaren å hämtade playstation med buzz (tur va niklas hemma å kunde koppla in alla spel vi tog oss an) sen blev de en härligt fajt med buzz knapparna! å inte va de nå skräll att charlotte kammade hem båda segrarna medans ja å emelie kämpade om andra platsen!
tack för en kul kväll tjejer!!


nu ska ja till nordmark å hjälpa till lite där =) se om ja å älskling åker något till karlstad å äter ute,, skulle va mysigt!

ha de bäst!

torsdag

igår blev de lite mat på melkers efter jobbet med Charlotte & Emelie =) skönt å få prata av sig lite! å sen är de aldrig fel med bra sällskap!! efter matbiten (som för övrigt inte va såå god) blev de kladd kaka till efterrätt hehe ibland måste man!!

idag har ja varit på akupunktur igen, gör fortfarande sjukt ont när hon ska snurra på nålarna... sen åkte jag hem å sooov! så trött är jag,, lite jobbigt i längden att man inte har någon ork till nästan någonting.. Så när ja kom hem efter jobbet idag hade älsklingen gjort mat å diskat!! gud va man blir glad över sådana saker, det värmer i hjärtat =)
imorgon tror ja att vi ska äta våfflor! de va längesen!!
nu ska ja mumsa i mig en apelsin,,, Igen! ^^


tisdag!

idag har de rullat på med klippningar på salongen iaf ;) dagen går lite fotare då =)
imorgn blir de lite fika eller en liten matbit på melkers efter jobbet med charlotte! och på torsdag ska ja till sjukgymnasten å få akupunktur igen.. inte det man ser fram emot mest iaf haha å sen på fredag ska ja till arbetsförmedlingen med mina meriter som de ska ha till min profil där.. hoppas de kan vara liite mer trevliga än sist..

ikväll vilade jag en stund i badkaret,, såå skönt! få ligga där, omgiven av värme, känna sig helt lugn och avslappnad.. MMm de är vardags mys de!!

älskar dig Niklas!!! du är världens underbaraste människa !!! <3




för övrigt,, de som kommenterar i min blogg får gärna skriva vem den personen är,,
inte kul å svara till anonyma hela tiden =)

en ny mobil!

äntligen en ny mobil! å den här verkade lirte grym,, bra kamera tror ja iaf,, 8,1 mp.. =) å tydligen va de nå gps på de,, haha illa,, jag som mobbade niklas för att han va nörd för han hade gs i sin mobil,,,  å nu har ja de själv :P tog en annan färg än den vanliga,, så den är lite guldfärgad.. lite söt!

nu ska ja älsklingen fixa mat åt oss innan ja ska traska iväg till jobbet... blir bort skämd nu,, hehe å de har ja inget emot!

julklappar!

nu så har jag nästan slagit in alla julklappar! ska fixa med å köpa lite saker till julgodiset ja ska göra till helgen oxå..
imorgon ska ja å älsk till örebro, först ska ja klippa dennis sen hämta min nya mobil =) gött med en ny, min är bra sliten..
sen kanske man hinner kika efter någon julklapp till pappa oxå? vet inte vad ja ska hitta på, mamma kommer få en hel egendesignad spa dag, som innehåller både ansiktsbehandling, fotbad, massage, klippning å färgning, inpackning, styling samt make up ! så avslutas de med en fin middag ;) inte helt fel... tror ja iaf :)

hehe å lillebror ringer å frågar om ja kommer till "lulafton" så ja kan leka med honom tihi han är för underbar!!

imorse va ja på massage,, min rygg hade blivit lite bättre nu iaf, men ska fortsätta å hålla igång med cirkulation i axlarna, så de inte förvärras.

har kommit på en sak... guud va underbart gott de är med apelsiner!!! haha har ätit flera stycken idag, får nog köpa mer tills imorgon,, =)

nu ska ja gå å mysa med älsklingen lite,,, han är för underbar! ;)

oj oj oj

det här var jag inte beredd på... snacka om förändring...
överlycklig, chockad, skräckslagen! =) ja så lite känner jag mig just nu...

usch!

fy idag har ja inte mått något bra alls! illamående som bara den!!! å inte kunde ja somna om när älsklingen gick vid 5-6 imorse, så sen dess har ja varit vaken.. men har hållt mig liite sysselsatt iaf, med tvätten dock,, inte lika kul.. men väl behövligt! men inte kul å springa upp å ner när man inte mår nå bra, å har inte tid eller lust å va sjuk nu, så ja hoppas man bir bättre sen så man orkar med å jobba..
känns inte som man är en i gänget längre, har dock bara gått 1 1/2 vecka men de känns redan skillnad.. lite trist, men kul med kunderna iaf =) vi har bytt till en annan färg nu på salongen å den är jätte bra! mycket mer täckning på de gråa håren än kc och igora va.. kommer dock att sakna loreal richesse färgerna, va perfekt bla till blonda hår eller till hår som bara behövde lite upfräshning,, fast man hittar alltid nya favoriter ;)

haha å vet ni vad? ja är nästan klar med alla julklappar!! =) känner mig lte duktig! så ska ta en dag å baka litejulgodis men de gör ja lite närmare jul...
å katterna har redan förstört en av mina fina tomtar!! en stor tomte som satt på en stubbe och som äter julgröt,, den är i ca 100 bitar nu =( å inte får ja ha adventljus stakarna ifred heller hehe de där gröna plutarna man har runt vare ljus sitter de å gnager på å ser så belåtna ut! jaja de mår bra av lite jul fint dom med hehe å självklart kommer de å försöker fjäska för mig när de märker att ja är sur på dom, å hur man man motstå världens sötaste katter? så min tjurighet blir inte långvarig..

nu ska ja snart ner i tvätt stuga å ta upp de sista, å allt ät säkert inte tort heller, då är det bara att använda sin fantasi var man kan hänga blöta kläder, å de börjar ja bli riktigt bra på! kanske dags ä köpa ett torkställ?? =)


akupunktur

de har ja fått nu för första gången,, å de va väl inte alldeles för skönt... =/ speciellt inte när hon skulle vrida på nålarna.. aaaa!!! men nu är de gjort iaf, ska dit igen på torsdag.. hoppas att de kommer att bli bättre nu =)

usch vad trött ja är! även fast ja sover mer än förut så är ja grymt trött,  stort sett hela tiden,, å nte är ja vaken så länge på kvällarna heller eftersom älsklinge lägger sig tidigt, ( han går ju upp inan halv 5) men ändå lyckas ja att känna mig nästintill slutkörd! får äta lite extra vitaminer tror jag.
och katterna har ahft fullt upp med att underhålla sig själva idag hihi de hittar alltid något nytt å spännande å leka med!
niklas hade köpt lite gott godis till dom igår å de blir helt galna haha så sööta!

nej nu ska ja gå iväg till jobbet... ha de bäst!!



                                                                         mys med skorpan! sj är man as trött!  =)


somnat på soffan :P hehe å skrållan är lite sleten hon med!

en ny början?

de vet man aldrig! =) i slutet a veckan vet ja garanterat..

fan va skönt de är med sovmorgon måste jag säga hehe vaknade nyss ;) å inte behöver ja stressa, börjar inte förrän om 3 timmar.. visst kommer att bli segt efter ett tag men nu njuter jag mest! man får göra det bästa av situationen.. imorgon ska ja upp tidigt iaf, ska på akupunktur med ljumsken... får se hur de går då.. hoppas verkligen att jag kan bli bra så småningom så man kan börja träna igen å förhoppningsvist dömma till våren. men ja skulle tydligen inte ha för höga tankar om de.. men ja vet att ja är envis å vill ja någonting så brukar ja satsa 100% för att nå dit!
för nu gillar ja inte att se på mig längre, haha har gått upp 3-4 kilo på inte alls lång tid... ja som va ganska nöjd med vikten som den va nu!! men de mesta roligt kanske är kortvarit? hehe jaja jag får ge mig å äta så förbannat å kanske ut å gå? nej ja JUST DE! det får ja inte heller!! ja kan iof börja mindre bitar å ta de lugnt, men inte nå längre promenader inte... bläää!!

nej nu ska ja g å lägga mig i ett hett bad! ha en bra dag!!

RSS 2.0