ny slingad!

Skönt, för det behövdes verkligen! Såg ut som skrutt i håret med en extrem utväxt å slitna toppar men nu har jag lite sommar fräsht hår igen! Får se om jag ska sätta i lite löshår snart igen,,  älskar att ha långt hår.
Vilket härligt väder det har varit idag! Ute nästan hela dagen, tror till och med att bleka jag har fått lite färg på mig :D åh jag längtar tills imorgon då vi får se om våra önskningar går i uppfyllelse ^^ Skulle vara så mysigt om det blir så!


Härligt nu om dagarna när man kan äta frukost ute på altan, det känns inte helt fel. Känna solen värma en i nacken.. gott...

ja just de, nu har jag gjort riktigt krull i Niklas hår :D :D hahahaha men det blev inte så tokigt som jag trodde. Visst, jag vek mig av skratt och fick knappt någon luft för att jag skratta så när vi hade tagit ut spolarna och innan vi hade torkat till det. Såg ut som han hade fullt med små krulliga gris svansar i hela huvudet :D  Men roligt att han vågar testa lite nya saker hehe

yes!

det var värt att hoppas! Idag lös ljuset och hoppet i mitt ansikte och åter igen har man fått nya krafter! Härligt!!
Tidigare idag var vi på BVC, och jag hade velat att lillskrutt skulle ha gått upp i vikt, men det hade hon dessvärre inte.. 7,6 kilo väger hon fortfarande.. Men de kan vara för att hon varit lös i magen i 1 1/2 veckas tid och rör på sig hela tiden när hon är vaken. Skulle tydligen inte oroa mig än så länge. Hon växer på längde som hon ska och det är huvudsaken.. Men måste erkänna att jag saknar min lilla knubbis :)



Vi har hunnit med att myst på stan och ätit lite glass - inte helt fel ! Efter det blev det promme ner till näset och matade fåglarna med lite bröd. Dagen goda gärning :P Och nu ligger Svea och sover gott och jag håller på att samla ihop en del papper och sorterar lite grann. sen ska jag iväg och döma. Lite små pirrig är jag för de, då jag bara har dömt som huvud domare 1 gång i år, de andra gånger som AD. Så är väl lite ringrostig kanske? Men det ska de bli ändring på!!

förbannade kossa!

det där gjorde du enbart för att vara jävlig!!! Fy f**n.... vad tusan spelar det för roll???  Ibland önskar jag att karman ska ge dig en redig käftsmäll.  Eller någon som vågar sägar STOPP OCH BELÄGG. Prata lite vett.. Få dig att inse hur mycket du har sårat mig de senaste åren.. Men för falska personer som dig kanske det inte spelar någon roll? Dra på ett leende, var hur underbart snäll mot alla du möter och även mot mig, så kan du nog fortsätta länge innan någon får grepp om hur du kan vara. Men jag har genomskådat dig, tro inte annat.. Ena halvan av dig tycker jag extremt mycket om men den andra är inte ens värd att pissa på.......
Det är inte så förbannat svårt att lösa vissa saker - om man vill! Men du tycker kanske inte att det är ditt problem? Men jag kan berätta för dig, att det leder till ditt problem med, vare sig du vill eller inte!


 

Grr......

 

 

ursäkta mig.. Men idag är jag inte nå vidare glad..

 

Kan säga att träningen var mer än nödvändig ikväll :) Körde slut på mig nästan redan på det första varvet på easy line, gick på ren vilja och envishet andra varvet. Kan lova att svetten RANN.. :)

Fick en underbar ljuvlig räkning på passaten idag från när vi lämnade in topplocket på lagning.. Endast 10.000kr

Jag som var överlycklig att vi kanske skulle åka utomlands här snart när det skulle passa. Min kropp och själ behöver det. Men nej, varför ha roligt för pengarna när man kan lägga största delen på biljävlar hela tiden? Om inte det var nog så ska audin lagas snart den med, bromsarna börjar ge sig där bak,, kul, jävligt kul! Och när det är fixat ska väl karln börja med helvetes chevan igen? Ja ni vet den där bilen han "bara" skulle sänka men blev rena rama renoveringsobjektet som nästan gjorde att vi gick skilda vägar för över 2 år sen.. För den har han nämligen inte blivit klar med min älskade sambo :)

 

Så där såg den ut först, tror jag iaf ;)

 

och så såg den ut ett tag när den var lite utplockad :P

 

NU tror jag den ser ut nått sån här

 

Men jag är glad att han kan fixa med bilar, för jag har verkligen NOLL intresse eller förståelse vad gäller bilar. De ska man bara sätta sig i, sätta i nyckeln och rulla iväg. Inte krångel, inget tjafs. Helst skulle bensinen vara gratis oxå. Jag skulle inte klaga om jag säger så :)

Men när vi säljer audin och Chevan kommer jag få tacka älsklingen ändå för allt jobb han har lagt ner. för oavsett vad jag tycker, så är han jäkligt duktig!

 

Imorgon håller jag tummarna för att turen ska ha vänt och står med öppna armar och tar emot mig och älsklingen! För man får väl fortsätta hoppas?? Kan även passa på att hoppas att det går bra på matchen som jag ska döma imorgon oxå. Match mellan Bråten 2 och Rävåsen 2. Och på fredag efter jobbet ska jag döma Degerfors - Arvika vid Stora Valla. Hoppas även där att jag inte blir allt för försenad från jobbet.. Men de ska bli kul! Nu blir det sängdags för min del. Viktig dag imorgon?

Godnatt!

 


åh vad jag är dålig på att uppdatera den här bloggen!!!

Lusten faller liksom inte in..  Finns ganska mycket som jag skulle kunna skriva om, bland annat hur det går med fotbollen, stäckningen i låret, min infekterade fot från skavsåret, matcher man håller på och dömer, folk man klipper, dagar man jobbar, all träning man kör på nu, Sveas bravader! Ja mycket finns det att skriva om. OM man har lust! Och för tillfället har jag inte det. För når solen får för sig att titta fram och värma lilla Karlskoga befinner våran lilla familj ute i stugan och bara njuter av dagarna. De regniga dagarna som den här får man hitta på  annat skoj. Igår har jag & myspysan varit på baby Cafèt där hon blev väldigt förtjust i en liten docka. hon pussade och slickade henne ett flertal gånger i ansiktet =)




Nu blir det iväg till lagret där ett antal timmar spenderas om veckorna :)  Måste erkänna att jag börjar tycka om min rygg igen när den börjar på att bli lite tränad, för det får man väl skryta om?? :D

work that boooody!!!!



bjuder på bilder från idag!

Kryper runt på gräsmattan hemma :)

 

 

Kryper ifrån mig i väldig fart! :D

 

klappar kissen lite

 

Trots att gräset är mycket mjukare, så var det ändå asfalten och alla små stenar som lockade.. Antagligen roligare att stoppa i munnen än några gräs strån :P Men det tyckte inte mamma om!

 

 

Roligt att stå vid verandan och titta på de som går och cyklar förbi.

roligast är det om man får syn på något djur

 

Skruttans nya "häng"

 

 

 

Och så här glad kan man vara innan man ska gå och lägga sig

 

Det är fullt med bus i tösens ögon!!

 

 

de där bordet älskar hon att krypa runt i, kryper upp och ner hela tiden. Alltid med ett stort leende på hennes små läppar. Finns inga ord som räcker till att beskriva hur mycket jag älskar henne!

 

Lill rumpan min!!

 

 

 

Ja, det är allt ni får av mig idag.. har ingen större skriv lust.

Thats it!

 

 

 


måste juh bara bjuda på de här godingarna..

... från helgen.

Sveas första roadracing tävling (som publik såklart)


 

 

 

 

 

underbar söndag med många skratt ^^


fotbolls träning nr 1!

är nu avklarad!! HAr knappt dribblat eller tränat med boll på ca 6 år, men nu äntligen är  det gjort!! Och jag har fått mer smak mina vänner -oj oj oj vad det ska spelas fotboll i sommar!
Det blev nämligen ingen träning i tisdags. För det krockade med löptestet med domarklubben, och det gjorde mig skitnervös först! Jag går och är helt inställd på att träna fotboll hela dagen, sen ringar de från KFDK och frågar om jag kommer på löptestet som är vid nobel kl 19.00.. Och det är precis 3 veckor sen jag opererade mig, och jag får fortfarande inte anstränga mig för mycket, men kan ändå börja att träna.. Så det vara bara att meddela att man kommer. Kände mig inte alls förberedd.. Men Emelie följde med och coachade mig hehe och sprnag med mig när det var långdistansen och peppade mig på kort distansen. Det hjälpte ;D Klarade testet galant!! Så nu är det bara att forsätta med dömningen igen - härligt!!


Med fotbollen drar igång ordentligt haha imorgon är det dags för lagfest, och man får chans att lära känna tjejerna lite bättre :) Jag är så otroligt dålig på att komma ihåg namn, så usch ! men ska ge mig fasiken att lära mig de flesta så snart det går :D
På lördag ska jag döma vid nobel och på söndag ska jag spela match! ja ni hörde rätt, jag Caroline som endast varit med och tränat en gång i detta lag ska spela match! haha få se hur det går... Men det ska bli grymt kul att bara få vara med. Sen får man se hur man lyckas.  Ser fram emot det iaf!



Ikväll efter fotbollen blev det grillat med Martin & Elin. Åh gud vad gott det var med grillat efter man hade tränat Mmmm! Kollade på Gladiator på 6:an, sjukt längesen man såg den filmen nu.. Men fortfarande lika bra =)

du milde!

problemet börjar på att bli ett faktum.... usch.....



inte nog med det,,, lill skrutt vill INTE somna tidigare än 23.00 på kvällarna! Förlorar mycket egen tid som har gjort att man har  haft alla krafter i hela världen att leka världens bästa mamma med,, men mina krafter behöver en reload! Imorgon blir det premiär för min första fotbolls tränin på ca 6 år! Det ni!! Äntligen kan jag börja träna! Så ska jag boka lite pass på lagret oxå, för nu får jag juh anstränga mig igen, tack & bock!
jovisst, imorgon 18.30 ser ni mig springandes vid stråvallen, ska bli gött!! Såg på i lördags när vi vann mot Bråten, och en seger bättrade bara på mitt sug efter fotbollen! Ska försöka vara med på så många träningar i mån det går med lillskrutt :) och självklart matcherna, dessa underbara svettiga matcherna - here I come! Nu ska jag inte bara vara en domar jävel som får värma upp själv på kanten.. Nu får jag vara en i klumpen att peppade tjejer som vill ha segerns sötma i munnen! Grymt kul ska det bli!!



till helgen ska jag dömma igen! Kb - Ik franke, ett örebro lag tror jag mig minnas? då som AD 1. så imorgon blir det att köpa nya fotbolls dojjor, det kommer att behövas denna sommar då den kommer innehålla så mycket fotboll - som jag har längtat!!!! MÅste komma ihåg och ringa till kontaktmannen Bengt imorgon,, för ska döma mitt lag den 16e och det är väl inte så populärt skulle jag tro haha Även fast jag inte tror att jag skulle göra någon skillnad på domarinsatsen, så finns det andra som säkert skulle tro de :)


i fredags innan jobbet var jag & Svea i badhuset och lekte i vattnet! Oj vad skoj hon tycker att det är, de sista  20 min så var vi själva i den lilla bassängen :) Så mysigt att hitta på saker med Svea. Vi har många många roliga år framför oss!!! <3



Imorgon blir de babycafèt på fm, sen en liten shopping tur på stan, Sen hem och ringa massa samtal och fixa lite,, äta lite mat och senare iväg och träna - lovely!!


RSS 2.0