1:a advent!

nu har caroline plockat fram både tomtar å stjärnor, ljusstakar mm. samt hängt upp jul gardiner å gjort de mysigt ^^ lite väl tidigt med tomtarna, men kunde inte hålla mig!
idag kom niklas moster med lilla bebisen erik hit å hälsade på =) han är så söt!! sen fick ja klippa linda oxå, hon hade varit på ngn frisör skola å hon såg inte klok ut i håret haha jaja de går juh att rätta till ;)

å som vanligt har vi varit i nordmark å hjälpt mamma... i torsdags kom lillasyster hit, hon skulle va med å praktisera på mitt jobb i fredags =) men under förmiddan tog vi en shoppingtur på stan.. hittade en jätte söt jul klänning å en cardigan till henne som hon fick av mig, blir perfekt tll jul! sen som tack för hjälpen på salongen fick hon lite slingor i håret ^^ världens goaste syster är hon! å på fredag kvällen gjorde vi iordning tacos som blev klart lagom till idol, å äntligen åkte johan ut!

ja börjar tröttna på mitt hår redan.. hehe saknar de blonda... de här va kul en stund,, men blont är mer min färg!

men nu ska ja mysa lite i soffan med älsklingen.. ha de gott!

äntligen lite update!

förlåt förlåt för att ja inte uppdaterat något :P  har helt enkelt inte orkat. men livet rullar på för de ;) från å med igår har ja börjat på halvtid på sköna rum,, så mina dagar kommer verkligen att flyga fram nu, hinner juh knappt komma til jobbet förrän man ska sluta, så trist att man inte har några förmiddags tider att erbjuda längre,, har redan förlorat några kunder på de, å mer kommer de väl att bli..
så igår va ja till arbetsförmedligenför första gången, å nu förstår ja varför folk hatar det... (eftersom ja gått ner på halv tid så har ja fortfarande rätt att stämpla 80% av min halvtid, å för att få de måste man dit å fylla i papper mm)
det första den tanten sa va att ja skulle vara beredd på att få flytta,,, KUL! så påpekade hon hela tiden "att när man är arbetslös ska man hela tiden söka aktivt efter jobb" å ja påpekade hela tiden att ja inte va arbetslös,, vill juh inte bli kallad de när ja inte är de :P
så skulle ja ta med mig alla meriter å arbetsintyg under veckan, så undrade jag om man skulle ta med sig eventuella stipendier oxå, å då tittade hon på mig som om ja var från någon annan planet

" vadå stipendie? har du det? å vad är det för något då??
- ja, stipendie jag fått efter avslutad gymnasie tid..
" jaha, vad var det för då?
- ett va för att jag blev bästa avgångselev i frisör, å de andra för att man hade bra betyg å gjort ett bra jobb ifrån sig.
" jaja.. Nej de behöver du inte!

då kunde hon sagt de på en gång istället för att an ska sitta där å skämmas.. att trots man lyckas bra i skolan så sitter man här nu. det känns surt!


på helgerna har de mest varit lugnt, ha varit hemma hos mamma å hjälpt dem med det nya huset å nu i helgen flyttade de dit. å fy fasen va grejer dom har!! haha så nu känns de i rygg å armar att man har slitit som bara den, men de är bra,, går juh lite fortare när man får hjälp =)


en annan rolig grej som hänt som man blev väldigt nöjd med, är att jag jorde iordning en brud för några veckor sen =) både med smink å håruppsättning. och vad fint de blev å hon blev jätte nöjd! kändes så kul att lyckas, eftersom de är en av de viktigaste dagarna i ens liv. så va de så kul att få lägga en ordentlig make up som gjorde sig kanon bra till kunden! det är sådana här saker som sporrar en till att göra sitt yttersta.

imorse va ja hos sjukgymnasten,, å där va jag nog med om den mest smärtsamma massagen jag någonsin vart med om! fy faan!! å nästa vecka ska vi börja med akupunktur vid ljumsken.. få se hur de går.. me de känns som att de här kan vara en bra lösning. för usch va ja saknar att träna nu!







å numera är ja mörk å rödhårig :P men... ja trivs bäst i blond iaf haha!
 

RSS 2.0