sömnproblem?

både jag och Svea har rubbats från våra sömnrutiner tror jag. Hon somnar mycket senare nu, och vaknar lättare upp, får se hur länge det håller i sig..

Igår efter Öp.förskolan gick vi ut på en långpromenad! var helt underbart, var 2 veckor sen sist. Pga  operationen. Senare på kvällen gick vi förbi nobel där löptestet hölls för mina kära domarkollegor. Tråkigt att inte kunna delta nu eftersom jag fortfarande inte får träna på ca 1 vecka. Det var nog bäst att avstå, har ingen lust att åka till akuten igen :)

Imorgon ska jag testa mina vingar och blicka tillbaka till en gammal dröm som nu kan bli sann om jag ser att det finns tid vill säga ;) Och om mina gammla skills fortfarande finns kvar vill säga hehe men det återstår att se följande veckor!

Till helgen hoppas jag att vi ska köpa nya utemöbler till altan, för de är inte helt fel att ha nu när varmare stunder nalkas! Då kanske vi kan inviga dem i helgen med att sitta ute och grilla,mysa och kanske ta en cider eller två till? så hoppas jag såklart att Charly kan göra oss sällskap :D

fredag innan jobbet drar nog jag & lillskrutt till badhuset å leker lite, är gratis gång igen med öppna F, - kanon!

 

bättre att bada i badhuset än i den där lilla baljan ;)


världens underbaraste!

 

 

 

 


pengar rullar in som det ska, det går bra nu...

hus drömmen kanske kan bli något annat än en dröm snart måntro? Hmm kanske inom ett år? Ja tack...


ja jag vet att mina inlägg blir ca 2 ggr / Månad, men har fullt upp om dagarna och busa med min lilla älskling! Tiden går rysligt fort för er som inte har tänkt på det. Och jag vill ta vara på varje minut jag får tillsammans med min underbara lilla familj! Så därav min otroligt dåliga update här..
kan i alla fall dela med mig av informationen om att operationen av min förbannade cysta gick bra! Och det känns för jäkla skönt! Men var inte lika tuff för några dagar sen då man fick krypa ner i soffan när man hade varit uppe och gått lite eller stått för länge vid diskbänken,, då kändes de kan jag lova. Får väl tacka för mina smärtstillande som underlättade för mig när det var som värst! NU ska jag bara hålla mig ifrån tränig ca 1 1/2 vecka till, sen ska jag ge mig iväg till lagret å köra igen! Uj vad jag längtar!! Känner mig som en sån där lat jävel som inte varit utanför huset på en månad ungefär.. Så får jag hålla mig ifrån myspys under täcket med älsklingen på minst en månad... Hmm får se vem det blir värst för??? ;P
När jag har läkt och blivit snygg i mitt underbara underliv kanske det kan bli lite mer mys med älsklingen? Jag har juh inte direkt kännt mig så där göör sexig med en stor nedrans cysta emllan benen... men nu är den väck! Tack och lov! Bara att hoppas att den inte kommer tillbaka och ställer till med mer besvär än den redan har gjort!

Mm vet, när jag blir personlig så blir jag det ordentligt!


nu ska jag krypa till kojs med älsklingarna. Svea vaknade nyss och lika snabbt som hon vaknar står hon i sin säng och gråter, vill genast upp i famnen. Precis som hon undrar varför vi i hela friden sätter ned henne där när hon alltid har fått sova med oss. Så oftast när hon vaknar (eller ja, nästan alltid) så får hon sova med mig i sängen igen. Jag sover tusen gånger bättre när jag har en liten mymlan att snosa på än att ligga helt solo. Helgerna blir det lyx när min andra älskling är hemma, då får jag snosa både på Niklas å Svea.. Hmm kan man ha det bättre? Åh just ja! Har en katt som vägrar sova ute i soffan, han kommer mer än gärna och lägger sig vid min sida av sängen, vid mina fötter om nätterna. Bara han stannar i fotändan så är det väl okey. Han har ju si negen filt att ligga på där :)

Sov gott!

 

Att man kan älska en sådan liten person Så otroligt mycket!!

 

Gullunge!!

 

 


u p d a t e !

jahopp, nu har det hänt lite sen sist,, men ska jag skriva ner allt blir de väldigt lång draget känner jag, så vi drar en snabb sammanfattning till och börja med om Gävle:


-Blir bjudna på underbart god mat var å varannan dag

-Badar tillsammans i badkaret - Mys <3

-ute och går varje dag med lillskrutt i Skutskär

-får tillbaka en mycket kär vän - Caroline! Så jag har saknat dig!!!!

-C, lillskrutt å jag spenderar en shoppingdag i Gävle där det blev inhandlat bla
*gardiner, dukar, bordstabletter, ljuslyktor, vas mm i matchande färger till köket
så nu känns det som man har fått ett nytt kök för enbart tusenlappen . kanon!

*kläder till miig! träningsbyxor, 2 klänningar, 4 tunikor, 2 t shirts, leggings, smycken, skor mm

*kläder till Svea!  jeans leggins, munktröja, rosa prickig body? :D rosa solbrillor, jeans klänning, några bodys, t shirts, byxor mm



-fika tillsammans med Carro

-Kollar på hockey, ser med förtvivlan hur färjestad åkte ut... första gången på 10 år...

-Var och bada i badhuset

-Ute och åt på Cheers - Svea sov hela tiden

-Erik blir magsjuk - svea blir magsjuk, å sen alla som kom å hälsade på.. roligt...

-Klippte Mias mamma å färgade håret på henne, fick även klippa Erik, han blev så tjusig så :)

-Niklas kom till Gävle på söndag, då vi hade tänkt att åka hem men ville inte dra med en sjuk Svea på tåget. Så åter igen köpte jag en tåg biljett i onödan ;)

-Svea blir frisk från magsjukan men får feber, hosta och är allmänt snorig.

-Onsdag Eftermiddag åker vi hem till kära Karlskoga. Svea skriker nästan hela vägen hem,, det motsvarar ca 3 timmars skrik i bilen.. stackaren mådde inge bra alls. Blev tyst de gånger vi stannade och försökte ge henne mat..
Följande dag sov vi ut tills klockan 9!

ja det var kort sammandraget vad vi hade för oss när vi var borta, måste bara säga att tågresan dit gick över förväntan bra!! Hon var snäll hela tiden och var väldigt nyfiken på allt som fanns runtomkring henne. Hon somnade 4 minuter innan vi var framme och sov sedan ända tills vi kom hem till pappa. Hon är duktig våran tjej =) Trist att hon blev sjuk, hon blev mycket svårare att lägga på kvällarna, men inte så konstigt med tanke på hur hon mådde. Men när vi kom hem fortsatte hon att matvägra ville inte ha i sig något, och hon var väldigt rosslig i halsen. Så på torsdag förmiddag ringde jag BVC och hörde mig för, hon tyckte att jag skulle ringa upp till barnmottagningen på en gång. Sagt och gjort. Där fick vi en tid kl 11.
På barnmottagningen fick vi tråkiga nyheter.. min älskade lilla skrutta har fått vad de kallar för "Förkylnings astma". Så 3 timmar spenderade vi på sjukhuset med att ta prover, andas genom mas 2 ggr, lära mig hur jag ska ge inhalationer till henne hemma osv osv..  Så nu ska hon få ca 10 in andnings doser om dagen när hon är fökyld, 6 av det ena å 4 st kortison..Därefter när hon har blivit frisk 1-2 ggr med kortisonen i en veckas tid. Varje gång hon blir förkyld blir det bara att börja om med proceduren.. uscha....

 

En sån där får hon andas genom, med en tillhörande mask som ser ut som en gullig anka :p Men masken tycker hon inte alls om ! Hon skriker rätt ut varje gång vi tar den över munnen och näsan =( Men Nu har hon börjat med att andas direkt från den där apparaten ovan, och det går mycket bättre!

jag hoppas verkligen inte att hon får vanlig astma senare.. Usch vad jobbigt för henne i sådana fall..

 

 

På torsdag kvällen var det meningen att jag skulle ut på statt för första gången på ett och ett halvt år! (Om man inte räknar i januari då vi tog en nykter utgång) Men efter det här beskedet blev jag genast skeptiskt och ville först inte, men efter att Niklas övertalade mig gick jag med på det! Så klockan åtta kom Emelie å hämtade mig och vi drog till Malin P. Men vi hade inge förköp (typiskt!) Så vi gick till statt strax innan 9! Herregud,, aldrig mer först in på statt haha det blir lite segt de! Men det var kul iaf, dansade inne i dimman, träffade folk man inte sett på länge, drack lite, men var dukktig å drack vatten mellan varven, var orolig hur jag skulle tåla alkohol då jag inte druckit en droppe sen oktober -08! Men Efter 3 cider å en drink tyckte jag att jag var lagom lullig, behövde inte ha mer =) Klockan ett sade mina fötter ifrån hade gärnat stannat å skaka rumpan med resten av det hoppande gänget på dansgolvet men följde med hem när Emelie skulle gå.

Dagen efter vaknade jag pigg å glad - inte ett dugg bakis,, det klagar jag inte över! Men måste erkänna att jag tyckte synd om Svea... När hon vakna och kröp in till mig och började leta vant efter tutten (som hon brukar när hon inte riktigt vaknat till ) Men jag fick ta bort henne därifrån, ville inte ge henne bröstet när mna druckit alkohol, åh gud vad ledsen hon blev först! Så nej, inge mer alkohol till mig så länge jag ammar (även fast de bara är på kvällen & på morgon). Men när hon vaknade till och jag gick upp med henne var hon lika glad som alltid!

 

jaha hur långt har vi kommit nu då? Fredag, just ja..

 

fredagen blev en arbetsdag kan man säga klippte Anna och hennes sötnosar Joel & Rune, Min faster och sen även Anders. Skulle klippa 2 till men de skulle komma senare i helgen istället. På kvällen mådde jag skit.. Natten kom magsjukan smygandes på mig å jag fick springa in på toan, spenderade lite tid därinne..

lördag

Niklas skulle bort till Jönköping på Elmia mässan men fick tyvärr stanna hemma då jag fick springa på toan stup i kvarten. Det var nog lika bra de, för på kvällen blev även han sjuk.. Och inga påsk kärringar kom de till oss heller =/

Söndag

 

Jag mådde bättre men ville inte klippa folk så vi inte riskerar att smitta dem (skulle klippt 5 st i söndags, men de får bli framflyttat) På eftermiddagen kände jag mig stark nog för att gå ut. Jag och Svea tog över en timmes promenox i det vackra vårvädret! vi fick syn på tussilago!! blir alltid lika glad över att se årets första tussilago, väcker mysiga barndomsminnen!

Måndag

Mår även Niklas bättre!

Martin å svärmor kommer på besök och fikar lite!

 

 

 

Nu så gott folk! Det var min påsk... :P

Hoppas ni hade det bättre!!

 


RSS 2.0