blöt kväll på nöjes

haha vilken grymt kul helg de har varit!! förutm söndan,, men de får man leva med haha, då mår man som man förtjänar ;)
men åkte iaf iväg till karlstad hem till robin karlsson, där emellie väntade på mig, drog iväg å köpte lite kina mat, men den va huur osmaklig som helst!! som tur va hade ja käkat lite kykling rullader hemma hos mamma innan :P sen börja vi å snygga till oss ;D hjälpte henne med smink å hår, men tror hon hade en dålig hår dag för hennes hår va nästintill omöjligt å locka haha, fick väl til några iaf!
sen började komma folk å ja å emellie hade verkligen spridit ut oss i hans lägenhet med våra kläder, grejer, plattänger, smink, skor, - ja allt man kan tänkas behöva inför en ute kväll!
förfesten va rolig, å ja fick till snygga blåa drinkar hehe, å ngn grön :P
sen drog vi iväg till böjes, va erotikmässa där men den struntade ja i, vi gick in på nattklubben istället å röjjde lite ;) blev några rgatis drinkar å en fruktansvärt vidrig shot! päron konjak! fy!! vem bjöd på den???

å så lyckades vi fastna på ett kort oxå haha, snyggaste minen ever!!



jaja , den bjur ja på!! så ser ja ut för den delen i kort hår :P nu är de verkligen kort!!!!

här är lite mer pose bilder på oss innan utgång:

   



tack emellie å pöjker för en kul kväll!!!

o yeah!

ska snart till karlstad nu ;) då blire röjj ;D ska iaf bli grymt kul!!

besök hos sjukgymnasten

idag va de första gången jag var till en sjukgymnast, en början på en lång återhämtning ska börja,, fick ytterligare en tråkig nyhet..å det hade ja verkligen inte räknat med!! ja kanske inte kan köra igång med domarsäsongen sm jag vill till våren,, å jag kommer troligtvis inte kunna köra combat pass lr pump pass under vintern,, lr de närmaste 6 månaderna =(
de va som ett hårt slag som man fick ta emot,, jag som hade tyckt jag va jätte duktig nu, har inte tränat på 5 veckor,, 5 VECKOR!!! förstår ni vilken evighet det känns för mig?? å nu kommer de antagligen ta ännu längre tid,, fan jävla ljumske!! visst,, de kan gå fortare, men ja skulle räkna med 6 månader iaf... å jag skulle inte börja hårt med domarsäsongen sen.. å jag är så ARG!! usch!!

så nu i en vecka har ja fått lite tränings uppgifter, -gött tänkte jag, äntligen lite träning..
å vad ska ja göra? jo böja fram benet fram å tillbaka å i sidled,,, sakta sakta. å sen sträcka ut försiktgt ljumsken efteråt..
ja, vad hade man väntat sig egentligen? att man skulle bli bra på en gång? bara göra nå fjuttiga övningar så kunde ja köra igång med träningen igen... herregud, vad hoppas man på egentligeN? Får se det positivt nu iaf,, ja kommer juh att bli bra, men de kommer ta tid, men bättre de å att ja verkligen blir bra än att de bara förvärras hela tiden...

så nästa vecka ska ja tillbaka å få ytterligare några träningsuppgifter... så man blev inte så glad direkt...

korthårig!

jaha,, nu så har man kort hår! :P kommer ta ett tag innan ja kommer vänja mig vid det haha.. men nu blir de iaf å försöka spara ut håret igen när allt ä friskt! :D

nu ska ja till sjukgymnasten,, få hjälp med ljumsken,, äntligen!
igår blev en lååång dag på salongen! började 7.40 å slutade 21.00!!! gissa om ja va trött när man kom hem??? vissa saker tar mkt längre tid å göra haha !!! :D

ne, ska skynda mig lite slipper ja bli så stressad hela tiden :P
ha en bra dag!!

ljusparty

ikväll har jag varit på ljus party hos annelie =) lite mysigt så här mot hösten. jag köpte några te ljus med doft av kanel och nånting annat, gjorde att de doftade väldigt juligt, så dom ska ja tända fram emot december =) sen köpte jag nå annat ljus med doft av mullbär och vanilj tvist. härligt!! å det va så mysig stämning där, å gott fika med olika mackor å pålägg fick vi, plus lite choklad till kaffet, vilket aldrig är fel!
väl hemma har vi bara tagit det lugnt, inte gjort mkt alls, å de är bra skönt de med!

under dagen å förmiddan har ja varit med älsklingen i garaget, vilket va mindre skoj,, de är verkligen inget för mig!! att va inne i en lokal, skitigt rörigt med massa verktyg överallt å de man tar i gör att man blir svart om händerna... hmm nej tack! haha men får offra mig ibland :P

ikväll har våran honkatt varit helt knäpp!! hon har jamat å visat upp rumpan hela tiden, (hon är ej kastrerad) tror tyvär kanske de är dags för de om hon ska fortsätta såhär? den andra hankatten är juh det, så han har bara stirrat på henne som att hon inte va klok! så har han hoppat på henne å bråkat lite, å hon ligger kvar å jamar å vrider på sig,,, inte kul å se ens sötnosar börjar tänka å agera sexuellt,, iaf en av dom.. tycker de känns lite äckligt å se om ja ska vara ärlig haha man är juh inte van å se sina bebisar på de viset!!

nej nu ska ja kura upp i soffan med niklas, har tänt ljus i hela lägenheten, poppat en skål med popcorn å nu är de bara jag å en film som fattas hihi ha en bra kväll!!!


mitt omdöme från lilla VM

fick nyligen ett brev hemskickat från värmlandsfotbollsförbund,, där det stod om sina egna insatser i Lilla VM. vad som va bra, vad som inte va bra å vad som kan förbättras/ska tänka på.

så här stod det:

Det här var bra:

Alert hela tiden
tydliga tecken med flaggan
löpstark och snabb
sidledsförflyttning efter linjen
bra med i linjen
tar frisparkar i sin diagonal
kontakt med HD             (huvud domaren)


Det här bör förbättras:

bra kan bli bättre                    

Samarbete med HD:

Fungerade bra

Helhetsintryck:

Alert och på tå hela tiden. Löpstark och kvicka ben. Var bra med i linje. Bra snärt och tydliga tecken med flaggan. Har mod att gå in och ta frisparkar. Kontakten med HD fungerade bra.



alltså inget som va dåligt :D gissa om man blev glad å lite stolt? å med tanke på att den andra dagen hade jag sjukt ont i min ljumske, men bet ihop! :P

så hoppas man håller i sig å kan bli ännu bättre på linjen nästa år, tycker dock de är roligare å va ad än hd,, men bra med båda erfarenheterna =)

muffins!

gjorde väldigt goda muffins när älsklingen fyllde år! å alla som åt dem älskade dem oxå, så det va lyckat att bjuda på till kaffet, är är receptet om ni blir muffins sugna ngn gång ;)



Muffins - Hallon & vit choklad 
12 portioner | Normalstora formar, 12 st/plåt


2 dl socker
3 ägg
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl
100 g smält smör
50-100 g hackad vitchoklad
Hallon


--------------------------------------------------------------------------------

Vispa ägg och socker pösigt.
 Smält smöret. Blanda mjöl,
 bakpulver och vaniljsocker och rör ner.
 Tillsätt smält smör och blanda i hop till
 en jämn smet. Rör ner hackad choklad.
Fördela i smeten i formar.
Tryck ner ett par hallon i varje muffin.
Grädda ca 15-20 min, ugn 200°C.


en bra bok!

om ni någon gång ska läsa en bok,, kan ja verkligen rekomendera er att läsa "GÖMDA" av Liza marklund,, de är en sann berättelse å man blir verkligen berörd å arg när man läser den,, det övergår mitt förstånd att en människa kan vara så elak mot en annan, både psykiskt å fysiskt! det är inte sant hur sjukt allting fungerar runt omkring, det svenska rättsystemet, folk på telebolgen, människor runtomkring som ser allting utan att ingripa, hon som inte lämnade honom i tid! ja arg å ledsen blir man, men det är en riktigt bra bok!!! fast hemsk...
ja ska absolut läsa de andra böckerna om den här tjejen, finns ett par till..

ja det va ett bok tips!


love me!

har försökt å grejat med min blogg lite,, men är sjukt otekninsk, så jag kan inte få min blogg å se bra ut,, inte än iaf,, är envis iaf haha  vill ha en mer personlig utsida på bloggen å snyggare design, men som sagt, skam den som ger sig!!

på måndag gäller det... mitt hår ska väck! så söndertrasat efter blekningar, salta bad, resan, platt tången, fönen, handduken, borsten ja allt som hjälper till att förstöra ens kvalitè om man inte gör på rätt sätt... men har juh sett Posh bild i den nya frisyren å den är grym på henne!!



nu ska inte ja göra riktigt lika kort, vill ha kvar hår fram till ansiktet då jag inte gillar mina ansiktsdrag nå vidare :P



idag har varit en sån där lugn härlig dag med inga måsten,,,, va dock till niklas mormor å grattade henne lite å fikade. Träffade åter igen linda med lilla bebisen, å han är helt underbar!! han snusade å sov i stort sett hela tiden..
igår gjorde ja å älskling tacos! Mums va gott de va!! längesen vi åt de nu! så de va efterlängtat haha!

på onsdag ska ja till sjukgymnasten, ska bli intressant å se vad dom säger,, de värsta är att jag fortfarande känner av ljumsken ibland, men vill gärna inte erkänna det.. vill inte tro att man är skadad, vill bara vara bra å kunna träna igen! vill inte förvandlas till en tvättäkta soffpotatis!! 

åh,, jag min slarvmaja har tappat bort mitt halsband jag fick i 18 års present,, hittar det inte någonstans =/ å jag struntade i att betala försäkring på det i år,,  fortsatte bara med försäkringen till armbandet,, å de skulle ja inte gjort.... jaja det är lätt att vara efterklok..

frisyr visning, essentials looks, karlstad!

det va ja på igår å det va en riktigt bra visning! många användbara tiops å ideer. så nu vet man lite mer hur höst å vintertrnderna ser ut ;) å mycket korta frisyrer å bra korta luggar, hett!!! ska klippa mig kort ja med,, men inte pga av visningen igår,, utan att de har gått av så förbannat mkt! så går det när man blonderar, plattar, frotterar å drar i håret.. lever som sagt inte som ja lär,, vet exakt hur ja ska göra för att undvika detta men gör rena motsatsen ;) thats me! men en fräsch kort frisyr med lite längre längder vid luggen ska ja nog ha,, för de där med kort lugg är inget för mig, har alldeles för ful panna för de, men då anpassar man de på ngt annat sätt så det passar mig :)
deras tolkning av trenderna som kommer delade de in i 4 st katogorier,

Gothic Romance men med en romantisk tuch, så de inte blir lika hårt men fortfarande lite mystik i looken. den här stilen utstrålar en elektrisk känsla, med krusigt hår och färgat löshår placerad mitt bland långa, mörka hårlockar. Glödande sexig och förödandekvinnlig. Blandning med både mjuka å hårrda texturer. Regnbågsskomrande reflektioner av ljus & färg leker bland de mörka dova nyanserna.

country life, (bo-på-landet-i-lonodon-look)  varma, jordnära, härliga bruna nyanser. den här stilen fångar den fräscha renhet och naturliga oskuld som kännetecknar en landsortsidyll och leker med varma nyanser, naturbaserade färger och mjuk textur

Eccentric Vintage  en mer romantisk stil, frisyrer med hästsvans, flätor eller utslaget hår - med en modern stil. väldigt feminin, men ändå stark och modern

Sculptured Form beskrivs med ord som, djärv, ren enkel och absolut helt rätt! en arkitektonisk attityd.


älskar att gå på visningar! man blir då mer intresserad att bli en bättre frisör än vad man är idag å inte nöja sig med att bli ngn mellanmjölksvariant. Mer inspirerad att göra nytt å komma på nya saker å se grymt duktiga frisörer!
å innan visningen (som hölls på blue moon bar i karlstad) bjöds vi på en helt underbar buffe! det fanns olika sallader, marinerad chili, biff, kyckling bit på spett, räkor, lax, brieost, olika dressingar mm. mm. =) lite annat än en kladdig macka man fått de senaste gångerna :P fast då har de iof varit visningar med frisörföretagarna... men ändå....

i veckan har ja fått mitt nordiska intyg att jag har gått frisörutbildning, å gjort mina timmat samt klarat av gesällbrevet, så nu har man fått ett slags intyg som man ska ta med sig om man vill söka jobb utomlands =) längtar etfter att utdelningen av gesällbrev ska ske snart oxå... är juh snart ett år sen känns de som!! (maj iof,) ordförande sa att de förmodligen skulle bli efter nyår,, så de är väl bara att fortsätta att vänta =/

nej nu ska ja nog gå å sova,, upp igen imorgon... ha de så bra!


älskling 20 år!!

idag fyller älsklingen år =) igår va a uppe å bakade muffins, kola kakor å i morse gjorde ja iordning muffins med vit choklad å hallon i =) riktigt mumsiga blev de!! så gjorde ja en tårta oxå såklart ;) blev lyckat alltihop, bara att de blev lite stressigt innan alla kom, men så blir de alltid haha så nu håller ja på å laddr upp inför kvällen,, kommer lite folk hit sen blir de å gå ut på statt å röja lite,, se om man blir kvar längre än sist :P

men nu ska ja hoppa in i duschen å göra mig i ordning lite! ha en bra kväll!!

bilder från undervattenskameran =)

jag va iväg till expert igår å hämtade ut bilder på mig å niklas när vi snorklade i grekland ^^ härliga minnen är de iaf, Niklas va dock bättre på å ta kort än vad ja va haha








   
      
  

oxhälja!

i helögen bar de iväg hem till filipstad, å de va dags för oxälja, en klassiker i filipstad hehe alltid kul å komma dit å få updates vad som hänt sen sist å träffa gamla kompisar ^^
fredan åkte ja å älskling hem till mamma i nordmark å sov där, bara tog de lugnt. på lördan fick ja hjälpa både mamma å ida med deras hår å gjorde oss iordning, sen runt ett tiden kom vi in till stan, å prtecis när vi kommer fram börjar de å regna! vi tog en runda, men va ganska blöta om fötterna å jag mitt smartskaft hade tagit på mig ballerina skor, får väl skylla mig själv, fast snyggt va det!! haha iaf tog vi en pas å gick in på ett, å där hade dom bara vanligt kaffe? jaja vad ska man förvänta sig? så de blev en kopp varm choklad, ville ha varmt i mig. Efter vi hade torkat ett tag va niklas sugen på å åka hem igen å de ville ja med, men skulle träffa emellie å linn. Som tur va blev jag övertalad att stanna kvar i stan, så jag skulle få sova hos Emellie å åka hem med Jenna, Jenny & Chris dagen därpå.  Perfekt!

så skulle vi börja göra oss iodning inför kvällen , åkte å hämta pizza, lämnade av kläder hos emelie, åkte hem till linns föräldrar hämtade ett par skor, sen in på konsum för å köpa lite chips å dricka till festen samt ett par strumpbyxor till kvällen =) efter vi hade krånglat färdigt å fått i oss lite pizza turades vi om duschen, och ja fick hjälpa dem med deras hår å smink, brukar bli s när man är utbildad frisör av en konstig anledning :P å jag satsade på å ha utsläppt lite halvlockigt hår med uppsatt lugg, blandade mjuka små våg lockar med några slingor med trippeltången. Kul när man har långt hår igen! men när ja hade satt upp luggen tyckte ja inte att jag passade så bra i glasögonen så de fick stanna kvar i väskan..
runt 8 kom de första å sen började en riktigt bra å rolig förfest! blev lyckat tyckte jag!!

efter 11 va de dags att dra sig till öltältet, hade dock gått till en annan fest lr något men alla skulle dit så de va bara å följa med. för att komma in i öltältet kostade det 100 kr! 100 kronor för att komma in i ett provisoriskt tält med fullt av gräs å lera på backen, något coverband som spelar några klassiker låtar å fullt med fulla människor som står u hoppar för fullt längst fram, hehe jaja men det hade kunnat vara roligare, å min kära pappa va där, bra i gasen,,, å hans självförtroende för kvällen va de inge fel på haha! herregud.... =) man tappade titt som tätt bort de man va med men då hittade man alltid några andra å prata med. lite som de ska va ;)
men när de stängde tog de lååång tid innan man kom hem till emellie å då va man inte själv, hehe partypinglan hade druckit ganska mkt å så va de några av hennes killkompisar som inte hade ngn sovplats längre så när vi är på väg hem får man reda på att 3 andra killar ska sova hos henne oxå :P å hon smart som hon är,, föreslog att man kunde sova hos daniel så kunde ja ringa om de va ngt haha neeee,, tror inte direkt att niklas skulle gilla det direkt ^^ så jag beslöt mig att gå in å sova där, hade sovplats hos farmor oxå men de va på andra sidan stan.. orka...    å när ja kommer in,, haha obetalbart! skulle haft en kamera med mig! 4 st försöker ligga å trängas i en ca 1.10 säng å an av killarna ligger halvt som halvt utanför, den synen såg bra rolig ut.. envisades med att ja kunde gå ut o sova på soffan men hennes syskon går upp tidigt så de blev inge med det.. så min sovplats blev.... på golvet!! bland hennes kläder å ett stort gosedjur (nasse) som kudde! haha ja de va tur att man va onykter iaf, annars tror ja inte att de hade varit så bekvämt ;) så hela helgen har varit lite komiskt inte som man trott att den skulle bli, men jag hade kul iaf ^^

dagen efter va bra seg,, med all rätt kanske.. men hann iaf gå en sväng med isabelle å sen en sväng med mamma å dom på marken, sen bar de iväg hemmåt, till min egna säng å niklas! skönt ;)
tack så mkt för skjutsen för den delen! det va jätte snällt!!

...

ibland så orkar man helt enkelt inte längre. ibland måste man bara ta ett djupt andetag,,, andas..
å förhoppningsvist blir de bättre =)

en puss!

det fick jag från en kund idag hihi en liten tös på 1 1/2 - 2 år jätte söt va hon! å som tack för klippningen fick jag en puss på kinden utav henne ^^

imorgon efter jobbet ska ja till Dennis i örebro å färga å klippa honom igen :P så imorgon kommer de bli sent,, men de får väl gå! =) sen på fredag har ja inte bestämt mig om ja ska åka hem till mamma å sova där lr om ja åker direkt till filipstad på lördan,, de får vi se..
nu ska ja ner å boka tvätt tid då vi inte hann tvätta allt sist :P



      me in Thassos!
på väg upp till ngn teater där de va grymt fin utsikt!! men usch va jobbigt de va å gå upp dit i värmen,
 å ändå va de sen på kvällen vi traska upp dit haha

mysdag!

inte gjort så mkt ikväll,, myst med älsklingen å lyckas gjort en riktgt god kykling gratäng!! hittade ett recept på internet å nedrans vad gott de blev! så tänkte att jag delar med mig av receptet, kan verkligen rekomenderas! speciellt om man gillar lite kryddigare mat ;)

Tillagning
½ kg kycklingfilé
1 röda paprikor
4dl mini cremé fraiche
1,5dl matlagnings grädde
Drygt 0,5 flaska mango chutney sweet & chilli
½ msk curry
1 vitlöksklyfta
½ tsk sambal oelek
Salt
Vitpeppar


Bryn kycklingfilérna, krydda med valfri krydda.
Dela dem sedan i ca 4 skivor på längden.
Lägg skivorna i en form.
Hacka paprikan och strö över.
Blanda cremé fraiche, grädde, mango chutney,
sambal oelek och kryddorna + vitlök (pressad) med elvispen.
Häll blandningen över kycklingen och grädda i ugenen 30-40 min i 200grader.

Serveras med ris



hmm har lite svårt å se mig själv med glasögon faktiskt, ca 1 1/2 vecka kvar tills jag får dem,, å min lillebror sa till mig när jag va hemma:
caroline, hörde att du ksa få glasögon.. Stackars dig!!

å såg så där ledsen ut för min skull hihi söt han är ;) men ska faktiskt bli skönt å kunna se helt tok bra, inte anstränga sig så när jag kör bil å att man kan se texter klart å tydligt!

nu ska ja kika på CSI med älsklingen, å sen blire Dexter!! :D :D :D


en sliten Caroline gör sig redo för lite lunch på grekland...


RSS 2.0