3 Månader

så stor blir lill pluttan idag! Ska bli kul å se hur mkt hon har växt och hur mkt hon väger nu, har inte kollat det på 4 veckor. Så nu blir det nog skillnad mot förut :)

idag har ja satt i lite mer löshår på Jenny. Tångn va för tok för varm till en början vilket resulterade i en blåsa på tummen  :P
Sen kom Emelie hit så passade ja på att duscha medans hon kollade till Svea. Vad fräsh man känner sig efter en dusch! haha

Imorgon kommer älsklingen hem igen! skönt att veckorna går någorlunda fort när han är borta. Men ska nog gå å lägga mig å mysa med min lilla ängel nu..Men ni får ha de så bra!


bilder på mig å Svea ute :)

 

 

 

 

 

 

mammas lilla tös.. <3


godnatt

nu blir de sängen å krama kudden..... och niklas å Svea - Såklart!! :D




mina små älsklingar!!




de bästa i mitt liv! <3

CHOKLADBOLLAR!

det fixar niklas å svea med ute i köket nu :) men han kommer in nu med skålen så jag får blanda,, :P tack för den!!
Svea är så söt i sin nya klänning hon fick av farfar häromdan. Så tjusig!! lite roligt att titta på hene, för just nu sitter hon och är helt ine i tvn som är på,, är väl mkt färger och ljus som är intressant att kika på. Det ka hon roa sig med väldigt länge hihi

nej ska väl blanda lite här å rulla lite bollar ;)




bilder på en badfia!!

här är lite kort på när Svea badar i baljan för första gången:












så otrolgt go är hon!! åh! :D

varit på föräldragrupp igen =)

och hela familjen va trötta i morse, så vi kom 10 minuter sent då vi inte vaknade förrän kl 9 och 10 skulle i vara där. Till min stora förvåning när jag kikade ut genom fönstret på morgonkvisten, ser jag SNÖ!!! redan? visst har väl hört att de pratade om de på vädret lite men inte trodde ja att de redan skullebli snö.. Nu har allting visserligen regnat bort. men usch vilket busväder att gå i!
Idag stod barnmat på shemat. Fick lite tips och lite matlådor med barnmat med oss hem. Direkt efter föräldragruppen ilade vi iväg tll synsam där jag skulle prova ut kontaktlinser (bra att ha som ett alternativ till glasögonen då jag är väldigt dålig på att använda dem)

och nu är vi hemma igen och jag vänar på att mamma ska höra av sig så jag vet om de blir nå nordmark i helgen. Men jag tvekar på det då Svea oxå är lite sjuk.. bättre å ta en myshelg hemma kanske? Men har sett fram emot helgen.. Vi var bjudna på 40 års kalas och skulle va kul att göra sig iordning lite och träffa lite folk, samtidigt som Svea kunde vara med. Men det går väl fler tåg.. =)

ha de fint!

 

Älskling och Svea på cafè

där ser hon riktigt stor ut, lillgumman min! <3

och suger på tummen som jag gjorde när jag va liten ^^


ska man bli sjuk nu oxå?

efterkontrollen gick fin fint!inga pinsamheter här inte ;) alla vären och allt såg bra ut, så det kändes bra! Och jag bokade tid nästa fredag för att sätta in en kopparspiral (vill helst INTE bli gravid inom kort nu igen hehe)
barnmorskan var försenad i 40 minuter så va borta hemifrån nästan 2 timmar, och med en förkyld å kinkig liten Svea hemma med Niklas är inte så jätte lyckat då hon blir otroligt mammig när hon är lite små sjuk. å är det mysigast att ligga vid mammas tutte och vila :)
när man kom hem var de bara att mata henne och fräsha till sig lite igen då vi åkte direkt till Karlstad. Niklas skulle hämta nå chip där och jag passade på att inhandla mer dregel hakklappar till Svea.
hemma igen - mat tajm till Svea & jag passade på att äta lite jag med. Sen iväg till träningslagret å körde veckans andra combat pass. Till min stora förtjsning hade de ändrat programet och tagit med 3 gamla godingar från andra äldre pass - sjukt kul!
ikväll orkade jag mer när jag tränade, sist körde jag nog på för hårt i början.. ( kan juh inte kämpa på som man gjort tidigare) men nu hittade jag min takt!
på väg hem åkte ja förbi jet å skulle tanka lite när Niklas ringer och jag hör en ledsen skrikande svea i luren. Gissa om det skar i hjärtat då? trampade lite mer på gasen och självklart när man har bråttom  är det fulltmed bilar i snigelfart ute. Eftersom det var ett bra tag sen jag tanka glömde jag tillfället bort de självklaraste rutinerna vid en tankning, men får tacka en snäll kines som kom fram och hjälpte mig haha :D snurrig ibland kan jag va!
sen (dum som man är) tog man vägen bort till den gamla lägenheten, så et tog liiite längre tid att komma hem än vad jag hade hoppats på. Rusar in och får en jätte ledsen Svea i famnen och hon tystnar direkt.. Och man lovar sig själv att aldrig lämna henne igen. (även fast hon har det jätte bra med Niklas får man ibland dåligt samvete när hon blir så ledsen)

efter lillsnuttan fått mat, tar jag en lång och varm dusch! och börjar känna mig så där man mår inan man får feber, fryser lätt, utmattad i kroppen, huvudet känns tungt och små ont i halsen. Så nu försöker jag inbilla mig att det bara är kroppen som är trött och att jag INTE ska bli sjuk!

men de blir nog att krypa ner i sängen snart å läsa lite och snosa på min älskade ängel!


efterkontroll - vill säga gynundersökning!

japp det är vad som står närmast på shemat,,, inte det roligaste jag vet. Men har dragit ut på det lite länge nu. Ska egentligen kollas upp efter ca 8 veckor men nu har de gått närmare 12.. jaja, bättre sent än aldrig.
efter det blir de lite roligare,, en tripp till Karlstad :D alltid kul att komma ut lite!

lyckades göra en inbakad fläta på mig själv idag! Inte illa pinkat när det var hundra år sen sist! haha
nej, in i duschen fräsha till mig lite där nere, kanske skule prova på vad någon annan hade lyckats med,, - Glitterspray!! hon skulle ta å lyxa till med lite parfym till den nedre regionen, men blev visst lite fel. Och det hade hon inte märkt förrän hon hade gått därifrån, undrades över varför gynekologen hade muttrat när hon låg där... Pinsamt... men livet bjuder på fullt med pinsamheter och de enda man kan göra är att skratta åt de och bjuda på sig själv! men ingen glitterspray för mig idag! ;)

ha det gott!



sötnosen min!








Åh vad jag älskar henne!
Hela min kropps fylls med värme varje gång jag ser henne!
Du är det absolut bästa som har hänt mig, min älskade Svea.
Jag önskar att vi ska kunna prata om allt när du växer upp. att du känner att du an komma till mig när du har problem. Vill att vi alltid ska stå varandra nära.
för mitt hjärta är fyllt med kärlek till dig ska du veta,
mammas lilla tös...






Vill ha!!



det är den fulsötaste hund jag kan tänka mig, å längtan efter en sådan sötnos är störreän någonsin!
för jag är ingen person som är särskilt förtjust i stora hundar, och jag har alltid sagt en jag var liten att jag vill ha en bulldog och en annan liten hund med små tofsar på öronen, kommer inte ihåg vad det heter just nu, men jag vet att när Svea blir äldre och vi kanske har skaffat hus så ska jag ha en sån här sötnos! en engelsk bulldog passar mig perfekt, liten, mullig, och dreglar å snarkar! haha :D










sådan urgullig hund!
kanske inte en hund som orkar springa långa sträckor, men ändå! :D

äntligen!

har vi fått internet igen! härligt! konstigt att man känner sig så låst utan internet, men nu är det fixat!
lite update på vad som hänt de senaste dagarna:
vi har flyttat!
varit ute å fikat med vänner
myskväll med tjejerna i den nya lägenheten
varit å handlat på ikea ett flertal gånger
varit på baby cafe
satt i löshår å fixat min utväxt - så skönt!

sen har  det hänt en sorglig sak men det orkar jag inte skriva om än, det är för nytt..


idag har vi fikat med martin och gått lite på stan. va till hans nya lägenhet å kikade hur han bor. sen åkte vi till örebro så martin fick köpa en ny tv :) efter det blev de hem till oss så lagade jag lite mat till oss tre.


så det är lite vad jag syslat med .
just ja! var iväg å tränade för första gången sen graviditeten :D körde ett combat pass! nedrans va kul det är! det va ca ett år sen sist, så lite ringrostig var man hehe å konditionen var inte som den brukar vara, men det ska det bli ändring på! imorgon ska jag dit igen! (får passa på när niklas är hemma, annars kan jag bara träna på helgerna tråkig nog å på helgerna är de inga combat pass,, så får passa på när tillfälle ges!)

med min viktminskning går det bra, har nu 6 kilo kvar att gå ner, och jag har fortfarande inte ändrat min kost, är bara ute å  går å försöker köra nått träningspass i veckan.

nu ska ja kika på tv å mysa med mina älsklingar!

RSS 2.0