nu är de sagt

har nu tackat nej til jobbet i karlskoga,,, börjar min halvtid den 22 november.. vad som händer sen... de märks :D



idag blev de strömavbrott på jobbet! va vid 5 halv 6 eller nå,, å ja stod i shamponeringen med min kund,, så ja skulle precis börja lippa, som tur är har ja platsen närmas fönstret så lite ljus fick ja å som tur va kom ljuset tillbaka lagom tills ja skulle börja med uppklippningen,,  annars ha de varit en bra dag på jobbet idag =)

imorgon är de fredag!! gött!! :D på söndag ska ja å emelie till marieberg å shoppa lite =) på lördag ska vi till mamma i nordmark å hjälpa med huset igen... som sagt,, de är mkt å göra där :P

men nu ska ja äta lite.. ha de gott!!

hopeless

frisör anställningarna i kristinehamn hade redan blivit tillsatta.. usch, nu börjar de vrida sig i magen,, vad ska man göra?? måste bestämma mig ang jobbet på självfallet den här veckan annars är de kört på den salongen,, varför krångla egentligen? när man har fått ett erbjudande om heltid? Jo man har varit van vid en kanon bra salong där kunden alltid kommer i fokus.. å där har man hittat sin plats =) å kollegorna trivs bra med en oxå, så de vill inte att man ska sluta.. känns som man är världens dilemma,, ska skicka några ansökningar senare idag, men ingen är i nrheten här,, å några är utomlands,, men åka bort har ja nog inga problem med, distans förhållande har man klarat av förut å ett år borta från varandra är skit jobbigt, men finns kärleken där så är de absolut inga problem..
hmm som sagt,, tusen möjligheter å tankar flyter i huvudet på mig nu,, å bra ont i magen har man fått efter allt tänkande å oro...  
men imorrn ska ja göra en provomgång inför ett bröllopp om 2 veckor, ska fixa både håret & make upen så de ser ja verkligen fram emot! hoppas ja mår bättre imorgon nu iaf då..

ne nu ska ja skriva några ansökningsbrev ^^ ha de gott!

wha wha wha!

nej,, idag kunde ja inte bestämma mig,, så ska kolla upp lite andra alternativ,, så får ja bestämma mig tills nästa vecka,, så ja inte förhastar mig,, kanske går på halvtid fram tils sista dec iaf så kanske man flyttar istället se? fortfarande 3 månades uppsägningstid på lägenheten,, men ska kolla upp allt till veckan så får vi se vad de blir sen =)
nu ska ja nog krypa til sängs,, ska hem till mamma imorgon å hjälpa henne med de nya huset, ska måla lite å leka lite duktig ;D ha de bäst!!

16e oktober

idag har ja å niklas varit tillsammans i 1 1/2 år! tiden rusar iväg.... =) å det finns tusen saker man vill hinna me å göra innan saker och ting blir försent, å saker man vill göra innan man skaffar familj, för när den dagen kommer vill ja känna att ja hunnit med en massa saker innan ett nytt liv börjar =)

å min blåa pärla rullar på å niklas frågar hela tiden om han kan ta den istället för sin,, hmm hur var de där? varför skulle ja skaffa en egen bil?? haha ;)

en titt i framtiden

idag på lunchen åkte ja till mitt nya jobb... ja,, så får de bli,, jag ska börja jobba där, iaf, fick kolla runt på salongen där, de visade upp deras produkter,, å ja har inte arbetat med någon av de här produkterna!!! kommer ta en stund att komma in i det.. å de har ett annat bokningssystem som är lite krångligare.. men de blir en stor utmaning nu iaf.
å priserna är de stooor skillnad på, å tiderna å servicen för en klippning... men ja ska gå in å göra mitt bästa, göra de bästa av situationen, ingen dröm salong direkt, men en bra lösning för tillfället då jag inte har råd med ca 6-7000kr i månaden när ja nu tjänar mer än de dubbla...
å de verkar vara bra tjejer där iaf å emelie finns där å de kommer att underlätta jätte mkt för mig! henne ska de bli kul å jobba ihop med!

sista dagarna räknade

nu kommer de bli förändring i mitt liv, både på gott och ont... känns trist å lämna de jobb man har nu, för trivs ganska bra på jobbet å trivs kanon bra med mina kunder!!!! men idag fick ja reda på att ja va tvungen att gå ner i tid på 50 % de är juh absolut ingenting!!!!  så under hela förmiddan snurrade tusen tankar i mitt huvud... om niklas skulle bli arbetslös nu i november,, hur skulle vi göra då? hur skulle ja göra med min bil jag nyss köpt? Hur skulle de gå med mina planer om resor?? om jag blev ledsen? klart jag blev, ville jag visa det? såklart inte... funderade om man skulle flyta, men vart? hur snabbt man kunde lyckas få tag i ett nytt jobb, skulle man börja ng utbldning?
nej fy! den här dagen har varit hemsk!! men de har fått sig en vändning...å ja VET att 50% inte skulle funka för mig, speciellt inte om ja vill bo å leva som jag gör nu.. å att jobba på 2 olika jobb känns inte rätt,, alltid ett jobb som blir mer eller mindre lidande.. men nu har ja ryckt i lite trådar å de kommer nog att sluta med att jag ska säga upp mig på sköna rum på fredag om allt går vägen, då börjar ja jobba heltid den 24 november (skulle ha börjat halvtid på sköna rum den 21a) å om ja säger upp mig på fredag har ja ca 1 veckas ledighet imellan, en tid ja kan spendera att läsa på om den nya salongens produkter å färger, komma dit å lära känna de som jobbar där..

få en inblick i min nya vardag..det är blandade känslor vill jag lova!! Usch!

STOPP!!!



väldigt bra kampanj vecko revyn har dragit igång med.. NU FÅR DET VARA NOG! den är visserligen gammal, men den har dragit igång igen! mkt tack vare Blondinbella...


endast  var femte person som blir våldtagen anmäler det,, å jag kan förstå dem, med tanke på att de flesta fall läggs ner å åklagre å polis inte tror dem,, inte konstigt att hundratals kvinnor å tjejer går den tysta vägen å mår skit, men de måste bli ändring på de!! fan man får juh längre straff om man har tjuvskjutit ett lodjur än om man har våldatigt?? hur f*n går de ihop??? och de ska dattas och duttas med dom som blir anklagade,, "åh de kanske hade en jobbig uppväxt å mamman och pappan va inte snälla,, bla bla bla.." Bullshit!! det ger väl ingen rättighet att kränka en annan människa på det viset??

var med å skriv ert namn på namn insamlingen vecko revyn har på sidan: http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

japp japp!

nyss hem kommen från jobbet,, en lugn dag igen, fan va trist de är!! ganska mkt å göra på eftermiddan c'dock men förmiddan bra nedrans dött!! emelie sa att dom hade också hade de väldigt lugnt på salongen.. .tycker om när de är mer å göra, dagarna går fortare om inte annat :P
jag min slarvmaja upptäckte när ja kom till jobbet imorse att ja hade glömt saxarna hemma!!! hallå?! hur klantig får man vara?? så ja fick låna chefens bil å åka å hämta dem,, (niklas hade tagit min bil i morse å jag ville gå) så de va juh bra början,, eller inte... å jag har haft sjukt ont i huvudet den här veckan, speciellt i dag,, tycker ja inte om! haha men vem gör de??
3 st elever har kommit å frågat om praktik plats nu 2 st från frisör ettan som skulle ha nu på fredag å en från skrantaskolan som ville komma nästa vecka.. men vi tar dock inte emot nå andra elever än dom från frisör, blir juh för tråkigt för dom,, de kan juh ändå inte göra så mkt.. å nu på fredag passade inte nå bra för jeanette har semester å blir lite tråkigt om de bara är en frisör...

älskling är iväg å grejar med min bil nu,, hehe han börjar få övertag nu? :P

imorgon ska vi kanske till kristinehamn å spela disco bowling å käka mat, trippel date blir då hihi ska bli kul!!
nu ska ja städa lite här hemma.. roligt värre....

kram kram

bruuuuum!

igår fick ja klarbesked från banken =) å de resulterade i att ja å niklas drog till göteborg efter ja slutade jobbet, (dvs kl 18.00) å där fann jag min skönhet...så nu har jag  köpt en bil!!! min andra bil å den kan verkligen inte jämföras med den gamla audin ja hade, hehe den bilen va en 88:a medan den här är en 01:a så klart mkt nyare å fräshare!!! ingen värsting bil, å de va ja inte ute efter, ville ha en liten smidig, bensinsnål bil.. å de har ja verkligen fått!!! jiiiises va lite den drar!! halva bensinkostnades blir de ungefär med den här haha    å det är en Peugot 206,, en blå blev de,, den ja färgen ja ville ha, hann någon före på.... Men min dröm färg på bil är juh gul hehe sport gul, de är lite fräna ;)
men nu brummar ja runt i min blåa skönhet =) igår kom vi inte hem förrän efter 2 på natten,, gissa om man va trött då?? uscha!
och idag efter jobbet drog vi in till öret, där blev de inhandlat lite saker till bilen ;

doftgran, vattenmelon (rosa)

bil mattor, svarta med rosa kanter 399:-

baslåda med riktigt bra ljud i!! (niklas installerade dem nu ikväll,,, dunk dunk dunk......

en rattmuff,, fast ingen luddig,, haha en svart, med strass på varsin sida,, blev snyggt :)

å sen lite mer små plock,,, men nu har ja en bil iaf, å musik ja kan lyssna å dunka med haha ska städa den ordentligt på insidan till helgen om ja får tid över, fullbokad i vanlig ordning är man.


så där ser pärlan ut,, inte helt pjåkig... kanske inte min dröm bil men perfekt för stunden!
(slipper man köra niklas skrutt volvo med trasigt avgassystem) hehe

äntligen!

nu ska ja iväg å träna! dock inga roliga pass, bara hålla till inne på gymet,, å får som sagt göra små små träningar för höft å ljumske,,, men sen ska ja köra med mage å rygg igen, känns härligt!!!
ska dock komma ihåg å ta ut kontanter, de tar juh inte kort på träningslagret >=/

nej nu ska ja dra iväg =)

ha de gott!!

3 tjejer kan oxå ha kul!

å det blev bevisat igår haha!!!
jag, Charlotte å sara satt å förfestade lite hos mig vi var dock bara 3 men usch va galet de blev!! haha
sen utgång på statt, va väl inte så mkt folk ute men kul iaf, dansade å stojjade å skrattade åt närgångna människor, shottade i baren å mådde fin fint!!
charly blev dock bra i tagen haha!! gumman då! tänkte lägga ut lite bilder från när vi fjantade oss hemma hos mig,, dock inte alla bilder, blev väldigt många :D

                                      








haha ja.. de va det de :D å underhållningen,, ja den bjöd Charlotte på!!!
you go girl!!!

äntligen fredag!

gött!!!! å inte behövde ja jobba övertid idag ^^
igår åkte jag hem till mamma i nordmark, kollade på idol å heroes..  sen efter 22 åkte ja till filipstad, hem till emellie =) skulle hjälpa henne med håret, så kladdade i lite färg ( fick för övrigt stå i källaren då alla redan hade gått å lagt sig haha) sen åkte ja hem igen, på väg hem tillnordmark dunkade jag musik för fulla muggar  :D :D (måste juh hålla mig vaken när ja kör i skogarna hehe...
sen imorse, åkte ja till tandläkaren å där gick de galant!! inga hål lr ngt,, men fy va dyrt de är,,, 660 betalade ja för en vanlig undersökning, å då hade ja 300 kr rabatt!!! men de får de vara värt, bara de inte blir nå krångel med tänderna..
efter bsöket drog ja vidare till kga å jobbade, å hela dagen har gått riktigt bra, bra kunder, bra arbeten!
å nu ska ja göra ett städ ryck här hemma,, passar på när inte niklas är här, för då blir inte lika mkt gjort :P

imorgon blire utgång igen med charlotte =D - å ja som sa att jag aldrig ville dricka nå mer sen förra helgen hahamen de behöver juh inte bli lika hårt! nej nu ska ja fortsätta här, ha en härlig fredag!!



hemmafru,,

lite så känner jag mig ikväll,,
efter jobbet åkte vi iväg å handlade, sen hem, niklas stack till garaget.. ja dammsög lite i hallen mm, gjorde iordning matlåda tills imorgon samt förberedde maten tills ikväll, allt mellan pauserna på idol,(vill ej missa det) hehe å så har ja nu gjort iordning med disken, så i nästa paus ska ja börja diska :D

måste erkänna att jag verkligen älskar den nya juryn!!! dom har verkligen glimten i ögat ;)


sen blir de juh premiär med greys anatomy, får inte missa!!

annars idag,, inte gjort mkt, jobbat, varit till sjukgymnasten, fått lite bannor för att ja gått i högklackat,, får tydligen inte göra de heller på några veckor =/ att de kan vara så illa med en kroppsdel man tyckt, funkat helt ok?? jaja till veckan ska ja åter till träningslagret å köpa gym kort,, men kommer dock bara vistas i gymet i början. men alltid en bra start!

imorgon ska ja exprimentera med emellies hår på salongen ^^ hoppas de kan bli bra!
ne nu ska ja fortsätta kika på idol å se hur de går för tjejerna!

RSS 2.0