fortfarande ingen dator...

vill så gärna lägga upp massa bilder på lill pluttan nu!!! men det får vänta ett tag till antar jag. suck!

här hemma har ja lyckats få lite julstämmning åtminstone, granen är pyntad, lussekatterna är bakade, alla julklappar inslagna å väntar under granen.. och det doftar jul!! det tycker vi om!


imorgon blir det paus i julstöket, ska på begravning i Filipstad.. och jag har ingen aning om vad ja ska ta på mig,, vill inte komma i helsvart precis.. ingen ide å dra på mascara imorgon, kommer säkert komma en å annan tår. får leta fram nå fint som man kan ha,,hmm måste juh ha någonting ändå!


idag va vi ute på långpromenad i snön - härligt! lyckades till å med få med Niklas! ;) han har man inte sett mycket av i helgen.. han har haft fullt upp med bla biobesök, utgång, fixa med bilar å en massa annat :) kul när det händer saker! ska försöka väcka niklas å övertyga han å hämta ett glas vatten åt mig,, lite nytta ska han väl göra? ;)

att vara stolta föräldrar!










hittade lite bilder från dopet på svärmors dator ;)

sen den snyggaste trion + Svea! :




lite svårt å försöka le på alla kort,, haha
å alla tre har löshår... snyggt de! :D



den sötaste är givet iaf,, älskar dig gumman min!!!!

att fortfarande vara utan dator..

och det är fortfarande lika tråkigt! har fått så många fina kort från dopet som man längtar att lägga upp! Dopet blev verkligen jätte lyckat!! kunde inte bli bättre,, eller ja,, önskar att man hade haft lite mer tid att prata med alla som var där, men lite små prat med de flesta hann jag med iaf! ska berätta lite mer om dopet sen när bilderna kommer att läggas upp.

Nu är hela familjen hemma, Niklas med. han blev tråkigt nog sjukskriven fram till januari.. Men skönt att ha honom hemma över jul :D 
Den här veckan har vi varit till Örebro å köpt lite julklappar och varit till läkaren med Niklas. På tisadan var vi på babycafe å myste med resten av bebisarna. Idag var det föräldragrupp och vi lagade ännu mer mat =) Och Svea fick smaka på en majs krok för första gången :D riktigt kul att se när hon äter något annat än bröstmjölk hihi vilka grimaser våran unge kan göra ;)
senare i dag överraskade Niklas mig med sina kunskaper i köket! För en gångs skull blev det inte bara makaroner å köttbullar,,, nej då, nu slog han till på stort å gjorde falsk fläskfilè med potatis och egen gjord sås! Hoppsan! var kom det intresset ifrån? prisade maten och hans talang i hopp om att överraskningarna ska fortsätta och att det inte blir till en engångs-förteelse. å maten var riktigt god! så det lyckades du med älskling ;)

ikväll drog jag på mig joggingskorna å träningsdressen och gav mig ut i joggingspåret med Martin, och fyyy saaatan vad jobbigt det var! sprang ca 3 kilometer, men det räckte för stackars otränade lilla jag! stannade ca 4 gånger för att varva med kvickt promenerande. som sagt, min kondition är INTE som den var för över ett år sedan! men det ska det bli ändring på!! hoppas Martin har tålamod med mig å vill springa fler gånger med mig, då kanske ja kommer ut lite oftare. Och nu när Niklas är hemma kan jag komma iväg till lagret å träna lite - GÖTT!!
men nu behöver jag inte träna för att gå ner så mycket i vikt längre. har bara 1 1/2 kilo kvar att gå ner,, så har gått ner 20 kilo på 4 månader och tre veckor,, det är inte dåligt det :) Synd bara att man inte kunde träna bort bristningarna :P


Inte nog med att jag är utan dator,, jag har glömt min mobil i Filipstad!! Snacka om utstängd från den övriga världen :P utan möjlighet för andra att få tag på mig.. Om de inte kan Niklas nummer vill säga... så ni som försökt fått tag på mig utan att lyckas - där har ni svaret :)




sötaste Svea 




sover gott,, åh vad jag älskar hennes kinder!!!!!!




sån söt mössa Svea fick i dop present av min lillasyster som hon hade gjort i slöjden!



att vara utan dator

det är inte kul!!! men konstigt nog så överlever man haha
är just nu hos svärmor och ska äta lite pannkakor. Sen ska vi ut å leta granris, måste göra lite jul fint på verandan och altanen. Mysig tid nu framöver med alla förberedelser inför julen. Den som får mest julklappar i år är... Svea! suprise suprise!!
men då vet ni varför man är as dålig på att updatera :)

ha det fint så länge!!

RSS 2.0