PIP!

det blir att PIP iaf, tar med mig MIn älskade Charlotte då  Niklas inte var i party humören.. Om han inte hinner ändra sig tills imorgon vill säga, men de är tveksamt.. Så imorgon blir de partaj! ska dock döma på lördag, men inte förrän kl 16. Så de ska nog gå bra. Sen Söndag ska vi spela match, så då ska jag nog inte dricka på lördan,, iaf inte så mycket ^^ Matchen är inte förrän på kvällen, så skulle de slinka ner en cider eller 2 så tror jag inte att världen går under för det.  Niklas är helt underbar spm erbjuder sig att vara hemma med våran lilla ögonsten så man  kan få komma ut lite. Och är det något är jag bara ett samtal bort.

Tycker att solen kan få titta fram de närmsta dagarna, man blir lite piggare än när det är sånt här tråk väder!


ska nog ta mig en jogging tur i regnet sen,, så har man fått någon form av träning idag, då våran fotbollsträning blev inställd.. Jag känner att de behövs!

hemma igen!

Efter en mini semester till Stockholm!  Svea har fått åkt karuseller för första gången ! Tittat på aporna vid Skansen, klappat en orm! och blivit lite kultiverad och kikat på olika  museum =)
en väldigt lyckad semester med mina småsyskon och mina 2 älsklingar!

Fast jag är glad att vi inte var där längre  med mina älskade syskon haha för skulle jag få höra ett till "vaddå" tror jag att ja skulle få spjuck!! :D

1 ÅR!!!!!!!!!! :D

för de är ingen vanlig dag, nej för det är Sveas födelsedag - HUrra hurra hurra!!!!  Åh min lilla skrutt fyller 1 år idag!! <3 tänk vad tiden går fort!!
Så idag har de varit kalas 3ggr om!! Och hon har fått öppnat en hel del paket och verkat hel nöjd!! SÅ kul att se henne  när hon försöker öppna paketen ^^ och när hon letar i kartongerna som blev över om de va någotmer i haha så söt hon är!!

Hemma gjord Hello Kitty tårta blev det, och bullar, muffins, kakor, chokladbollar, kola hjärtan mm. Så fick hon smaka på tårta för första gången. Och DET gillade hon!! Mmm vad hon smaskade när hon fick en egen tårtbit :)
Bilder från kalaset kommer upp snart.

Så länge kan ni få se några bilder från de senaste året ^^


1 år sedan.. åh vad bebis sjuk man blir när man ser bilderna!

 

 

2 månader!

 

 

3 månader

 

4 månader

5 månader <3

 

 

ca  6  månader

 

haha !

 

 

8 månader

9 månader

 

då var den lugna tiden förbi :D nu är det äventyr varje dag. Måste undersöka varje hörn och skåp!

 

 

Blåbär är gott!

 

 

hittat en ny kompis!

 

11 månader och fortfarande lika underbar!

 

 

 

 

Gud vad du är underbar och älskad min lilla skrutt!

är glad för varje dag jag får tillsammans med dig!!

du är mitt allt!

 

 


Mr & Mrs husägare :D

då var det skrivet och klart! Vi har nu ÄNTLIGEN blivit husägare!! vi ska rusta upp huset lite innan vi flyttar dit, så flytten blir i september. Så slipper vi för många hyror på en gång .

Åh jag bara längtar tills vi får nyklarna och kan börja göra iordning i huset. Så jävla underbart!!!!


Och idag jobbade jag heldag på salongen - jätte kul! och bara mina gamla stammisar,  så goa de är!!

På lunchen kilade jag iväg till BVC där Svea skulle vaccineras.  Och de där sprutorna tycker hon inte om!! Blev jätte ledsen när Jeanette stack henne i låret. Och när Jeanette skulle komma fram och sätta på ett plåster,  började Svea klättra på mig och ville  därifrån. Rädd för att få en tillspruta.. lill skruttan min..



Efter jobbet tog jag & svea en sväng förbi Anneli där Svea  fick plaska runt med fötterna i poolen, hoppa studsmatta och sparka lite boll.- trots att hon var jätte trött! Och jag fick lite potatis & morötter från deras grönsaksland =)

Imorgon kväll vankas lagfest ihop med herrlaget. Så jag håller tummen för fint väder!!! 


wohoo!

idag ska det ske!! Det vi har väntat LÄNGE på nu!!! GUd så härligt!!




Sen ikväll blir det fotbolls träning igen! Ska bli gött att komma iväg & träna. Även fast jag inte bara har suttit stillunder träningsuppehållet. Nej, jag har att varit i barkbanan och sprungit några varv, kört på träningslagret för att inte tappa allt för mycket ;)



Mamma klagade sist på mig att jag  såg  mager ut... Hmm inte den responsen jag vill ha ju!! Tränad- de vill jag se ut.. Mager - nej tack! Då jag inte försöker att eftersträva att se ut som en tunn sticka :P Och för er andra som tycker att man gått ner i vikt - ja det har jag,, och det känns härligt med tankepå att jag vägde 78 kilo vid den här tidpunkten förra året!  Men har aldrig hållt på med bantning! Och nu gör jag inget för att gå  ner i vikt. Tränar, men det är nog allt. Och det gör jag för att jag älskar det!!!
Och det känns skönt att kunna se sig i spegeln (med kläderna på) och trivas med sig själv! :)
SÅ sluta konstatera att man ser smalare ut tack!

barnrum!

 

 

De här tyg detaljerna har jag letat efter men inte lyckats hitta! SKa ha funnits på inreda.com men inte längre, synd, annars snygg färgklick i rummet men ändå flick aktig!

 

Bilden  är från notcot.com

 

Åh det finns så mycket fint!


*I N S P I R A T I O N*

ja som vanligt nu vid sommar tid är det väldigt dåligt med inlägg i den här bloggen.. men så ärdet.. Vi är fortfarande i full gång å kikar på hus då vi inte fått dem vi budat på än....  men nu ärdetett nytt på g som jag håller tummarna för.  Dock är det mer att göra på de här huset än några av de andra, men tror det kan bli jäkligt fint!

Och det jag längtar mest efter är att få inreda Sveas rum! finns så mycket fina barnrum så oj oj oj! Men jag är ganska säker på hur jag vill ha de  i hennes framtida rum ^^.  Lite ljusrosa på väggarna, en fototapet, en del av väggen med grriffel färg (så man kan måla direkt på väggen) och de flesta möblerna i vitt och sedan saker och detaljer i rosa och turkost.. Det kanske  kan vara något? här  kommer lite fina inspirations bilder till barnrummet!

 

 

 

 

En sån här sittpuff ska inhandlas snart iaf och en i cerise! Finns att köpa på mio!

 

Den här randiga är lite snygg med, men går nog inte i stil med de andra..

 

Vet inte om man ska köpa "vanliga" stolar och måla dem  själv i vitt eller lyxa till de med de här:

 

 

Otroligt söta bokstöd!

 

Matchande ram

 

Snygg lampa och ha till "eventuella myshörnan"

haha

annars den här är¨ju ganska söt:

en av alternativen till fotoväggen,, men lutar nog kanske mer åt den andra.. Fast det vet man inte förrän man vet dels vilket hus det blir och hur rummet ser ut :D men än så länge i  mina tanker är det något sånt här jag är ute efter

 

 

fin leksaksförvaring,, finns på www.ellos.se

åh jag älskar den här vagnen!

 

mer princess saker, finns på de flesta nätbutiker som har barninredning

 

Coola hyllor :)

 


RSS 2.0