ultraljud!

nu har jag och älsklingen äntligen varit på ultraljudet! jag va ganska nervös innan måste ja säga hehe och måste erkänna att man va lite smått orolig om det var fler än en där inne.
men allting gick jätte bra! när vi kom dit fick ja lägga mig på en brits och drog ner byxorna lite så man kom åt magen ordentigt. Sen hällde hon på en slags gel på magen, å de va kallt!! brr.. och sen helt plötsligt såg man på skärmen framför sig, sin alldeles egna bebis, var inte alls så svårt och urskilja näsa,mun, armar och ben, som jag hade trott. Och själva känslan att få se bebisen på den där monitorn gjorde en alldeles varm i hela kroppen, man nästan fylldes av en annan slags kärlek.. Min lycka kändes total!!! Niklas såg lika fascinerad ut =) efter att barnmorskan kollat upp lite saker började hon berätta om det vi så, var armarna var, hjärtat, magsäcken, urinblåsan, fingrar och tår.. och de är en riktig liten vilding vi har där inne hihi låg inte still en minut under undersökningen! vände sig, tog upp fötterna mot "taket" tittade mot oss, gapade, viftade med armarna sparkade iväg med fötterna.. ja helt underbart att se!! inte konstigt att man har kännt att det har rört på sig därinne :D
niklas undrade om man kunde se var de var för kön, och det kunde man (fast de är aldrig 100% säkert så man ska inte ta för stort allvar på vad de säger angående kön)  men hon va så säker hon kunde bli iaf så nu vet vi vad vi "eventuellt" kommer att få *tihi* så vi får väl se sen då om det stämmer eller inte =) men tänker inte avslöja något än.
annars såg allt bra ut, va lite längre gånget än vad vi hade trott såde va roligt.  så det nya förlossningsdatumet är 27 juli,, inte så mkt skillnad men de känns såå mkt roligare att de kan bli några dagar tidigare. Så då går jag in i vecka 19 imorgon redan. gud så underbart, är så glad!!!
4 st kort på bebisen köpte vi, ett när den har benen upp i luften och även ena handen, ser lite lustigt ut ^^

ja som sagt,, finns inga bra ord som kan beskriva hur man känner just nu, är inne i ett slags lyckorus haha

och nu ska ja måla naglarna lite, titta på en film å vänta tils vi ska iväg till sjukgymnasten, sen kommer pappa hit, ska bli så kul att få visa korten från ultraljudet för honom!  och vid 18.30 blir de gesällbrevsutdelning!! :D :D :D

ha en fortsatt trevlig dag!!

förväntansfulla och lyckligt blivande föräldrar!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad spännande det låter! :)

Du måste snart avslöja vad ni eventuellt får :P

Är nyfiken! :)

2009-03-04 @ 20:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0