nya bilder =)

image79


image80


image81

nu sska ja sova lite! ha de gott!!

packat å klart!

ja iaf nästan :P håller på å tvättar så ska ta med mig ett par mysisar som hänger på tork nu =)

jag tror helt allvarligt på att jag har drabbats av ngn slags förvirring, lr rejäl glömska! herregud,, :P när ja åkte till dennis i måndags hade ja juh lyckats å glömt kammen,, kul å klippa utan kam! det är juh som att äta soppa utan sked.. om man har vant sig med å klippa med kam är det verkligen skitsvårt utan! haha så det blev endast tacos å lite råttatoijee lr hur de stavas :P
sen igår fick dennis komma hit till oss å bli fixad,, när man är virrig som jag är. så fick väl ja bjuda tillbaka på mat så det fick bli lite thai.. inte helt fel.
idag har man glömt lite fler saker,, som sagt.. jag är inne i ett "glömsk stadium" just nu =)

hann ner lite på stan iaf på lunchen,, köpte 2 par tights från hm å ett par gråa mysiga benvärmare från jc sen blev de en ljus stake från guldfynd, jättesöt!
så va ja på jakt efter en mössa men det hittade ja ingen =(  å inte har de blivit ngn  ny jacka,, suck... får ta min gamla peak.... lånade en jacka från mamma,, den är väldigt skön men inte är den snygg :S haha jaj jag tar med den iaf så får vi se,, har med mig 3 par jackor å 2 par termosar haha

              
image78
älskling har hittat en rosa julgran! haha han föreslog att vi skulle köpa den ;P hmm......... :D

å niklas mamma ska se till våra katter när vi är borta,, åh ni förstår inte hur mkt jag ser fram emot söndagen då man får se sin älskling igen!!!!!!! åh underbar känsla! hihi då blir de mys! :D

så har ja glömt å köpt cider till resan :S så det får bli lite vitt å rött under helgen.. och om det inte blir så mkt åkande så blir de mer afterski hahaser fram emot badtunna, bastu, härliga backar, god mat! de ska bli kul =)

 Carro klarade sitt teori prov idag :D grattis gumman!!!!!!!!!!!

en vecka kvar..

tills älsklingen kommer hem,, åh vad jag längtar!!!! ska bli helt underbart å få hålla om dig igen, pussa å krama lite på dig!! å då ska vi åka iväg å julhandla =) de blir mysigt det!!
image73

åh jag fick en present idag! haha tydligen ngn som vill att ja ska börja träna??? haha fick ett 10 kort på träningslagret =D så nu har jag inte mer ursäkter ;) se om ja hinner dit den här veckan,, ska åka in till Örebro imorgon, till en kompis,, ska hjälpa honom med håret så blir de lite tacos! inte helt fel =D blir juh äntligen av,, har juh jämt så fullt upp tråkigt nog =/ å inte hann jag med å träffa rikard i helgen heller,, kom hem så sent i freddags från niklas mamma.. lördan jobbade ja juh hela tiden å idag va ja å hälsa på mamma.. få ta ett nytt försök om 2 veckor igen då!

å jag,, klantig som man är.. lyckades med å glömma min plånbok,, med körkort pengar å alla kort -allt! i bilen som vi har på jobbet i filipstad =/ så då skulle stina ta med den hem till sig så jag får försöka ta mig till storfor innan onsdag,, för på torsdag åker ja! å kommer hem samma dag som dig,, Mmm myser av själva tanken, du förstår inte hur saknad du är.. älskar dig av hela mitt hjärta niklas!!!




----------------------------------------------------------
gaah! när ska du sluta egentligen? börja bete dig lite vuxet för tusan!!!  ta ditt ansvar,, det är väl det sista du kan göra?? du säger att du bryr dig om mig, ingenting har förändrats, men varför håller du då på som du gör? blir bara arg å besviken.. hoppas du kommer bete dig bättre mot erik,, lr ja förlåt.. såklart du gör det.. det är juh den nya "lyckliga" familjen nu...

aldrig nöjd!

image71image72

fatta om man skulle vara nöjd med sin kropp om man hade sånna här fina platta magar =) och om man  vore ca 10 cm längre hihi de skulle inte va helt fel, men man ska väl vara nöjd med sin kropp säger de som vet, men jag som många andra samtycker inte i den uppfattningen :P det finns alltid ngt man inte är nöjd med, vare sig det gäller håret eller händerna :) men om jag fick göra alla mina ändringar som jag skulle vilja göra, skulle jag känna igen mig själv då? lr skulle man tappa sig själv på vägen? utvecklas det ett begär som är liknandes en rökare, som inte kan sluta utan fortsätter tills det driver en i fördärvet? hmm det vet jag inte...
men om man skulle bara fixa tex 3 saker och man fortfarande inte nöjd, å står inte ut å se sig själv i spegeln,, vad finns det då för lösningar??
nej jag tror inte att man (lr iaf jag) kan bli riktigt nöjd.. kanske för stunden lr för ngt år men inte längre, det kommer alltid dyka upp ngt mer man inte är nöjd med.

saker jag kan komma på nu på rak arm som ja skulle vilja ändra på är:
tandblekning
fixa snygga tänder å inte den där nedrans gluggen!
fast fin rumpa
platt mage
slanka lår (ej fotbolls låren)
brösten (dom är man nöjd med ena dagen, nästa dag hatar man dom)
ögonlyft på det högra ögat =)
mer kvinnliga händer
näsan (fått oturen å ärvt pappas potatis näsa haha )

sen så skulle jag vilja hindra gravitationslagen oxå haha rumpan faller ju ner 13 cm på en livstid :S lr om de va 30?? men de låter juh alldeles för mkt,, det kan inte stämma (får man hoppas iaf)

vissa saker man kan juh ändra på genom bra träning,, men jag har den (o)turen  att jag har vääldigt lätt å bygga upp muskler,, min rygg blir juh fan rena muskel berget om man tränar å det vill jag juh inte ha =/ vill bara se slank å fit ut, inte muskelknutte tjej :S samma med låren,, på body pump kör jag aldrig med vikter vid lår träningen,, inte ens de lättaste, står bara å gör utfall i luften haha men nog fan blir de muskler då med!
jag får skita helt enkelt å se sexig ut,, jag för nöja mig med å vara söt å busig.... haha

vill till solen!

image64

image65

image66


Ser inte dom här bilderna väldigt lockande ut?
åh vad de skulle va skönt å få komma till en krit vit strand, varm sol å alldeles klarblå himmel!
behöver få vila ut! =)




idag har det varit en kanon bra dag på jobbet =D haha åh vad ja har skrattat!
satt i hårförlängning på sara med idag, å det känns i tummen som man har tvinnat vaxet med :P kul å göra de som omväxling på salongen =)

sen har ja varit ute å gått med anette i 1 tim & 45 min =)
efter de blev de lite kaffe å smörgåsar följt av några timmars skvallrande, så jag har haft en riktigt trevlig fredag kväll. Imorgon ska jag iväg till filipstad å jobba... inte det roligaste lördags nöjet men de blir bra med pengar :)
börjar 13.30 å slutar 9 nästa dag :S sen ska ja passa på å hälsa på mamma, när ja ändå är i närheten.



åh nu är jag inne på å klippa korta frisyrer! tycker de är så himla roligt å bara " sliza" ur, å göra det spretigt =) fick lite extra tips på visningen förra helgen som jag har haft nytta av.
å nu är juh min sax fixad så det går mkt lättare å klippa nu än innan haha!

själv vill jag ha långt hår,, trivs mkt bättre i det, känner mig helt enkelt anken annars, det är något som fattas. Men vissa passar verkligen å både och, men som sagt.. det är kul å klippa å styla korta frisyrer men själv vill jag ha det efterlängtade hårsvallet (vilket som är på väg tillbaka nu, sakta men säkert )
även fast man inte kan tro det med tanke på alla som klipper av sig, men längre fram så =)

image67
Rihanna passar absolut bäst i kort =)

image68
På den här bilden är Paris snyggare i långt..

image69
Michelle Williams klär å båda, men hon ser yngre ut i det långa vallet. Riktigt snygga ögonbryn =)

image70
Lite bilder från frisörföretagarnas vinterkollektion 2007





goit

nu är jag precis hemkommen från en lång promenad med Anette ( niklas mamma) de va skönt å komma ut å röra lite på sig, fick bli promenad istället för en joggingtur idag så får jag ta springandet imorgon istället :P så ska ja å Anette ut å gå igen på fredag =) så nu ska vi båda ta och komma igång lite, roligare å gå med ngn än att gå själv =)

idag blev de en lång dag på jobbet,, kom därifrån 20.20!!!! så nu måste ja erkänna att ja är lite sliten.. men idag har ja även hunnit med å fått manikyr *weee* skönt & få sina naglar fixade, de behövs,, dom blir juh så sköra när man jobbar så mkt i vatten. tråkigt nog. men nu är de fina ett tag iaf :D




få ta ett ryck med min utväxt snart,,, den börjar synas lite smått tycker jag :P
i samma veva får ja passa på å sätta om löshåret, tappade en slinga i måndags,,
men de har hållt bra ;)


igår kom tina till salongen så tränade ja på å sätta upp frisyren till geällen på henne, å nu blev de lite bättre,
men uch vad fult de är med slöja på hår när allt är uppsatt :S
ja tycker de är mycket snyggare med lite halv slarvigt uppsatt hår,
men ändå elegant =)

här är en annan frisyr ja provade på igår:










image60

köpte en t shirt för ett tag sen :P


fick en ny tröja på jobbet nu oxå, men tycker dock att
färgen är hemsk på mig!! usch :P


förbereder lite inför jul rushen =D


och här har jag hållt hus mestadels idag och
fixat med bryn & fransar!





19/11

åh nu har ja precis kommit in från en stunds joggingtur :P åh fy ,,, de märks att de va ett tag sen man prang,, konditionen vek rejält kände ja,, så de blev bara 20 min av joggande :P men bättre de än inget =) blir mer på onsdag =)


i fredags hade jag en riktig drummel dag på jobbet :S herregud säger jag bara,,, när ja skulle svara i telefon blev mitt svar " ja det är Caroline" " lr ja,, förlåt, välkommen till Sköna Rum det är Caroline............. å i andra sidan av luren väntar en inte så fullt road tant till kund :/   sedan när ja blandade iordning färg till min första kund så står ja å pratar med jeanette,, då hon börjar snegla på golvet å säger med en liten bitter röst, " du spiller ut färgen på golvet"
hmm inte en bra början.. sedan har ja sönder en penna när ja skriver in en bokning,, sluddrar när ja pratar,  lyckades även med att hälla ut kaffet i vårat fika rum över våra korsordstidningar.. INTE MIN DAG!!
men tog dit älsklingen på eftermiddagen å färgade honom litegranna,, =) så snygg är han!

i lördags ringde klockan 04.45... :S inte fullt så pigg på att gå upp då.. in i duschen, försökte pigga upp mig så gott det går klockanväldigtförmyckettidigtpåenlördagmorgon! sedan 6.10 kom annelie å jeanette å hämte upp mig så åkte vi iväg å hämtade upp carina.. så var vi på väg till Borås..
vi skulle på frisyr visning mm där nere,, men ja kan erkänna att den visningen kunde ha kvittat! visst man fick några tips vad man kan använda till vardags men de va ingen special edition visning direkt =/  åh herregus vilka tjatter tanter det finns! inte ens vuxna människor kan hålla tyst under en visning eller stänga av mobilen, å sen när de ringer så har de ens mage att svara! herregud! tanterna är juh värre än oss!!!!!!!!!!!
 sedan åkte vi in till stan lr "knalleland" men vid den här tiden va ja redan riktigt uttråkad så inte ens lite shopping kunde muntra upp mig, ville bara hem till min goding.. saknade honom en massa mycket! men de blev lite jul pynt inhandlat iaf,, så va idol där oxå, va tvungen å ringa syrran å retas lite med henne,, hon är helt tokig i  dem :P sötis!

å söndan va inte någon rolig dag direkt,, har upptäckt att jag har blivit extremt känslig,, fick reda på att han skulle åka iäg till sthlm å jobba i 2 veckor.. 2 VECKOR!!!!!!!!! å länge har aldrig vi varit ifrån varandra =S *suck* ja blir juh självklart glad över att han får jobb men de är riktigt jobbigt å vara ifrån honom.... men lite ledsen blev man att...
å kl 3 i natt ringde hans väckarklocka å han åkte iväg...

så då är man ensam igen.. :P men han kommer juh tillbaka hihi å de är huvudsaken!

332981-1
vi på liseberg i somras ;)


att sakna någon

vad tomt det är hemma utan dig babe!! ska bli så skönt å få hålla om dig imorgon när du kommer hem!!
*mys pys*

haha idag på salongen hade jag en kund som hade bokat in för klipp, färg och sling och eftersom hon har långt å tjockt hår så tar de ganska lång tid så vi hade kryssat för ca 2 1/2 timme för henne, men sen när hon kommer säger hon att hon bara ska klippa sig! då hade man juh kunnat bokat in ngn annan under den tiden men nee!! åh sådana kunder kan ja bli tokig på!!! så i en timme och 45 minuter hade jag absolut inget å göra =( förstår inte hur de tänker ibland, Jeanette ( den andra frisören) berättade att hon hade haft henne några gånger å hållit på å bli tokig på henne varenda gång :P men så står man där, skit förbannad, men med ett stort leende på läpparna å trevlig röst, när man egentligen bara vill spy!!!!!!!!!!! blä! haha

sen på lunchen idag drog ja ber till ceveds å köpte den här: ( så har ja fjantat runt lite med kameran xå hehe)

passar bra när ja ska till sälen =D


sen idag efter jobbet kom Jenny å hämtade mig =)
satte i lite mer av hennes löshår, så hon fick lite fylligare hår ;)
vi fick oss ett gott skratt när vi kikade runt lite på datorn oxå haha!!!

åh blir så sugen å dra utomlands!! jag vill jag vill jag vill!!!



Imorgon blir de lite futsalutbildning i ap huset vid nobel :P
men vet inte om ja kommer å döma något innan jul,, har tackat nej hittills, men de är för att man har haft så mkt å göra hela tiden.. å jag måste träma mer!! nu börjar de på å bli illa :P hehe



bara att bita ihop

fan så långt hade inte jag tänkt,, eftersom jag går lärlingsår så har inte jag några timmar å ta ut därför har ja inte haft ngn semester i sommar,, å då trodde juh jag att jag skulle kunna ta ut semester nästa år.. Men det får jag inte =( för då har ja inte jobbat ihop de riktiga timmarna menar dom... så jag kommer att jobba 2 hela år utan en enda betald semesterdag lr ledig dag... visst jag älskar verkligen mitt jobb, men ändå,, känner mig juh redan sliten. på det sättet är skolan lite bättre med alla bortskämda men behövande lovdagar :P
åh jag som hade tänk att passa in så gott ja kunde efter Niklas tävlingar i sommar.. Fan,, de blir juh inge bra
*suckar djupt*
så hade ja tänkt å sticka utomlands i februari med carro,, men de kanske jag gör iaf, får visserligen inte betalt,, men måste få lite sol!!! =)

om 2 veckor bär det ut i det blå med jobbet =) och det här året bär det iväg till sälen =) torsdag til söndag :D gott å komma i väg lite.. men senast ja stod på ett par skidor va väl för ca 7 år sedan, å då slutade det med att jag krashade in i en gran haha men de här ska bli jätte kul för ja åkte jätte mkt när jag va mindre =) så ja ska väl våga mig upp igen ;) men nu har jag ngt mer å se fram emot =D
så får man passa på å leka lite i snön :D hehe
image47
hmm måste köpa något och ha på mig,, har ingen skid dress hemma direkt :P
image48
den här godingen skulle inte sitta helt fel =)


idag har de varit riktigt tråkigt på jobbet, om ja får säga de sj,, tränade i 4 timmar sen hade jag bara 3 st kunder på hela dagen å jeanette hade bara 1 :P och ja klippte en kund som va skit svår å prata med,, kunden visste inte hur den ville ha frisyren å sa typ ingenting, å jag tyckte att jag kände igen personen men kunde inte placera från vart :P det är nackdelen när man klipper ungdomar, de flesta är inte så pratglada å verkar inte ett dugg intresserade av hur deras frisyr kommer att se ut :P jaja

åh gud vad jag längtar tills sex and the city filmen kommer ut!!!!!!!!
då kommer Caroline Bli jätte LYCKLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image49

image50

image51


lista

ikväll ha ja varit lite uttråkad så ja har svarat på lite frågor, ni som inte tycler om sådana listor behöver inte fortsätta å läsa nu :P


Tio första:

Första bästa kompis:

Emelie Eklund & Linnea

Första bil:
Audi 100 haha

Första kärlek:
Erik

Första husdjur:
En katt :P

Första semester:
Malta (första utomlands) 

Första jobb:
Guide/ servitris

Första köpta skiva:

smurfarna! :D

Första piercing (förutom öronen):
Hmm de va nog i läppen :P usch haha  

Första konsert: 
Nordman i Eskilstuna

Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken:
cider hallon/lime 

Senste bilfärden:
Imorse från nordmark till Karlskoga

Senaste filmen du såg:
Transformers

Senast ringda telefonsamtal: 
Älsklingen

Senaste bubbelbadet:
Hemma hos mamma med Niklas =)  

Senaste kyss:
Med älsklingen igår innan han åkte

Senaste gången du grät: 
Igår kväll

Senaste måltiden:
Våfflor med sylt & grädde =)

Åtta har du nånsin:

Blivit arresterad:
haha nej

Blivit kär vid första ögonkastet:

ja 

Fastnat med blicken i någons urringning:
Japp

Fått ditt hjärta krossat:
Ja

Sagt att du älskar någon utan att mena det:

Nej

Haft ett one night stand:
Japp

Busringt till någon:
ja hihi

Sju saker som du har på dig:
1. niklas munk tröja
2. linne
3. bh
4. mysbyxor
5. Trosor
6. strumpor
7. halsband

Sex saker som jag har gjort i dag:

1. varit hos tandläkaren
2. kört bil
3. jobbat
4. bloggat
5. pratat med niklas =)
6.  ätit 

Fem favoritsaker utan rangordning (utom människor):

1. Mobil
2. platt tången!
3. sängen!
4. mitt smink!
5. MIna saxar!

Två saker att göra innan du dör:

1 Resa
2 gifta mig

En sak som du ångrar:

Hmm,, mitt liv som 14 åring :P

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 ? vad står där?
grepphandtag. Rörändrar på de handtag som passageraren använder för att hålla sig i,

 2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
katterna

3. Vad var det senaste du såg på tv?
C.I.S ny.. nu kollar jag på prison break

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.37  ja nästan haha 22.41 =)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
reklam på tv.n katternas kurrande 

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
när jag kom hem från jobbet å gick ut från bilen

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Bloggen som jag hittade den här listan :)

8. Vad har du på dig?
se tidigare fråga

9. Drömde du något i natt? I så fall ? vad?
gjorde jag säkert men minns de inte

 10. När skrattade du senast?
när jag pratade med niklas i telefon 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
en stor tavla över New York i svart vit, några hyllor, å 3 st tavlor till :P

12. Har du sett något konstigt på sistone?
nej,,, inte va jag kan minnas

13. Vad tycker du egentligen om den här listan?
hmm ja du :P

  14. Vilken var den senaste filmen du såg:
det har jag ju redan svarat på!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
en massa kläder !! å ett stort hus med mkt coola saker i haha å lite härliga bilar, :P  

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
hmm vet inte


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

att alla skulle ha lika bra tillgång til vatten som vi

18. Tycker du om att dansa?
jajamen! men ja dansar inte nykter ;)

19. Georde Bush?
öh va?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Flicka: Nova kanske hihi
Pojke: Kevin är lite sött

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Ja, i Barcelona då =)

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
du är förlåten

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
De som finner de är värda att svara på :)


Lista 1

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng
: Jag & Niklas
såg dig gråta: Niklas
fick dig att gråta: Pappa
fick dig att börja skratta: Niklas & mamma
du gick på bio med:Niklas =)
skickade ett sms till dig: Carro
kysste dig: Niklas
Kramade dig: Lillebror Calle
sa att hon/han älskar dig: Niklas
du hade sex med: Niklas :P



11/11 - 07

gud va helgerna går fort,, skulle vilja att de va dubbelt så långa mot vad de är,, men men,, imorgon är det en ny arbetsvecka.. å kan juh säga att den inte börjar något bra,, ska till tandläkaren kvart i 8 i filipstad,, anledningen till att jag går där är för att jag tycker att det är mkt bättre hos den privata istället för folktandvården,, för jag hatar att gå till tandläkare :S     Uscha! men där är första gången jag inte känt mig lika nervös å haft magknip i flera dagar innan,, så fjantig är jag haha :P 

så ikväll blir de att sova hos mamma i nordmark,, älskling sov oxå här igår men åkte hem idag för han ska iväg å jobba litegranna imorgon å kommer hem på torsdag igen,, det kommer bli så tomt utan dig i sängen,, så mysigt å vakna upp med dig ! *tihi* 
förut idag så tog vi ett varmt mysigt bad =) bättre än det badkaret vi har hemma, där har vi ett vanligt men här är de mkt större ;) hehe 
niklas har blivit stor favorit bland små syskonen :P så fjäskar han in sig hos lillebror med att ge honom lite fusk koder till ett spel, å de blev han juh självklart pojkarnas idol !! :D

 
jag måste bara passa på å klaga lite,, på en person som alltid ser till att synas i varje skvallerblaska som finns, med gärna uppknäppta blusar så att tuttarna syns bra tydligt :P jag pratar självklart om Ensamma mamma Susanne, åh! jag blir galen! hon finns precis överallt! man kan läsa om henne å hennes vanor, hennes viljor överallt! fine, hon har snygg kropp efter att fött barn, men hallå! jag skulle inte vilja att min morsa vek ut sig i massa tidningar för att hon va nöjd med sin kropp,,, men det är tur att man tycker olika :P men jag är bra trött på att se hennes plyte på alla skvaller tidningar :P blir skönt när den storyn tynar bort å folk har tröttnat på å läsa om henne :P
image46

att inte förstå

nu är jag inne i en period i mitt liv då jag vill bara spola framåt å se ngn vändning på allt jobbigt som uppstår hela tiden.. jag förstår verkligen inte hur du tänker ibland. när man säger ngt så överdriver du alltid allting..
livet är för kort helt enkelt,, den här veckan har kunderna bara pratat om elände, sjukdomar å cancer,, inte undra på att man blir nojjig, kanske börjar på å bli hypokondriker?? :P
å 3 nätter i rad nu har ja drömt samma dröm,, lite scary tycker jag att det är ;) tur att man har älsklingen å kura ihop sig med då =) jag vet ärligt talat inte hur jag skulle klara mig utan dig, förmodligen inge vidare,, visst, man skulle ha en nedrans massa pengar över haha men det spelar ingen roll! det är du som betyder mest för mig älskling!!
det finna vissa samtals ämnen man tydligen ska undvika om man är i ett förhållande har jag uptäckt :P några av dem är:
  • pengar (i vissa sammanhang)
  • tidigare relationer (väcker bara svartsjuka)
  • politik (konstigt nog)
  • vem som har rätt & fel (iallafall när båda är lika envisa haha)



frisör yrket

fick den nya frisör tidningen idag,, å där stod det om en debatt som är väldigt aktuell för mig eller ja,, det var =)
men den handlade om att det utbildas för mycket
frisörer än vad det finns jobb för, det va juh ingen överraskning. Av de ca 2000 personer varje år som går ngn form av frisör utbildning så har arbetsmarknaden bara behov för ca 400 med utfärdat gesällbrev, resten av de andra personerna utbildas till arbetslöshet, byter yrke eller börjar med svart jobb för att deras verksamhet inte går runt...vilket leder till minskade skatteinkomster för staten..
20 miljoner, så stor skulle Sveriges befolkning behöva vara för att alla sveriges 20 000 frisörer skulle ha full sysselsättning.
moraliska och samhällsekonomiska ansvaret ligger hos skolpolitiker och privata frisörutbildningar. Kortsiktiga lösningar som är lönsamma för tillfället kör de med för att skjuta fram problemen och överskottet av frisörer tons ner.
lite av konsekvenserna av detta blir för det första att unga utbildas till arbetslöshet
för det andra drabbas kunderna av icke full färda frisörer som ej har haft ngn praktikplats
för det tredje svartjobben ökar
för det fjärde så är det ca 80% av de som söker till frisör kvinnor och det leder till att många kvinnor ställs utanför arbetsmarknaden...

det är lite kusligt hur äl det här stämmer, kolla bara på min gamla klass,, alla går inte det här "lärlingsåret" , de hr redan bytt jobb. Och i de tidigare klasserna är de likadant. tråkigt tycker jag. bättre att skära ner eller begränsa antalet intagningsplatser.. så det finns en större efterfråga på frisörer och att fler får möjligheter till ett jobb =) det är min åsikt iaf ;)

att vara seg

ja man är juh lite halv seg idag =)
igår kom Charlotte hit vid 7, då började vi med å göra iordning lite tjej drinkar :) vi hade allt vi behövde, till och med en rosa shaker! :D hehe
sedan drog vi iväg till sara,, men innan stannade vi till vid sibylla å köpte korv =) å jag hade med mig min white russian dit =) ville ha med mitt eget glas haha
sen väl hemma hos sara vad det tyvär inge vidare drag å jag å charlotte tog taxi lite tidigare =) vi trodde att de skulle vara mkt folk på statt tidigt men där tog vi fel.. å den första människan man ser när man kommer ut från toaletten är anna, niklas x... bra tajming där :P jaja söt klänning hade hon på sig iaf =)
sen skulle ja å charlotte testa lyckan i black jack,, det gick så där :P hehe
sen blev de en riktigt lyckad kväll, kul å träffa gamla kompisar igen. =)
sen när ja skulle hem fick ja sällskap av mats, skönt å slippa gå hem själv å han bor juh nästan vid mig så det passade bra, kul å prata med dig igen,, va juh ett tag sen :P åh på vägen hem va de några killar som gick bakom oss å sparkade på en sån där jätte stor gummiboll, å den fick jag tag på :D jag måste sett lite rolig ut, springer i högklackat med en jätteboll framför mig ;)
å när ja kom hem pasade jag på att ringa älsklingen, det är bra tomt att sova själv i våran säng,,, men de gör mig glad när du har roligt hihi å du kommer juh hem idag, lr ikväll :D
å under hela förmiddan har ja sovit med katterna, jätte mysigt,, så gosiga katter som vi har, har jag aldrig träffat :)
å nu håller jag på å tittar på ex and the city =) kör ett litet sex and the city maraton :D

image45

Jag älskar dig av hela mitt hjärta!! ♥

att bli äcklad

image44

ja den här bilden säger juh ganska mycket.. visst dom säger att de älskar varandra, och att åldersskillnaden inte spelar ngn roll.. men med tanke på att Andrè Christen är bara 20 år och att Rikard är 48,,, så känns de ännu mer osannolikt att den kärleken kommer att hålla. Rikard säger att han vill ha ett stadigt förhållande, lugnt hemma liv som en nybliven förälder. att det är slut på allt festande. Och det kanske inte är ett dröm liv för en ung kille som livet precis har börjat för. Känns inte som att de skulle hålla i det långa loppet. och tyvär kan jag inte se vad Andrè kan se i Rikards utseende. Han kunde lika gärna vara pojkens pappa. Känns lite halv fel att ligga å gosa i sängen med någon som är i samma ålder om ens egna päron är.. Hmm nej tack!
men Rikards kommande turne handlar just om "för kärlekens skull" och att kärleken ska kunna hålla den här gången. jag kan bara önska dem lycka till, och hoppas att allting löser sig för dem å att de blir lyckliga tillsammans...


På jobbet har vi en hel del kvaller tidningar å man slutar snart att förvånas :P haha
har precis kommit upp från ett bubblane bad =) ska ta å städa lite.. älskling diskade juh aldrig innan han åkte hehe ;) sen kommer charlotte hit weeeii =) sen tror ja vi ska till sara lr om de va sandra hehe jaja på fest ska vi iaf :) sen blire lite statt igen =) goit de!

att vara trött

den här veckan har runnit iväg! å jag har varit hur trött om helst när jag kommit hem :P då känns det helt underbart att få komma hem, mysa ner sig i Niklas famn, känna hans värme. Åh helt underbart! du förstår inte hur mycket jag älskar dig =) du är mitt allt!!
image43


i onsdags satte ja i löshår på jenny =) så nu är hon långhårig å blond igen =) Kul å se lite bilder från napa =) det va nog den sjukaste resan jag varit med om,,även den roligaste :P men ändå skönt å fått ner båda fötterna på jorden efter det... ;)
haha en av mina kunder dissa min chef lite igår, det lät så roligt för annelie (min chef) blev lite paff tror jag ;) jag hade färgat ögonfransarna på en, å hon har varit annelies kund tidigare, men sen när vi gick ut från rummet undrade annelie hur det gick,

min ,kund - " åh det gick jätte bra, det sved inte en enda gång"
annelie - ja det va juh bra,, hehe men menar du att det svider när jag gör det på dig då?
min kund - " ja, Caroline har lyckats bra med mina ögon, för jag är juh så känslig vid ögonen, men hon är faktiskt riktigt duktig "
annelie
- jaha, där ser man. Vad bra då. och ser lite förvånad ut. =)

snäll man är,, *blink blink* känns juh lite kul med tanke på att jag inte har gått ngn hudterapeut utbln men det har juh annelie,,,

idag har jag varit häxa på jobbet :D hehe å hade extra erbjudande på barnklippningar ;) å ja va tvungen & ta av mig häxhatten en gång,, det va en liten kille som inte vågade gå in i salongen,, han stod utanför å va ledsen,, åh stackars lille kille,, jag tog av mig hatten å då gick det jätte bra.. åh tyckte så synd om han först,, men han fick juh en klubba av mig så då gick allt bra sen hihi
många som kikat in för att titta på häxan hehe ja,,, kul att man kan roa ngn iaf =) men det va juh inte meningen å skrämma barnen precis :P

image37

image38


här kommer lite bilder från min träning inför gesällen den här veckan :P




på den sista bilden gör jag ett tappert försök till att sy en brudslöja,, vilket gick sådär till en början :P giller inte å sy haha

nu ska ja ta å gosa lite med våra kissekatter,, niklas är hos jerry å myser lite ;) tomt utan dig ska du veta!
ha det gott!!

RSS 2.0