fussball!

måste ju meddela att vi vann matchen i torsdags mot Lersjöfors och det kändes ruskigt bra!! för är det något lag jag hatar så är det dem!! De spelar förbannat fult,, blir griniga över ingenting, gnäller för nästan allt, trycker armbågarna in i kroppen på oss andra vid varje markering och är otroligt osporstliga och dåliga förlorare!!!
Och de kände säkert igen mig som domare då ett flertal vägrade tacka efter matchen fast att jag  nu var spelare.. så omoget!!

Och jag min  klant lyckas bli skadad under andra halvlek.. PANG sa det sen låg jag skrikandes av smärta på gräset och visste inte vad jag skulle ta mig till då minsta lilla rörelse gjorde förbaskat ont. Kommer inte ihåg att jag såg någon överhuvudtaget.. men tydligenkrockat ihop med antingen en lagkamrat eller en motspelare. Ska jag vara ärlig så vet jag inte :P  Fick bäras av plan iaf och ligga med tryck över höften där smällen hade slagit till. och medans trycket låg på gjorde varje minsta rörelse ont.. Men när de tog av de blev de genast bättre och så småningom kunde jag börja vicka på foten igen :)  Jag lyckades till och med gå bort till omklädningsrummet av egen maskin.

Så nu har jag en svullnad stor som en knytnäve på höften (sidan) som gör ganska ont när jag sträcker ut benet helt eller när jag ska sitta med benen i kors..

Och i helgen har jag 9 matcher att döma i Bråten cup.. dock är de bara 2 * 20 min, så jag hoppas  att de ska gå bra. Sen har vi en sista hemma match på söndag innan uppehållet och då spelar vi mot Filipstad och vill så gärna vara med! jag får helt enkelt känna av imorgon på matcherna och se hur de går, känns de bra ärde bara att  köra.. Annars blir de varken mycket dömning eller match till helgen..

Åh vad jag trivs med  att spela fotboll igen! nu märker man verkligen hur mycket man har saknat det!!

tankar

det är jobbigt när man tänker tillbaka till tonåren.. Jag vill bokstavligen radera ett flertal minnen och händelser totalt!! När jag tänker tillbaka känner jag INTE igen den tjejen jag var då, Jag skäms....
Men som min underbara vän sa till mig; det är det som har hjälpt till att forma den du är nu,

Men tänk om man kunde gjort det på annat sätt. Sluppit att såra så  många människor, sluppit bli så otroligt sårad själv. Skulle vilja reda ut saker som folk tydligen tror hände, skulle vilja säga förlåt till de människor jag sårade, skulle vilja radera ut några människor ur mitt liv. Jag önskar att jag hade haft en  vuxen att stöttat mig emot. En vuxen opartisk person att talat med.. Usch vad jag har börjat tänkt tillbaka och jag AVSKYR det!!! Och ofta blir jag förbannad på de två som borde hjälpt mig ordentligt och  inte gjort det värre för mig. Det slutade bra tillslut..  men inte tack  vare dem. Och när det väl hände var allt redan förstört.  Redan för sent!   ÅH vad jag hatar att jag börjar minnas mer och mer. Saker jag hade lyckats låst in och trodde jag hade gjort av  med nyckeln. Icke..

fan...


Varför kommer alla mina minnen tillbaka nu för?? Varför mår jag dåligt av det som hände för 10 - 12 år sen?? 


jaja.. thats it..suck it up!


oh yes!

Jag vill ha! jag såg, jag kände, jag älskade det från första stund! NU håller jag tummarna så att de blir blåa att detta kommer att gå vägen!!! :D

De där med hus..

Kan vara riktigt svårt ibland. Igår var vi å kikade på ett här på gatan. Huset i sig var väldigt mysigt och fanns möjligheter att göra det riktigt fint nere i källaren. Men får man besök som är längre än mig å niklas får de gå böjda när de är där nere :/ Inte så kul kanske.. köket var mindre än vad vi har, men med riktigt snygga skåp och golv och ett stort skafferi man kan gå in i. Trädgården och "Sveas rum" älskade jag!  men summerar man allting så tror jag tyvärr nackdelarna vinner..
Inga ordentliga garderober - fast väldigt mycket förvaringsutrymmen!
Lågt i tak i källaren
man kände av viss fukt nere i källaren
uppvärmningen
ingen plats att ställa vissa möbler vi har
inget badkar - fast de skulle kunna ordnas
dusch nere i källaren
en pytte pytte liten toa på entrevåningen...
huset hade bara 3 sovrum, så blir vi fler snart är vi genast trångbodda igen.


Så imorgon ska vi iväg å kolla på ett nytt hus. I immertorp.. 5 km utanför stan... Lite tråkig då jag älskar läget här :D Men det var väldigt många som skulle på visningen så budgivningen kan bli väldigt hög om vi skulle vilja vara med. Nackdelen med de huset av bilderna att döma är väldigt liten tomt, svårt för gäster att parkera, ligger en bit bort. Men ska dit å kolla, känna hur det känns. Och tycker vi att det verkar okey så kan de räkna med oss i budgivningen! Skönt att man har de klart med bank osv så man har chansen att titta på hus utan att veta att de aldrig kommer att gå. Men nu är sånt fixat.. :D Sen är de bara att hoppas att Niklas kan återgå till jobbet inom en snar framtid. då han fortfarande är sjukskriven....

Åh det är så skönt nu, för lillskrutt kan somna i sin egen säng utan att man sitter brevid henne nu, få se om vi bara haft tur de senaste 3 nätterna eller om de kommer hålla i sig * Hoppas*

 

En gammal bild på mig å Svea när vi myser i soffan




För övrigt så känner jag mig helt slut i mina ben!!! tog rejält på dem igåt på fotbollsträningen, sen körde vi på med easy line i förmiddags och sen löpnig i ca 90 minuter.. Sätter sig fint de! Se hur man ska orka med ännu en fotbolls träning imorgon å sen ett killer pass på fredag? :D Nog fan ska jag få upp konditionen ordentligt! Dömingen idag gick fin fint! Kändes bra mycket bättre än när jag dömde rävåsen - bråten. Tjejerna tror jag oxå var nöjda med min insats. Men gjorde en miss vid en hörna. Men tyvärr kan man inte hinna med å se allt. Även fast det är mitt jobb. Tycker fortfarande de är roligt så jag kommer nog hålla på ett tag. att man får över 700 kr för att träna å blåsa i pipan är inte helt fel det heller ;) (och koncentrationen är på topp då, går inte att sjunka in i egna tankar då ine eller stå och grubbla över ett domslut alldeles för länge, för så kan det vara kört!)


träna!

Ska strax åka iväg för att köra ett easy line pass med min underbara svärmor :) Ska bli kul att få med henne igen, har lyckats att dragit med henne på ett IW pass tidigare. Nu blir det premiär för henne med EL !
annars står tvätt på schemat idag och senare ikväll ska jag till Åtorp för att döma lite fotboll. Min första match i div 4 i damer som HD, ska bli spännande!

Nu ska ja hitta nått att träna i, då jag inte hade alla hästar hemma imorse när jag slängde i tvätten och tvättade alla tränings kläder.. så nu är de blöta.. Smart Caroline,, smart.....


RSS 2.0