Extensions!

denna vecka har det handlat en hel  del om hårförlängningar på jobbet. Och lyckats att få två nöjda kunder som fått längre hår - kul! Lite sugen man blir att skaffa långt hår igen :) men väntar ett tag till, är ju relativt nyklippt så får försöka vara utan ett tag till. Håller som sagt på med en ny blogg där den kommer vara mer inriktad på mitt jobb som frisör.. Men har inte kommit iordning med den än, så tänkte ändå dela med mig av slutresultatet på hårförlängningarna denna vecka. Extra stort tack till Medelene Tiger & Sarah Mossfeldt som gav mig tillåtelse att lägga ut bilderna :)

Madde :)

 

 

 

Madde fick vi använda två paket till, då hennes egna hår är väldigt tjockt. annars skulle det se ganska fejkat ut. innan gjorde vi slingor så att det skulle smälta in bättre och det tyckte jag att vi lyckades med.

Här har vi Sarah :)

 

Till hennes hår använde jag endast ett paket. Räckte gott och väl då hon har tunt, fint hår i sig själv. Till båda tjejerna sparade vi maximal längd, för att de ska kunnas sättas i fler gånger samt klippas fler gånger. På Sarah slingade vi håret innan i två olika nyanser för att få bästa resultat och även denna gång blev det kanon!

 

Kul när man får göra lite annat än att "bara" klippa hår =)


vattenkoppor?

jag tror,, är inte säker, men jag tror att min plutta eventuellt har fått vattenkoppor.. Faktiskt så hoppas jag att så är fallet, skönt att bli av med den sjukdomen någorlunda tidigt..  får kika mer på henne när jag kommer hem ikväll om det har blivit mer prickar.. då är det bara för henne och stanna hemma i minst 10 dagar.. trevligt.. hmm inte LITE rastlös hon hinner å bli under den tiden.. jaja skönt att få det överstökat om hon nu har det..

Just nu är jag på salongen och ska strax gå ut och dela ut lite informationsblad om salongen ut i brevlådor i Kristinehamn. Hoppas jag inte förfryser under tiden, för satan vad kallt de är!!


Salong Agaton

måste ju berätta lite hur det har gått för mig under mina två första veckor på salong Agaton i Kristinehamn :) första dagen var blandad med nyfikenhet, förväntan och ett härligt pirr i magen =) Kastades genast in i det nya kassasystemet och salongens rutiner, med lite hjälp lyckades jag tillslut med kassan och alla dess tillhörande koder. Tur att man fortfarande är ung och lär sig snabbt ;) Sen allt eftersom lärde man sig både kaffemaskinen, var alla produkter finns, tvättsystem osv.. Sånt där man bara tar för givet annars. Och det börjar jag också göra nu. Härligt att se att man utvecklas! 
Första veckan på onsdan hade jag hand om decembers "heta stolen" och fick fria händer att göra om en tjej, lite svårt först med ett nytt färgsystem  men det gick bra och slutresultatet blev lyckat!! Kunden verkade mer än nöjd och det är så otroligt skönt att känna att man gjort bra i från sig! Sen lite make up på det, så var hon redo för fotografen! Bilder kommer antagligen på hemsidan imorgon (www.salongagaton.se) för de som vill kika :)

Andra veckan hade jag verkligen fullt upp- hur kul som helst!! och jag & Anette hade tur som höll oss friska då det verkade gå både magsjuka & halsfluss på salongen :P

Och jag storm trivs på de nya jobbet! så härliga människor att ha och göra med!! Nu åker man till jobbet med ett stort leende på läpparna ^^ å även fast jag tillbringar så mycket mer tid på jobbet nu än tidigare så känns de ändå hur bra som helst, ett tecken på att man trivs?? 

I fredags satte jag nytt personligt rekord i försäljning av tjänster. haha är som sagt lite tävlings människa (även mot mig själv) så det är lite kul att ha koll på :)

på fredag ska jag träffa min revisor och vi ska gå igenom lite papper och jag får en ordentlig översikt med månadsrapporterna osv. Ska bli kul.

Imorse fick jag ett lite intressant sms från min förra chef... Hon undrade om jag ville köpa Sköna Rum??? Hmm kunde inte ha kommit på det tidigare innan man blev uppsagd kanske? då hade jag nog verkligen nappat men nu? ICKE!!! Trivs på tok för bra i Kristinehamn och den lokalen ligger helt fel placerad enligt mig! Var mycket bättre när den låg på Kungsvägen enligt mitt tycke..  Det blir att hitta någon annan ägare till den salongen, för jag vill inte ha den längre, men tack ändå!
Nu blir det sängen för min del, Niklas är med Martin & åker lite lastbil och kommer inte hem förrän imorgon förmiddag. Så jag & Svea ska mysa i sängen ikväll utan pappa, har vi mer plats att sträckaut oss på ;) Våran lilla sessa älskar nämligen  att breda ut sig, speciellt där pappa ligger så  han blir oftast bortknuffad när Svea sover i våran säng. Jag har låtit hennesova i våran säng lite mer nu, för det känns som jag ser henne på tok för lite om dagarna,, får snosa på henne på kvällarna & mornarna nu =)

Ni får ha de fint i kylan !


RSS 2.0