Att hittat rätt!

 

Denna skönhet ska bli Sveas nya åk ;)

Nitro City

 

Och den där färgen älskar jag, men är lite små sugen på creme/beige färgad oxå, men tror nog att det får bli denna färg kombination ändå, eftersom den innehåller lite rosa :D

Fördelen med denna är att man kan ändra färdriktningar så barnet både kan sitta framåt och bakåt vänd. Sen att den är mycket smalare än våran nuvarande vagn, och att syskon del finns att köpa till. Ska se när vi ska till Örebro eller Karlstad nästa gång och få ytterligare information om denna skönhet och de största skillnaden mellan denna och en City Cross.

 

Lite andra saker som jag skulle vilja köpa till Svea är:

 

mysigt påslakan och kudde!

 

Gosiga filtar!

 

Badrock i favorit serien ^^

 

Hakklapp princess

 

Söta små tights!

 

Härlig sommar body!

 

En till gullig haklapp!

 

Lite stadigare sockar :)


Kommentarer
Postat av: Fanny

2010-02-04 @ 09:10:47
Postat av: Fanny

Den vagnen ska vi ha till bebisen , fast i ligg del såklart ;) den e klockren att köra o hur smidig som helst. Men beluts ångest på färg bara ;)

2010-02-04 @ 09:12:08
URL: http://fannyogrodan.blogg.se/
Postat av: caroline

ja den är hur lätt och svänga med! Ska bli skönt å slippa den vagn som vi har nu :P Jag har juh en liten crush för rosa så det blir den färgen som jag har på bild :) Men om man inte har någon speciell favorit så är det lite svårt och välja bland alla snygga färger! "Happy Sheep" såg vi idag på babyproffsen, den var ganska snygg å lite annorlunda än resten, men de hade bara begränsat antal av dem.. men Ni har ett tag kvar att bestämma er på :)

2010-02-04 @ 21:51:18
URL: http://sweeetcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0