Att äntligen börja se lite förändring!

Tänk att lite tjat och ett flertal disskusioner kan leda någonvart! Ibland såg det riktigt mörkt ut och man kände att det nästan skulle vara lättare att kasta in handduken än att kämpa, men nu SER och MÄRKER jag förändring! Så skönt! Nu hoppas man bara att det håller i sig och att personen i fråga förstår allvaret :)
Tänk vad lite mys kan göra? ;)


Svea älsklingen!!



Försöker få Älskling att få lite bättre självförtroende när det gäller Svea,,, och han har lyckats lagt henne så hon somnat 2 Gånger idag! Det syntes att han blev lite stolt trots allt :) Men nattningen är tyvärr lite för stor utmaning än så länge, då jag ammar lill pluttan innan hon somnar. Men det är bra för honom att få veta att det inte måste vara jag som ska lägga och mata henne hela tiden. desamma gäller å byta blöja.. hehe roligare å skruva på muttrar i garaget än å byta antar jag.. :P Sjukskrivningen är han hemma för en anledning.. - Vila upp händerna så att de blir bra! Men tydligen gällde de inte å greja i ett garage. Men idag har han varit jätte duktig med allting här hemma, bytt på Svea flera gånger, plockat å städat lite, till och med varit ner med tvätten. Är det verkligen min Niklas? :D
ja vet, han kan bara han vill,, han måste bara inse det själv och få mer uppskattning när han väl hjälper till för att sporra honom till att fortsätta. Så mitt nyårs löfte får nog bli att försöka tjata mindre på honom och uppskatta det han faktiskt gör istället för att kritisera det han inte gör! ( han kan juh inte vara lika duktig som mig i hemmet, det är bara att inse hehe) Men jag älskar verkligen hans tappra försök! Läste en väldigt bra text idag som fick mig att tänka till lite extra:

Istället för att säga:

"Varför är det alltid jag som ska städa?"

Säg:

"Det skulle betyda mycket för mig om du tog ut soporna"

*

"Dina händer är alldeles för kalla"

"det känns så mycket härligare när    
du värmer dina händer innan du rör vid mig."

*

"Du tar aldrig initiativ till sex."

"Jag älskar när du förför mig."




"Du är alltid borta - vi träffas aldrig"

" Jag älskar att vara med dig 
-våra stunder tillsammans är viktiga för mig!"



"Jag tycker inte att du bryr dig om mig"

"När du får mig att känna mig speciell
känner jag mig så nära dig - jag vill ha dig
genast!"

*

"Vi pratar aldrig med varandra "

"Jag vill gärna tala med dig, jag älskar när vi  har kontakt med varandra."

*


Det tål att tänkas på ibland! :D

















Jag på  "Som hemma"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0