Att ha varit på 6 månaderskontroll med Svea!

Idag vaknade vi ovanligt tidigt! Redan vid 7,, och det har märkts på Sveas humör senare i dag, uj uj uj vad trött hon har varit =) Vi var på baby cafe imorse, gick dit till 9, sen vid 11 var vi på  Karolina vårdcentral då det var dags för 6 månaders kontroll. Hon ligger perfekt vid kurvan, och utvecklingen går som den ska! De tyckte att hon var duktig att sitta helt själv å att hon var väldigt snabb att vända på sig, så det var roligt att det fick se lite vad hon brukar göra hemma! NU väger hon 7340 g och är 64 cm lång!
efter besöket på vårdcentralen tog vi en kort promenad så hon hann somna. Hon fick ligga kvar ute i vagnen och sova efteråt, såg väldigt gott ut! 2 timmar senare åkte vi till Degerfors, till Niklas pappas jobb och grejade lite. Efter det hem till hans farmor och fikade lite. Mest för att hon ska hinna få träffa Svea lite =)

Testade för någon dag sen och ringa till babysimmet för att se om det fanns nå platser kvar utan resultat... Trist. Hon kommer nog å vara äldst i nästa grupp som startar när hon är 7 månader.. Lite vatten vana har hon hunnit få iaf men hade ändå varit mysigt att komma iväg på det nu då man känner många som är i den gruppen som är nu.. Ja ja..

Imorgon ska ja köra easy line kl 12! efter det, hem duscha göra iordning mat till mig å Svea sen klippa kl 14.00 och kl.15.00 kommer min lillasyster hit! Hon saknar oss så mycket, min lilla sötnosa! hon är alltid välkommen att hälsa på!

Nu ska fortsätta å plugga lite, passa på när Svea sover, annars blir det inte mycket gjort när hon är vaken ;)
ha det så fint!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0