Att ha en dotter som blivit 6 månader idag!!

6 hela månader har gått sen världens underbaraste lilla människa fick se dagens ljus för första gången!! Det var och är mitt livs lyckligaste ögonblick!! Det känns lite konstigt att hon redan är ett halv år, fy vad fort det går! Men varje dag är lika underbar med henne!! Visst är det vissa dagar som inte alls är nå bra men det är aldrig på grund av henne, tack vare Svea blir man glad igen de gånger man är lite nere!

Ida kom hit igår och sov över. Igår kväll gjorde vi en egen gjord varm kopp choklad med lite grädde på,, Mmm vad god den var!
sedan var man uppe 05.46 imorse och gjorde iordning frukost till henne och sedan plattade man iordning hennes hår! Skönt det var efter hon hade åktnär man kunde krypa ner under täcket igen tillsammans med Svea, det är MYs det!!!

se om Ida kommer till helgen eller om de kommer på måndag, när de ska gratta mig,, få se hur det bli med den saken! funderar på å beställa en tshirt till mig själv som en födelsedags present,, eller om man ska vänta..


Igår kväll testade jah å ge Svea välling för första gången,, men det var ingen hit! Drack väl liite liite men sen blev hon bara arg när man försökte. Ska testa om några dagar igen för att se reaktionen då.. Men favoriten bland maten är än så länge broccoli :) fick testa katrinplommopurè igår oxå då hon har varit hård i magen å det verkade smaka smaskens !! Roligt att se när hon får testa nya saker, för hon kan göra så roliga grimaser då :D
Imorse vid 04.00 åkte Martin och Amanda in till bb igen, hoppas det bli något den här gången!! håller tummen för er!




 

 

Så här kladdig kan man vara efter kvällsgröten ;)

 

 

och så här trött kan man vara att man somnar i mammas knä

 

 

 

 

tuffingen!

 

 

lite stor :D

 

lek i sängen!

 

 

En ny klippt Svea, posar redan som liten!

 

Min sovandes vita lilla björn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0