natt fika

sitter med en skål vindruvor på magen å snaskar i mig just nu =) funkar fint för mig!
har haft lite värkar ikväll med, men inte alls lika onda som de imorse.. det känns att det är trångt i magen nu åt bebisen. Och det är mycket jobbigare att vrida sig i sängen. sätta sig upp och böja sig ner.. Man börjar tröttna lite smått på och vara så här stor, man vill bara få se det lilla knytet och få omfamna den! 
så här stilig är magen just nu hehe:



är glad att man inte ftt nå strimmor på magen iaf, men på insdan av låren har jag fått bristningar tråkigt nog,, börjar väl att acceptera det nu, men innan var det mer att man kunde börja gråta var gång man såg sig själv i spegeln. Man får trösta sig med att det blir mindre synligt sen.. Men ibland är det svårt att låta bli att fundera om man någonsin kommer känna sig riktigt snygg igen? men det blir ett senare problem! Får försöka fokusera på att SNART så kommer våran lilla Svea till världen och hon ska få all den kärlek vi kan ge henne, (eller honom ska man väl säga eftersom det är inte 100% säkert att det blir en tjej)
saknar Niklas litegranna nu oxå, men ändå skönt att komma från varandra en stund så man får känna saknaden igen, för då är det så mysigt att träffa varandra igen på fredag :D så är det bra eftersom man vet att det bara gäller en vecka :)

nu ska vi nog gå och lägga oss, för imorgon ska vi kika på när Robin tar studenten, tur att man hinner med det innan jobbet :D
 sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0