bio!

igår kom älsklingen och överraskade mig på jobbet med en fin bukett rosor :D åh vad glad man blir av en sådan gest! så gulligt! efter jobbet åkte vi in till örebro för att kika på bio - Änglar och Demoner. och den va grymt bra, dock lite mer förutsägbar än "da vinci koden" var. Man förstod ganska snabbt vem skurken var, men bra film iaf!
och bebisen låg inte still en sekund i magen,, tror det blev lite högt åt henne,, la över jackan över agen för att isolera ljudet lite till.
Nu imorse har ja haft riktiga onda värkar,,, usch va jobbigt de är... och när man har ont i "onödan" dvs ingen bebis som ska ut än inte! hehe jaja bra att det förbereder sig..
se vad de blir idag,, för är på rastlöst å tråkigt humör.. vill hitta på något kul men har ingen aning om vad jag vill göra eller vad man har ork och lust till.. Niklas har kommit med flera försök att muntra upp mig,, men misslyckas... stackarn... han får stå ut med mycket nu. Men skönt att ha honom som stöd ändå! (även om man kan vara dålig på att visa det ibland)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0