mysfredag!

så nu har ja precis kommit hem från en kvällsfika på melkers ^^ kul å träffa tjejerna igen! alltid mysigt med fika. så de blev en delad kladdkaka med charlotte, varmchoklad med grädde å en fanta :D bara onyttiheter,, jaja får unna sig lite fast idag har de nog blivit liite för mkt av de goda. dagen började med att charlotte kom hem till mig med en riktigt god semla! sedan satte ja i hennes löshår så nu är hon långhårig,, igen!
väl på jobbet så brukar vi alltid ha lite fredagsfika, så då blev de ett wienerbröd, smaskigt!! å sen fikan på kvällen hehe ja de är tur att inte alla dagar ser ut så här, då skulle ja rulla fram :P


idag på salongen blev ja riktigt nöjd med min sista kunds hår,, för hennes hår har vi kämpat med så länge nu å ca 1 1/2 år, å de har varit i riktigt dåligt skick, från att ha gått från mörk till ljus, ljus till mörk å sen till flera olika färger för att sedan lyckas få en någorlunda jämn färg över hela håret  och få tillbaka kvalitèn gjorde vi ett försök till att få de ljusare igen (det är de önskemålet är)  å lyckades riktigt bra med tanke på alla de färger hon har inanför den färg som syns nu... va nervös över att de skulle bli orange i topparna, men ja lade i 2 olika blekningar i håret, en svagare intil botten å en starkare med lite grönt i på längderna för att bryta ner de röda pigmenten. å resultatet lev ljusbrunt med LJUSA slingor INTE orange :D så de kändes skönt å kvaliten va fortfarande bra! så de gick bättre än väntat... sådana här stunder dras det en djup suck å en känsla av lättnas drar över en och man känner sig nöjd.

imorgon är de dags för en hel dag med mamma! ska bli riktigt kul!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0