långdragen lördag

började med att ja vaknade upp på helt fel sida idag, då man knappt har fått ngn sömn de senaste 3 dygnen, å sen blev de knappast bättre.. Tycker synd om Niklas som får stå ut med mig ibland när ja är så här.. men som TUR är så gör han det! Världens underbaraste är han!
men vi fick iaf något gjort under dagen,, tvättade bilen, både insidan å utsidan där de blev en hel del bud med vattenslangen å tvättsvamparna ;) haha  Besikade även lilla pärlan idag å den gick igenom så de kändes bra! första gången ja varit till besiktningen med en bil,, har alltid varit folk som hjälpt mig med det tidigare.. Fast nu vet ja hur man gör! Är ingen direkt bil människa.... =)

sen efter ytterligare försoning tog vi ett mysigt bad tillsammans.. Och efter det blev kvällen riktigt lyckad! Vi hann till och med å åka till svärmor å fika å se på film innan vi åkte hem å gjorde iordning lite middag. 

å nu har ja fastnat framför tvn för en riktig filmklassiker som inte ja har sett,, Louise & Thelma! lite rolig faktiskt!

men efter filmen blire godnatt för mig med!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0