tragiskt..

igår när ja och niklas var på väg hem från grebbestad fick vi syn på en hel del blå ljus längre fram i skrantafalls korsningen i karlskoga.. vi stannade till och klev ur bilen, och fick se att de hade hänt en rejäl krock... ena bilen från degerfors hållet var de bara skrot utav... 2 st låg på backen (och fick hälp) medans de de andra två som satt fram satt fastklämda,, va så hemskt å se deras chockade å skärrade blickar.. men de var vid medvetande iaf.. sedan runtomkring var de bil delar som låg precis över hela vägen, väskor å mobiltelefoner, fönster rutor å en hel del skrot..
iden andra gula bilen va de en tjej som omkom.. hur de gick för föraren vet jag inte än..
och de va så hemskt när föräldrarna kom till plats, man kan tänka sig själv hur man skulle reagera om de va ens nära och kära som satt i de bilarna. fy..
vill inte gå in i beskriva detaljerat vad man såg med tanke å respekt för de inblandade...
men vi måste ha kommit ganska nyss efter olyckan ägt rum,, men de hade hunnit klippt av taket innan vi kom dit iaf,
lider verkligen med de anhöriga, både jag å niklas va helt tomma efter det. Och niklas kände igen en del av de inblandade i kraschen å man såg att han oxå blev skärrad, men vem skulle inte bli det?
är bara att hoppas att de andra klarar sig någorlunda bra, å klarar sig ur detta.. få se hur mkt skriverier de kommer bli i tidningarna nu,, usch!
det hann iaf bli mkt folk runt omkring, alla lika chockade..
säger än en gång,,, hoppas verkligen att de kommer gå bra för dem!

Kommentarer
Postat av: Jenny

De är sååå hemskt! var precis på morgon walk och gick förbi och såg alla fotton, rosor, lyktor osv.. rann tom en tår på mig.. känner inte ens tjejen men lider så me alla:(



Varför är världen så orättvis?!



(i love my hair) tack tack tack youre the best;)

2008-07-15 @ 08:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0