våran moppe tripp på Thassos =)

som sagt så har de varit en helt underbar resa med älsklingen! och ön var större än vad jag hade väntat mig, trodde att man typ kunde gå runt den på ca 3 timmar lr något,, men det va 11 mil runt.
första dagen när vi kom dit hyrde vi en moppe hehe med sånna där störtkruke hjälmar :D så otroligt fult!! men skönt å slippa ha en stor nedrans hjälm i den värmen...
så här är lite bilder på oss å moppen, (vi fick byta moppe efter första dagen för de va en annan som skulle ha den, så då fick vi en annan) å den gick ganska snabbt ändå.. vi kom up i ca 85 km/h  hehe



den här bilden togs medans vi åkte ;)

  

   

  
en vatten paus å ta kort paus!
så måste man juh kolla om de kommer några dårar på vägen
(för de fanns de gott om)
 
      
Moppe killen!



så lite bilder på utsikten


 

stranden ni ser i bakgrunden är golden beach, det va den finaste badstranden på ön tyckte jag, den låg så otroligt fint, liksom i en lång dal. Och det var världens coolaste nerförsbacke dit med extremt skarpa kurvor hehe göör härligt å åka!
nackdelen med den stranden va att de va ganska mkt getingar, men de märkte man första dagen då det va helt vindstilla, då låg det en hel del i havet å guppade på vatten ytan =/ men de andra dagarna va de lite vågor, så då var de inge man la märke till. När man låg å solade så märkte man inte av dem ett dugg, så de va gött =)

lite till bilder från när vi åkte runt hela ön ^^

   
   
   
   



naturen va underbar på Thassos, inte som jag hade trott,
höga berg & djupa dalar!...


så de sista bilderna med "våran" moppe, å de togs vid vårat hotell..

   




hehe ja.
vi hade bra roligt iaf!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0