att bli äcklad

image44

ja den här bilden säger juh ganska mycket.. visst dom säger att de älskar varandra, och att åldersskillnaden inte spelar ngn roll.. men med tanke på att Andrè Christen är bara 20 år och att Rikard är 48,,, så känns de ännu mer osannolikt att den kärleken kommer att hålla. Rikard säger att han vill ha ett stadigt förhållande, lugnt hemma liv som en nybliven förälder. att det är slut på allt festande. Och det kanske inte är ett dröm liv för en ung kille som livet precis har börjat för. Känns inte som att de skulle hålla i det långa loppet. och tyvär kan jag inte se vad Andrè kan se i Rikards utseende. Han kunde lika gärna vara pojkens pappa. Känns lite halv fel att ligga å gosa i sängen med någon som är i samma ålder om ens egna päron är.. Hmm nej tack!
men Rikards kommande turne handlar just om "för kärlekens skull" och att kärleken ska kunna hålla den här gången. jag kan bara önska dem lycka till, och hoppas att allting löser sig för dem å att de blir lyckliga tillsammans...


På jobbet har vi en hel del kvaller tidningar å man slutar snart att förvånas :P haha
har precis kommit upp från ett bubblane bad =) ska ta å städa lite.. älskling diskade juh aldrig innan han åkte hehe ;) sen kommer charlotte hit weeeii =) sen tror ja vi ska till sara lr om de va sandra hehe jaja på fest ska vi iaf :) sen blire lite statt igen =) goit de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0